Itt a 17.ker Tescoban szokott lenni szélvédős. A plakátja mindig fent van, de kevésbé látom mostanában, hogy javítás is lenne!
Tehát 100%-ra nem mondom. Most konkrétan itt a 17be nem ugrik be más. Szerintem megéri az az 1-2 plusz kilóméter, mint később új szélvédőre 10ezrek...
Siess, nehogy meginduljon! Kerüld a patkákról oldalasan le és felmenetelt, a nagy sebességet!
Köszi srácok!
Találtam egyett Kispesten az EuroPark melletti Obi parkolóba aki 5ig nyitva van és csütörtökön viszem hozzá addig meg az autót letámasztottam otthon nem kisértem a sorsot, hisz a hőkülönbség (fagy és rá a fűtés) se egészséges dolog!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem
Képzeljétek el, ma faterék ajándékba megvették nekem az autóhifi kábelkészletet. Remélem minden jó lessz. Bára kábelek többsége 5 méter és nem biztos hogy elég ettől nagyon félek :S
Na mind1 örülök nagyon neki azért.
Meg látom kegyetlen élet van a fórumon. Már lassan szétpörgöm az agyamat Nem tudom hogy hova fokozom még a tempót De hogy nagyon jó az egész az tuti. Már lassan egész nap levelezek meg fórumozok hatszáz fronton
Layosh írta:Képzeljétek el, ma faterék ajándékba megvették nekem az autóhifi kábelkészletet. Remélem minden jó lessz. Bára kábelek többsége 5 méter és nem biztos hogy elég ettől nagyon félek :S
Meg látom kegyetlen élet van a fórumon. Már lassan szétpörgöm az agyamat Nem tudom hogy hova fokozom még a tempót De hogy nagyon jó az egész az tuti. Már lassan egész nap levelezek meg fórumozok hatszáz fronton
Layosh írta:Képzeljétek el, ma faterék ajándékba megvették nekem az autóhifi kábelkészletet. Remélem minden jó lessz. Bára kábelek többsége 5 méter és nem biztos hogy elég ettől nagyon félek :S
Totya írta:na én lelépek alvadni bye mindenkinek,Neked is Lali ,és a corolla szellemeknek is pápá
Igen igen jól mondod. Jó éjt. Adjál pucit az autókán alvás előtt.
Na csoki srácok lassan én is alvadok, bár nemrég értem haza kb 11 re és még zabbantani kéne valamit
Ma pótolom a hiányosságot, csak nem vagyok még otthon. Addig nem nézegetni, mert nagyon botrányul néz ki így még ez az egy index.html is
IGEN 10 GIGA!!! + lesz ám olyan is, hogy forum.corolla-club.hu ...