E10 alkatrészek (1992-1997)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
King082 írta:Sziasztok
kérdésem lenne hogy merevítõt honnan tudok szerezni és esetleg lökhárítóthttp://img144.imageshack.us/f/dsci0117bk6.jpg/
segítséget köszi elõre is
email: King082@gmail.com
[/url]
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Szóval Liftback elsõ lökös kéne, és toronymerevítõ?Pacsker írta:King082 írta:Sziasztok
kérdésem lenne hogy merevítõt honnan tudok szerezni és esetleg lökhárítóthttp://img144.imageshack.us/f/dsci0117bk6.jpg/
segítséget köszi elõre is
email: King082@gmail.com
[/url]
-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

Köszi Attila! Szerintem kezet rá, ahogy azt pm-ben átbeszéltük. De most vagy várni kell egy kicsit köv. hónap elejéig, vagy asszonyt lenyúlom, mert megint szegény az eklézsia... (közben azon gondolkoztam, lehet, át tudom szerelni a törött részt és akkor nem kell kismutatóval meg akármivel szórakoznom, na d eezt majd késõbb...)
Ha tudok biztosat, mindenképpen jelenzkezem, de szigorúan igényt tartok a mûszerre
Ha tudok biztosat, mindenképpen jelenzkezem, de szigorúan igényt tartok a mûszerre
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

Akkor már csak egy telefonszámot kellene, hogy küldj (én már pm-ben elküldtem az enyémet) és akkor meg tudnánk beszélni, hol mikor. Ha segít, kedden úgy néz ki, megyek Pestre, többek közt a Késmárk utcai bontóba is. Hacsak nincs valakinek egy jobboldali belsõ kilincse E10-hez, lehetõleg kék vagy szürke színben.
-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

No, ahogy ígértem Humor Lászlónak
a megkérdezett dolgokat:
-klíma hûtõventilátor 20-25e Ft,
-klímacsövek 5e Ft-tól, állapottól, mérettõl függõen,
-klímakompresszorból minta kellene,
-katalizátor + elsõ dob 6e Ft tagonként, attól függõen, hogy vágni vagy csavarozni kell stb...
-klíma hûtõventilátor 20-25e Ft,
-klímacsövek 5e Ft-tól, állapottól, mérettõl függõen,
-klímakompresszorból minta kellene,
-katalizátor + elsõ dob 6e Ft tagonként, attól függõen, hogy vágni vagy csavarozni kell stb...
-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

Eszembe jutott valami, miközben raktam vissza a "padlószõnyeget": valaki, akinek még megvan az autóban, egy-egy mintát tudna nekem KÖLCSÖN adni azokból a patentekbõl, amik az 5 ajtósban a hátsó ülés alatt rögzítik a szõnyeget, illetve azokból, amelyek a csomagtér kárpitot a hátsó ülésrõl lelógó kárpittal együtt rögzítik?
Ha esetleg a patentdepo oldalán megmutatja valaki, melyek ezek pontosan, azért is jár egy sör!
Köszi!
Ha esetleg a patentdepo oldalán megmutatja valaki, melyek ezek pontosan, azért is jár egy sör!
Köszi!
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Na mi a kemény, ha nem ez ahirdetés?
:
http://www.zsibvasar.hu/?op=art&aid=3377054
Kezdõdik az 1.4 12V-vel. Nem, hogy nem típusidegen, de még nem is létezett ilyen. A 2E igen 12V, de 1.3, a típusazonos 4EFE 16V és 1.3, az 1.4 4ZZFE, pedig már túl új és 16V. Valahogy azért összegyúrta
Node a szöveg:

http://www.zsibvasar.hu/?op=art&aid=3377054
Kezdõdik az 1.4 12V-vel. Nem, hogy nem típusidegen, de még nem is létezett ilyen. A 2E igen 12V, de 1.3, a típusazonos 4EFE 16V és 1.3, az 1.4 4ZZFE, pedig már túl új és 16V. Valahogy azért összegyúrta
Node a szöveg:
Megkérdezzük, mennyit engedsz az áru árából, ha a minimáláron licitálok és a villámárat nem érem el. Ha az így kialkudott ára az árunak megfelel, akkor azon az áron szívesen átveszem az áruttoyota corolla 1,4 12v 4ajtós 1992-95 alkatrészei különárazva,kérdezz..., az alkatrészeknek külön áruk van ,ha valami érdekel írj és küldöm az árát, itt csak a termék árához jutsz hozzá...ha megfelel az ára azt jelezd ,és külön nevedrereszóló licittel felteszem számodra a terméket és itt akár licit nélküli árral azonnal megveheted.
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)