Tehát Ketler Tibor Balassagyarmat Ipolyerdő vasúti üzemvezetőjével lett leegyeztetve az, hogy nem 400, hanem 300 ft az út/parkolás díjunk 1 autóra és ha kell ezt egy összegbe n is ki tudjuk fizetni. Erről tudnia kell majd a pénzszedő kissrácnak (Királyrét elején szedik). Ha hebeg habog és köti az ebet, hogy márpedig 400at kell fizetned, vagy valaki pampog a bekerítés miatt, hívj fel bátran!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
én 6 kor indulok keszthelyről!! Miki hol "ütközzünk" ?
fehárvárnál akk ki jönne? hívjatok telón 06 pannon 5hat3 9nulla87
Ruf Mich an
v küldjetek sms-t
csak 240+ áfa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Totya 2008 máj. 30, 12:07 am-kor.
Egy kérdés! Főleg a főszervező műsorvezető urakhoz!
Szal mindent a Corában veszünk, pölö ilyeneket mint pl fűszerek, paprika, paradicsom,(vörösbor) meg mittomén mi kell még a pörihez azt mindent ott akartok venni?
Miből eszzük? Gondolom mosogatni nem sokunknak lesz kedve, gondolom a műanyag tányér a nyerő műanyag villa kombóval.
Valamint:!:
Mikor előtalizunk a keresztúri hambis előtt? 17-esek? Péceliek? Egyebek?
Egyebet nem tudokezzel kapcsolatban mondani...
Kéremkapcsojjaki
Most hívott az Elnök Úr és közölte velem, hogy Gödtől rendőrmotoros fog vezetni minket,
valamint utasított, hogy azonnal írjam be ezt az információt a fórumba. RÉT
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
Emellett eddig 1 sátor sincs biztosra és nem akarok károgni, de lehet eső lesz. Zivatar szinte biztos! Szerezzetek srácok! Ne hagyjatok mindent a szervezőkre! Segítsetek be bátran!
Hamarosan küldök egy körleelet párunk telószámával kapcsolatban!
nem akarok kötekedni, de ha visszanézel, írtam hogy én viszek olyan sátrat, aminek csak teteje van meg 4 lába: 3x3 m-es.
bogrács pedig van nekünk is, de nem olyan nagy, nemtom hány literes.
ha gondoljátok, viszek azt is.
birka007 írta:Egy kérdés! Főleg a főszervező műsorvezető urakhoz!
Szal mindent a Corában veszünk, pölö ilyeneket mint pl fűszerek, paprika, paradicsom,(vörösbor) meg mittomén mi kell még a pörihez azt mindent ott akartok venni?
Miből eszzük? Gondolom mosogatni nem sokunknak lesz kedve, gondolom a műanyag tányér a nyerő műanyag villa kombóval.
Valamint:!:
Mikor előtalizunk a keresztúri hambis előtt? 17-esek? Péceliek? Egyebek?
Egyebet nem tudokezzel kapcsolatban mondani...
Kéremkapcsojjaki
Gondolom Matyiék gondoskodnak erről, hogy minden kaja és hozzávalók meglegyen. Eddig műanyag eldobhatós tányért meg evőeszközt használtunk, gondolom most is az lesz!
17ker hambisnál fél8kor úgy tudom, aztán sietni kell Corához hogy időben bevásároljunk, a rendőrmotoros időben jön és indul!
na akkor amivel hozzá tudok járulni a bográcsozáshoz:
viszek:
1. egy kb. 8-10 literes bográcsot, állvány az nekünk nincs, de holnap a szomszédtól megkérdezem, van-e neki és akkor kölcsön kérem
2. sátor az eső/zivatar ellen - a szél, az ellen nem véd