Ferihegyen jópár Corolla szaladgál belsõ használatra Malévos festéssel. Ma legalább két E9 hatchback-et és egy E10 sedant láttam, de szerintem nagyobb a flotta. Ha legközelebb bent járok megpróbálok néhány fotót készíteni. Nem néznek ki rosszul a kék-fehér, zöld csík-színsémával.
Vannak mér azokon kívül Corollák Az ACE (szintén reptéri cég) nemrég hirdetett meg eladásra 3 e10 sedant, bár azok csak sima fehér színûek, semmi malévos festés. Pér hete kettõt láttam még bent, ezek szerint nem volt nagy érdeklõdés irántuk...
MDaemon írta:Vannak mér azokon kívül Corollák Az ACE (szintén reptéri cég) nemrég hirdetett meg eladásra 3 e10 sedant, bár azok csak sima fehér színûek, semmi malévos festés. Pér hete kettõt láttam még bent, ezek szerint nem volt nagy érdeklõdés irántuk...
Gondoltam hogy rejteget még a reptér ontopic autót. Hogy az ACE "Szintén reptéri cég" így még senki sem mondta nekem Nekem ugyan nem kell bemutatni, bár én a Lufthansa Technikhez járkálok, hivatásomnál fogva
Legközelebb majd megpróbálok lõni néhány szépen dekorált járgányt!
sede7 írta:Nem tudom, kié az ARY-... frsz., piros AE92 liftback (találkozós képek között is fellelhetõ), de tegnap este a Kerepesi útról a Fogarasira kanyarodott.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
sede7 írta:Nem tudom, kié az ARY-... frsz., piros AE92 liftback (találkozós képek között is fellelhetõ), de tegnap este a Kerepesi útról a Fogarasira kanyarodott.
Megvan, Ewing lesz az!:)
(vagy ahogy a királyi televízióban egyszer felkonferálták anno a Dallas soros epizódját: és most következzék az éving család története...)