E10 alkatrészek (1992-1997)

Ha alkatrészre lenne szükséged, vagy meg szeretnél válni tőle nézz be ebbe a témakörbe!
Pepe
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Pepe »

DBandesz írta:Hm. Attila haverom Si-jében az embléma szintén hiányzott. Ötezerért lett volna (már nem tudom, de nyilván a TMax-ban), kompletten adtak volna szintén ötezerért bontóban. Ezért inkább csirkehálósra át lett alakítva.

Gondoltam már én is embléma nélkülire de én nem nagyon álnék neki a saját rácsomat szétvágni. Ebayen meg van embléma nélküli de ahhoz meg lámpát is kéne venni de úgy meg a postaköltség nevetségesen magas... :x
MR2 - 2001
DBandesz
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: DBandesz »

Megkérdezem apát, hogy volna-e kedve bevállalni egy ilyen melót, mint amit az Si-nek csinált, ha gondolod.
Pepe
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

DBandesz írta:Megkérdezem apát, hogy volna-e kedve bevállalni egy ilyen melót, mint amit az Si-nek csinált, ha gondolod.
Lehet, hogy érdemes lenne. De a napokban azon is gondolkodtam, hogy a hátsó lökhárítómat is neki kéne megcsinálni... Nem jársz te mostanában Budapest és környékén?:)
MR2 - 2001
Pepe
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Pepe írta:
DBandesz írta:Megkérdezem apát, hogy volna-e kedve bevállalni egy ilyen melót, mint amit az Si-nek csinált, ha gondolod.
Lehet, hogy érdemes lenne. De a napokban azon is gondolkodtam, hogy a hátsó lökhárítómat is neki kéne megcsinálni... Nem jársz te mostanában Budapest és környékén?:)

Ilyen lenne a kocsi az átalakítás után? :wink
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 0449808374

Ha igen akkor most indulok:))))[/img]
MR2 - 2001
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Sancy »

Még mindíg vannak E10 cumók... vigyétek.. pl hibátlan mûszerfal 8 ezerért, ajtók 8 ezerért stb stb stb....

Lackó megnéztem az elosztót, kissé olajsaras az alja.,...
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i

E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
Pepe
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Sancy írta:Még mindíg vannak E10 cumók... vigyétek.. pl hibátlan mûszerfal 8 ezerért, ajtók 8 ezerért stb stb stb....

Sncy: Mennyibe kerülnének az ablakemelõ motorok a kapcsolók és a kárpitok? A kocsi elejérõl az embléma nincs meg?
MR2 - 2001
Lackó
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2017
Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
Autód karosszéria variánsa: Crossover

Hozzászólás Szerző: Lackó »

Sancy írta:Még mindíg vannak E10 cumók... vigyétek.. pl hibátlan mûszerfal 8 ezerért, ajtók 8 ezerért stb stb stb....

Köszi szépen.....akkor nem lennék elõbbre.
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pepe, a kárpitok már nincsenek meg. Ajtóból is csak 3 van már. A hûtõrács sincs meg már...sorry Fentvolt itt egy hétig, minden aprópénzért...nem nagyon ugrottatok rá, így hát feltettem racingre és azonnal elkapkodták a nagy részét, de van még sok minden, Mûszerfal, ülések, hátsó híd, elsõ futómû, stabilizátorok, bölcsõ, lengõkarok, elsõ csonkállványok kerékagyak, fûtés összes eleme, stb stb stb

Pepe
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Sancy írta:Pepe, a kárpitok már nincsenek meg. Ajtóból is csak 3 van már. A hûtõrács sincs meg már...sorry Fentvolt itt egy hétig, minden aprópénzért...nem nagyon ugrottatok rá, így hát feltettem racingre és azonnal elkapkodták a nagy részét, de van még sok minden, Mûszerfal, ülések, hátsó híd, elsõ futómû, stabilizátorok, bölcsõ, lengõkarok, elsõ csonkállványok kerékagyak, fûtés összes eleme, stb stb stb

Hát sajnálom. Közben rájöttem, hogy a hûtõrács nem is lenne jó nékem. Nos még egy kérdés bár itt nem soroltad fel, de az alsó kárpit(borítás) még megvan? Milyen állapotú? Bár mondjuk nem tudom hogy a mérete azonos-e a kombiéval?!
MR2 - 2001
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Ha a padlókárpitra gondolsz, igen megvan még. Járj utána hogy jó-e neked. Ha kell aprópénzért vigyed.

repeti
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: repeti »

Sancy írta:Pepe, a kárpitok már nincsenek meg. Ajtóból is csak 3 van már. A hûtõrács sincs meg már...sorry Fentvolt itt egy hétig, minden aprópénzért...nem nagyon ugrottatok rá, így hát feltettem racingre és azonnal elkapkodták a nagy részét, de van még sok minden, Mûszerfal, ülések, hátsó híd, elsõ futómû, stabilizátorok, bölcsõ, lengõkarok, elsõ csonkállványok kerékagyak, fûtés összes eleme, stb stb stb
Engem érdekelne egy csomó elsõ futómû elem az AE101-emhez. Valamiért xar az (elsõ) futómûvem, és nem tudom miért.
Egyenesen megy, nem zörög csak valamiért mégis xar vezetni.
Szerelõk nem látnak rajta (benne) semmi különöset. Ha lehetne válogatni az alkatrészek között illetve összenézni az enyémmel, hogy ennek így kell-e kinéznie (szakavatott szemmel) az lenne az igazi.
Lehetséges ludasok: stabilizátor, lengõkar, csonkállvány, kerékagy... stb
Gondolom a legutóbbi töréskor (mielõtt vettem) érte sérülés, de fogalmam sincs mennyire szakszerûtlenül javították. További kérdés: vezetõülés megvan? Magasságállítós? Mert kicsi vagyok az autómba a nyitható tetõ miatt...
E10 Si Kép
DBandesz
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: DBandesz »

Akinek kell valami a donoromból (CE100-AGMDSW, 2.0 D, HB 3Dr), az szóljon, mert nemsoká megy a méhtelepre a kocsi!
repeti
Visszajáró
Visszajáró

DBandesz írta:Akinek kell valami a donoromból (CE100-AGMDSW, 2.0 D, HB 3Dr), az szóljon, mert nemsoká megy a méhtelepre a kocsi!
A szívócsõ rezonátor-porgyûjtõ kamrája megvan? (Légszûrõ elõtti szakasz nagy mûanyag "tartálya")
E10 Si Kép
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Repeti, amiket írtál minden megvan még, a szívócsõ rezonátort is beleértve, sõt motortér kompletten motor+váltó, féltengelyek, meg minden ami a motortérben van. konzultáljunk ha gondolod.

repeti
Visszajáró
Visszajáró

Sancy írta:Repeti, amiket írtál minden megvan még, a szívócsõ rezonátort is beleértve, sõt motortér kompletten motor+váltó, féltengelyek, meg minden ami a motortérben van. konzultáljunk ha gondolod.
Nagyszerû. Konzultáljunk. A tied melyik modell? Mert a DBandesz-érõl kisült hogy egy 2.0D, annak a rezonátora jó az enyémhez, de a mûanyag szívócsõ-toldat már más az IPC (alkatrész-katalógus) szerint. Olyan is kéne... :)
E10 Si Kép
Válasz küldése