Csatlakozom az előttem irtakhoz,nekem is volt ilyen problémám,nekem egy mezei autószerelő csinálta meg,még csak önindító szervizbe sem vittem. ugyanez volt,kattant,de nem forgatott.aztán vmikor meggondolta magát és indult,utána megint nem...
Csatlakozom az előttem irtakhoz,nekem is volt ilyen problémám,nekem egy mezei autószerelő csinálta meg,még csak önindító szervizbe sem vittem. ugyanez volt,kattant,de nem forgatott.aztán vmikor meggondolta magát és indult,utána megint nem...
nem nagy művelet..
Kösze......Még várok vele mert azóta semmi baja.+lehet,hogy csak az aksi sarum szivat.Mert azóta egy kicsit nehezebben is indul mióta cseréltem.Valszeg nem teljesen jo az érintkezés és nem tölt vissza rendesen.
+most sajnos lett egy még nagyobb próblémám.A hűtőmből spriccel a víz.Szegény végig van repedezve felül.Valszeg kapott egy fagyot az előző tulajnál.Vagy megtudom oldani vagy vennem kell egyet valahonnan.Apropó.....nincs valakinek egy kallódó?
Komplett AE92 eladó. A motor dobozokban, viszont teljesen felkészítve az összerakásra. Kell hozzá venni egy tömítés készletet, és egy kuplung tárcsát, ha valakit érdekel írjon hogy mi kell vagy akár egyben az egész, képeket küldök emailban.
Ha jól emlékszem lehet talán O.Attinak egy elfekvőben.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)