Egyéb látvány
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Hát, nem! Pedig kocsikáztam, de arra nem voltam!Zoo.HUN írta:Ma (kedd) Bohi nem te jöttél velem szembe budakalászon a fõúton olyan fél 6 körül. Csak te lehettél, nem láttam semmit csak a lámpák,meg a helyzetjelzõ volt ismerõs, aztán a hang
Ki lehetett az???
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
-
tibierdrol
- Gyakori látogató

- montoya
- Fanatikus fórumozó

Zoo.HUN írta:Ááá..sejtésünk sincs![]()
Remélem jó topic:
Ezt még pár éve fogtam a házunk elõtt, akkor még suliba jártam, onnan jöttem haza és azt hittem jött a jézuska..de nem sajna.![]()
Elég távol áll tõlem a veterán Mercizés (Édesapámat idézve "nem vagyok elég öreg hozzá" - mondta ezt kb 45 évesen egy MX5-bõl egy E Mercire - ), de az elismerés abszolút kijár, szép darab nagyon.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Egy hajdanán kútkezelõ ismerõsömnek volt egy ilyen a birtokában. Talán még a szín is stimmel. Egyszer aztán el kellett adnia. Késõbb állandóan visszatérõ téma volt. Sajnálta, hogy már nincs meg.
Most egy 500E AMG-vel vígasztalódik
. Már korábban volt valahol szó róla. Ez az az a típus ami a porsche gyártószalagjairól gördült le.
Most egy 500E AMG-vel vígasztalódik
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Elsõ E9 Liftback Ewing?
Második Attila!

Második Attila!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
E500 AMG nincs. Max AMG paket-es E500....bubidisc írta:Egy hajdanán kútkezelõ ismerõsömnek volt egy ilyen a birtokában. Talán még a szín is stimmel. Egyszer aztán el kellett adnia. Késõbb állandóan visszatérõ téma volt. Sajnálta, hogy már nincs meg.
Most egy 500E AMG-vel vígasztalódik. Már korábban volt valahol szó róla. Ez az az a típus ami a porsche gyártószalagjairól gördült le.
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Értem mire gondolsz.Lackó írta:E500 AMG nincs. Max AMG paket-es E500....bubidisc írta:Egy hajdanán kútkezelõ ismerõsömnek volt egy ilyen a birtokában. Talán még a szín is stimmel. Egyszer aztán el kellett adnia. Késõbb állandóan visszatérõ téma volt. Sajnálta, hogy már nincs meg.
Most egy 500E AMG-vel vígasztalódik. Már korábban volt valahol szó róla. Ez az az a típus ami a porsche gyártószalagjairól gördült le.
Ha azt írtam volna, hogy 500E az egy vállrándítás. A W124-es 500E-re utaltam ami azért nem egy mai E 500-nak felel meg. Akkor az volt a hûb.zmeg. Nekem még ma is. W124-bõl az E 60 volt az AMG. Ha valaki látott hallott vagy netán ült volna olyanban,( hogy csúnyán fogalmazzak ) ne tartsa vissza az élménybeszámolót.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Jöttem ma haza a Bosnyák Tér környékérõl Hungária-Lágymányosi híd-Budafoki úti Tesco vonalon, a következõ eseményekkel tarkítva:
A Lágymányosiról lehajtva egy ufo civic állt mellettem, fiatal "menõ" srác vezette, és nagyon nézett át. Párommal voltunk ketten a kocsiban, semmi feltûnõ, fõleg nem sötétben. Srác 5mp után is nagyon néz, hát lehúztam az ablakot... megvártam, hogy lehúzza Õ is, majd megkérdeztem:
-Te is fingottál?
Tudom, tudom, más is elsütötte már.
Választ nem kaptam, mert zöld lett, de látszott a srác arcán, hogy nem erre a kérdésre számított.
A tesconál pedig egy 50-55 körüli, normálisan szituált úriember próbált egy smart forfour-ral beállni egy helyre, amelynek mindkét szomszédja üres volt, ennek ellenére ez a manõver többszöri kísérletre sem sikerült.
Érdekes emberek vannak az utakon.
A Lágymányosiról lehajtva egy ufo civic állt mellettem, fiatal "menõ" srác vezette, és nagyon nézett át. Párommal voltunk ketten a kocsiban, semmi feltûnõ, fõleg nem sötétben. Srác 5mp után is nagyon néz, hát lehúztam az ablakot... megvártam, hogy lehúzza Õ is, majd megkérdeztem:
-Te is fingottál?
Tudom, tudom, más is elsütötte már.
Választ nem kaptam, mert zöld lett, de látszott a srác arcán, hogy nem erre a kérdésre számított.
A tesconál pedig egy 50-55 körüli, normálisan szituált úriember próbált egy smart forfour-ral beállni egy helyre, amelynek mindkét szomszédja üres volt, ennek ellenére ez a manõver többszöri kísérletre sem sikerült.
Érdekes emberek vannak az utakon.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- horvatht
- Aktív fóruméletet élõ

http://www.hasznaltauto.hu/auto/lotus/o ... ga-3895746Pacsker írta:Nagyon OFF, de!
Ma Rákoskeresztúrtól 14. kerületig befogtam egy Lotus Omega-t.![]()
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
+