Mindenről, akármikor, akárkivel

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Totya »

Sziasztok. Ma megcsinálltam a lökösöket ,holnap lehetőleg le is füllerezem,de még nem fényezem le,kérdést intézek felétek:D ha már rómais topicba különül az egész :lol: akkor tartsunk "népszavazást"
Szal a tényállás a következő: milyen legyen a lökös:1: maradjon olyan mint most?
2:
full sárga legyen feka rész nélkül?
SZERINTETEK?????????????????????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Kép
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Totya írta:Sziasztok. Ma megcsinálltam a lökösöket ,holnap lehetőleg le is füllerezem,de még nem fényezem le,kérdést intézek felétek:D ha már rómais topicba különül az egész :lol: akkor tartsunk "népszavazást"
Szal a tényállás a következő: milyen legyen a lökös:1: maradjon olyan mint most?
2:
full sárga legyen feka rész nélkül?
SZERINTETEK?????????????????????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
1-es verzió!
Így passzol az autó dizájnjához! :P

Szerintem! :wink:
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Én is az 1-es verziót tartom jobbnak. :wink:
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Verzsön óne.
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Üdv néktek!

http://belsoseg.blog.hu/2007/12/15/inda ... yazat_2007

Szerintetek nem kéne össze hozni valamit? Autó generációnk van bőven, és nem ártana a klubnak egy kis plusz reklám! És ha nem is érnénk el nagy sikert, legalább lenne mit felrakni az új honlapra nézegetni! Mi a véleményetek?
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Össze tudnám kapcsolni a klubos klip készítésével, amit felvetettem a videó topicban azthiszem.
Jó lenne szerintem is. És ahogy nézem még elég kevés videó került be. Minél előbb megcsináljuk, annál több szavazat és érkezik rá és nagyobb lesz a nézettsége.
A 2. Ford majális c. film egész jó lett. Csakhát ők 500-an voltak. Nekem is gyűlik a gépemen a nyersanyag, de még nagyon szegényes.
Szilvesztert talán meg kéne várni és ott is forgatni.
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

Eladva...
Pacsker

Honnan honnan Para????
Mennyi volt? Benne van az összes kivitel?
1C, 2E, 2EE, 4A-F, 4A-FE, és 4A-GE???

Karosszériák(hatchback, "coupe"(2ajtós), liftback, AE95 összkerekes kombi, sima kombi, sedan, Összkerekes szedán? Vagy csak lb?
Felszereltség? Tehát ilyen elveteműlt dolgok, mint klíma, 4 el ablak kartámlák közti különbség, dupla pohártartó a középkonzolban az összkerék kombiban, cruise control, amcsi helyzetjelzők, cruise controlos és fokozatmentes ablaktörlőjű jobbos bajuszkapcsoló, hátsó lábfűtés.... ??? :lol:

Bárcsak lenne mindegyik az enyémben... De már jó úton haladok. András adott kontaktot Új Zélandra a helyzetjelzők miatt (mert csak az ausztrál e-bayen van és ott horror áron darabja) a pohártartót karácsony után megrendelem, az olcsón van nyugatról. A Tempomatos kérdés még várat magára, az brutál áron van :)
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

Az Ebay hatalom :lol: Postaköltséggel együtt durván 5e volt. A 4WD kivételével minden benne van, bár GTi-ből a könyv csak a 125 lovassal foglalkozik. De elég korrekt szerintem, jó szemléltető fotók, érthető leírás (angolul :)) Igen, többféle kartámasz van benne :D Amit hiányoltam, hogy pld. nincs benne az OBD hibakód, csak az, hogy hogyan kell kiolvasni, amit már óvodában is megtanítanak minden gyereknek :P (Nem mintha nem lenne listám a kódokról, csak mégis. Na.) Az ami cuccok nincsenek benne, mivel az ősi Angliában adták ki a könyvet, sűrűn elnézéseket kérve, amiért 1-1 balkormányos kép is szerepel a könyvben :lol: Van hibamegoldó rovat is, megnézed a jelenséget, és megadják a lehetséges problémákat. Persze nem mindenható a könyv, de kezdésnek jó.
Eladva...
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Pacsker írta:Össze tudnám kapcsolni a klubos klip készítésével, amit felvetettem a videó topicban azthiszem.

Szilvesztert talán meg kéne várni és ott is forgatni.
Gondolat olvasó vagy Matyi! :) Én is pont ezen töprengtem! Még naplemente előtt be kéne fejezni a "teszteket" (feltéve aki akrja tesztelni a gépét), és ha olyanunk lesz akár éjszakai felvételekkel is megspékelhetnénk a "műsort"! Viszont akkor valakinek hozni kéne kamerát! Nekem sajna csak a fényképezőmmel egybe épített van, az meg nem a legjobb minőségü képet nyújtja. :( De végszükség esetén azzal is nekiálhatunk. :wink:
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Laliiiiiiiii na milyen a mély a gépben????? :twisted: :twisted: :twisted:
Kép
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

vegyétek le a tiltást a klubbos ótó topicról plíííííííz én is akarok klubbos autót és nem godolom h Matyi akarja magának, aki meg azt gondolj az haljon meg hülyén!!!!!!!!!44
Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Totya írta:Laliiiiiiiii na milyen a mély a gépben????? :twisted: :twisted: :twisted:
Jó a mély járódik már ne féj :)
NYOMJA az erőlködő :) a kasztni tud bőven milimétereket remegni.
Pacsker

Nem veszem le Totya ne haragudj! Nem akarok ebből is konfliktust. Majd februárban visszatérünk rá, vagy tavasszal. Ha más nem akkor páran nekiállunk. Ha már te fényezed és van matricázásunk is, akkor lehetne egy öhhöm jól kinéző kocsi. Na meg megépítjük futőműre, motorra is. Majd feloldom ha aktuális lesz, volt aki azt hitte, most akarom.
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Pacsker írta:Nem veszem le Totya ne haragudj! Nem akarok ebből is konfliktust. Majd februárban visszatérünk rá, vagy tavasszal. Ha más nem akkor páran nekiállunk. Ha már te fényezed és van matricázásunk is, akkor lehetne egy öhhöm jól kinéző kocsi. Na meg megépítjük futőműre, motorra is. Majd feloldom ha aktuális lesz, volt aki azt hitte, most akarom.
okok majd re a témára nagyon sajnálom ,de majd 1* és rem majd néznek a töbii ótóclubbos emberkék(pl fiat,hondaclub stb...) h nekünk ilyen is van :wink:
Kép
Válasz küldése