Mindenről, akármikor, akárkivel

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Tibcsi!

Most sokat játszom LFS-el (autós szimulátor) meg sok videót nézek ami pályás. Annyira kiváncsi vagyok már a videóra amit bentről csináltam rólad. Meg az összes többi képre, videóra. Légyszi ha tudod küld át majd a mailre. Légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Felrakom majd az oldalra is feltétlen!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Csákja népek!

Most rakták fel a netre. Toyota szimulátor :)

http://www.origo.hu/techbazis/hightech/ ... oyota.html

Jó olvasást hozzá :)
Pacsker

Megkergetnéma virtális Lexust :lol: :lol:
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

Jelentem, az autó elkészült :) Tibinek köszönhetően visszanyerte erejét, felkerült az erősítős Hirschmann antenna, stb. Ezúton is köszönöm! :) (A gyorsulásról annyit, hogy eddig autópályán kb. 180-ig gyorsult, utána már várni kellett a 200 eléréséig. Most 200-ig úgy gyorsul, mintha mi sem történt volna, a végét nem mértem meg, mert nedves aszfalton -2 fokban nem életbiztosítás :D) Amikor kipróbáltam, csak annyit tudtam mondani: fúbazzeg :lol:

Voltam bőröztetni, új bőr a kormányon, új váltószoknya. Beszéltem velük, flottában várnak minket szeretettel Kecskeméten, max. 5 autó egy turnus, csak szólni kell előre :) 14e volt a kormány, a régi váltógomb és a váltószoknya bőrözése. (Akinek nem kell váltószoknya, annak 12e a kormány, ami tartalmazza a váltógomb bőrözését. 2,5 óra alatt végeztek vele :)
Eladva...
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Totya »

:cry: :cry: :cry: :cry:
Kép
Bruce E9
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Bruce E9 »

paradoxx írta:Jelentem, az autó elkészült :) Tibinek köszönhetően visszanyerte erejét, felkerült az erősítős Hirschmann antenna, stb. Ezúton is köszönöm! :) (A gyorsulásról annyit, hogy eddig autópályán kb. 180-ig gyorsult, utána már várni kellett a 200 eléréséig. Most 200-ig úgy gyorsul, mintha mi sem történt volna, a végét nem mértem meg, mert nedves aszfalton -2 fokban nem életbiztosítás :D) Amikor kipróbáltam, csak annyit tudtam mondani: fúbazzeg :lol:
Szia Paradoxx!

Örülök, hogy összeállt a kocsid! A múltkor láttam a parkolóban Tiszaújvárosban. Megálltam, megnéztem. Nagyon szép lett a festés, gratulálok Neked és amestereknek is.

Mi volt végül a motor elgyengülés oka, amit Tibi tudott orvosolni?
Tényleg a légtömegmérő?

Üdv.: Krisz
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Szia Krisztián!

Köszönöm, tényleg szép munkát végeztek, de főleg Tibi alkotott nagyot :) A motor attól erősebb, hogy ugrott a kipufogógáz visszavezető csöve, ami teljesen el volt tömődve (Svájc? Környezetvédelem? Muhaha!), új gyertya + szűrők, 10W60-as olaj, új kuplungtárcsa, és még trükkök százai :) Sajnos még mindig játssza a kis játékát, hogy megtorpan, mintha megszívná magát, de ez valószínűleg annak köszönhető, hogy régen sem a megfelelő TP szenzor volt rajta, és amit vettem a bontóban, az is AE86-os. Úgyhogy remélem, hogy ennek a cseréje majd megoldja a kérdést, ha nem, akkor tényleg légtömegmérő. De ezeket majd jövőre, most az autófelújítástól kimerült hitelkeretemet kellene feltöltenem :lol:
Eladva...
Bruce E9
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Bruce E9 »

paradoxx írta:Szia Krisztián!

