Nekem van, az orrán lévő hegyes részbehajolt, de az kikalapálható. Szólj, ha kell.toytomi írta:Sziasztok!
Keresek gyári Liftback jobb első sárvédőt. Kis rozsda belefér, csak ne legyen rajta rohadás. A szín lényegtelen.
Üdv, B

Nekem van, az orrán lévő hegyes részbehajolt, de az kikalapálható. Szólj, ha kell.toytomi írta:Sziasztok!
Keresek gyári Liftback jobb első sárvédőt. Kis rozsda belefér, csak ne legyen rajta rohadás. A szín lényegtelen.

Bruce E9 írta:Nekem van, az orrán lévő hegyes részbehajolt, de az kikalapálható. Szólj, ha kell.toytomi írta:Sziasztok!
Üdv, B

Vasárnap haza ugrok, ha kell Pestre fel hozom a sárvédőt.toytomi írta:Bruce E9 írta:Nekem van, az orrán lévő hegyes részbehajolt, de az kikalapálható. Szólj, ha kell.toytomi írta:Sziasztok!
Üdv, B
Küldtem privátot!

Ami extrák vannak rajta:Bruce E9 írta:Sziasztok,
Úgy néz ki, hogy Rita tesójának bordó E9 Liftback kocsija javíthatatlanul megsérült elsősorban a hátsó nyúlványok torzulása miatt.
Emiatt lesz rengeteg alkatrész eladó.
Nagyon sok minden új a kocsin (akksi, 15" nyári gumigarnitura alufelnin, téli szett acélfelnin, első fékek, tárcsa, betétek, stb.) A motorban összesen 45000 km, 105 lovas 4AFE.
Szóval, ha kell valami érdeklődni lehet nálam.
Üdv, B

ok, nem törött!Bardos6 írta:Szia!
Engem az ablakmosó tartály érdekelne ha nem törött.
Üdv:Feri

attila91 írta:Alufelni adatait leírnád illetve egy képet mutatnál róluk?