ELADÓ COROLLA
kiszámoltad mennyit buktál? nekem az elozo corollám a dizel kb 400ba volt vételárral együtt és 130ért vitték el.
a most eladott corim -bár ajándékba kaptam anno- is biztos bennevolt vagy 300ba a 6 év alatti szerviz ktg de legalább mentem, vele vagy 70ezret.
110ért vitték el. de ezt legalább szerettem.
a most eladott corim -bár ajándékba kaptam anno- is biztos bennevolt vagy 300ba a 6 év alatti szerviz ktg de legalább mentem, vele vagy 70ezret.
110ért vitték el. de ezt legalább szerettem.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
MFeri egy örömteli autó mellett tette le a voksát, Murray meg... 3 henger ezerkétszáz köbcenti, igénytelen beltér, na meg Skoda. Szerintem a huszon éves Corolla-d után is egy mélyrepülés, de mindenki magának válogatja. Toyota után Skodát?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

Pacsker, a próféta szóljon belõled (már az örömteli jelzõre gondolok; eddig bejött
)
Murray (ahogy én látom), osztott, szorzott, kötött egy kompromisszumot, biztosan jól átrágta magát ezen a dolgon, ez lett belõle. De majd Õ cáfol/megerõsít.
Murray (ahogy én látom), osztott, szorzott, kötött egy kompromisszumot, biztosan jól átrágta magát ezen a dolgon, ez lett belõle. De majd Õ cáfol/megerõsít.
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
ööö. mirõl beszélünk? 1,4 MPI. és 6 liter alatt eszik városban. a beltér jobb mint az ezért a pénzért kapható e11 belsõ a külsöröl meg nem is nyitnék vitát ha lehet... és nekem kombi kellett.Pacsker írta:MFeri egy örömteli autó mellett tette le a voksát, Murray meg... 3 henger ezerkétszáz köbcenti, igénytelen beltér, na meg Skoda. Szerintem a huszon éves Corolla-d után is egy mélyrepülés, de mindenki magának válogatja. Toyota után Skodát?
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Remélem, hogy irónia volt 
Jó kis autó jaja... Szerelem is a sógorét... Visszajáró vendég. Csupa jó és minõségi megoldás
Jó kis autó jaja... Szerelem is a sógorét... Visszajáró vendég. Csupa jó és minõségi megoldás
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Carina Coupe 1.6 DX