Köszönöm, tényleg szép munkát végeztek, de főleg Tibi alkotott nagyot :) A motor attól erősebb, hogy ugrott a kipufogógáz visszavezető csöve, ami teljesen el volt tömődve (Svájc? Környezetvédelem? Muhaha!), új gyertya + szűrők, 10W60-as olaj, új kuplungtárcsa, és még trükkök százai :) Sajnos még mindig játssza a kis játékát, hogy megtorpan, mintha megszívná magát, de ez valószínűleg annak köszönhető, hogy régen sem a megfelelő TP szenzor volt rajta, és amit vettem a bontóban, az is AE86-os. Úgyhogy remélem, hogy ennek a cseréje majd megoldja a kérdést, ha nem, akkor tényleg légtömegmérő. De ezeket majd jövőre, most az autófelújítástól kimerült hitelkeretemet kellene feltöltenem :lol:
Ennyit jelentene a kipufogó gáz visszavezető cső? Ha jól értem vissza sem tettétek. Mivel vakoltátok le a nyílásokat?
Nem lesz gond a zöldkártyával, illetve a fogyasztás nem fog megnőni? Ha igen, kb. mennyivel? Nem érzi meg az elektronika/computer/légtömegmérő, vagy valami ilyesmi?

Ha azt mondod nem sokkal nő meg a fogyi, holnap megyek ki a garázsba és már veszem is ki azt a csövet. Csak nehogy beletörjem a csavarokat. :lol:
A TP szenzort most hallom először, az mit csinál?

A hitelkeret miatt ne aggódj, most jön a 13. havi + a karácsonyi ajándékok :P
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Re: Mindenről, akármikor, akárkivel

Hozzászólás Szerző: sprintike »

Van itt valaki?..............Hahó:-)))
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Van. :wink:
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

Hi!!!

Tudnál segíteni?
Hogy tudok fórumba betenni egy képet?
Ne röhögj!!!!Köszi:-)

CindR írta:Van. :wink:
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Beírtam, ahova be akartad szúrni. :wink:

Nem röhögök, senki sem születik úgy, hogy tudja. :D
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Balanyi Krisztián írta:Ennyit jelentene a kipufogó gáz visszavezető cső? Ha jól értem vissza sem tettétek. Mivel vakoltátok le a nyílásokat?
Nem lesz gond a zöldkártyával, illetve a fogyasztás nem fog megnőni? Ha igen, kb. mennyivel? Nem érzi meg az elektronika/computer/légtömegmérő, vagy valami ilyesmi?

Ha azt mondod nem sokkal nő meg a fogyi, holnap megyek ki a garázsba és már veszem is ki azt a csövet. Csak nehogy beletörjem a csavarokat. :lol:
A TP szenzort most hallom először, az mit csinál?

A hitelkeret miatt ne aggódj, most jön a 13. havi + a karácsonyi ajándékok :P
Ezek szerint tényleg sokat számít, bár nálam azért több rizikófaktor is volt, szerintem erről Tibi bővebben tudna mesélni, mert a felét már elfelejtettem, csak a vigyort nem tudom levakarni az arcomról, hogy halad az autó :) Tudomásom szerint a zöldkártyát, elektronikát, stb. nem zavarja.
A TP szenzor a gázpedál állást érzékelő szenzor, leánykori nevén throttle position sensor. Az enyémen a pillangószelep tengelyének másik végére van szerelve, elvileg három állást tud megkülönböztetni: nulla, köztes, padlógáz. Na most az enyém olyan, mintha a köztessen nem igazán lenne tisztában, bár lehet, hogy ez normális azok után, hogy nem a megfelelő szenzor van rajta...

TP szenzor GTI-be, elvileg így néz ki. De gyakorlatilag is.

A 13. havi fizetést (amennyiben az év végén megújítják a szerződésemet) állítólag februárban fogom megkapni :D Ha egyáltalán lesz 13. havi fizetés :D
Eladva...
Pacsker

Én sem veszem sajnos olyan természetesnek, hogy minden munkahelyen van év végi jutalék, prémium, 13. havi fizu...

Sokszor inkább az a felfogás: "örülj, hogy itt dolgozhatsz..." :cry:
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

SOS!!!

Sajnos a szélvédőm kapott egy követ (nem kicsit) pont középen!! :oops: :evil: :( :evil:

No comment!

Kérlek segítsetek, hogy XVII-XIX. kerig hol találok szélvédőst aki javítani tudja, mert még hál istennek nincs végigrepedve, csak likas!

Előre is köszi és nagyon fontos és sürgős lenne!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Válasz küldése