Érdeklődnék hogy volt-e valakinek már Angel Eyes lámpája(Természetesen corolla e12-n)? vagy hallott-e róla valami ismerősnél?mert sajna nem találok róla sok minden a netről:/ érdekelne pár vélemény. előre is köszi!:)
En nem eroltetnem nagyon, mert szarabbul fogsz latni vele, a legtobb utangyartott silany minosegu, parasodik beazik stb...
A gyarinal nincs jobb!
Ha meg van mattulva, meg kell polirozni es olyan lesz mint az uj.
Legalis, E jeles E12 elso lampatestet en meg nem talaltam. Amcsi verziohoz van, de ott mas a doblemez, gepteto, hutomaszk es persze vetitesi kepben az sem felelne meg, odakint masok a szabvanyok.
CCH vezetőségi tag
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb
VVt-i motorba melyik gyertyát preferáljátok inkább, NGK vagy Denso? Ugye a könyv ezt a kettőt ajánlja, én korábbi autóimba mindig NGK-t tettem, nem volt vele problémám. Mik a tapasztalataitok, melyiket szereti jobban és főként városi használatnál mennyi időnként érdemes cserélni? Hagyományosról beszélek, nem iridiumosról. Köszi!
Én nem cserélek 15 ezrenként és Denso TT-t használok.
Sokszor nevetségesen olcsók...
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Sziasztok.
Egy hónapja lettem Corolla tulaj. Szeretnek egy két javítást csinalni az autón. Hiányzik belole a tempomat. Lehet ezt utólag pótolni ? Ha igen akkor hogy? Gyári 2dines cd-s rádió van benne. Szeretném valahogy rakotni a telefont. Hogy oldható ez meg? Lenne egy kérdésem még. A kilincs betet belül az ajtókon más színű a két oldalon. Ez hogy lehet? A bal oldali kettő fekete a jobb oldali kettő pedig vaj színű mint a belső karpit, ez másnak is így van?Koszonom az infot.
E12 TS-ben (motorterben elso lokos mogott) van egy levegőpumpa (secondary air pupm). Tudja valaki hogy pontosan mi a szerepe ennek?
(Jol ertettem hogy adott homerseklet alatt bekapcsol, es katalizator elomelegitesere szolgal??) Valaki tud errol meselni bovebben? Az enyem csapagyas es visit neha.
Szerintem csak felesleges súly
E12 TS-ben (motorterben elso lokos mogott) van egy levegőpumpa (secondary air pupm). Tudja valaki hogy pontosan mi a szerepe ennek?
(Jol ertettem hogy adott homerseklet alatt bekapcsol, es katalizator elomelegitesere szolgal??) Valaki tud errol meselni bovebben? Az enyem csapagyas es visit neha.
Szerintem csak felesleges súly
Nem értek a TS-hez, de mint minden korszerű benzin motorban, gondolom ebben is van szekunder levegő. És igen, fején találtad a szöget azt a célt szolgálja.
Udv mindenkinek!
Hozzám került kb fél éve egy leharcolt E12 sedan, mára már újjá lett építve , de még 1-2 elem hátra van.
Erdeklodni szeretnék hogy ha az autoradiot szeretnem cserelni kazettasrol CD-s fejegysegre, viszont a CD-s fejegyseg kijelzoje nem jo, es a computer sem, akkor at tudom-e szerelni a kazettas fejegyseg computerét a CD-s be? Kicsit fejleszteni szeretnem az autot, viszont szeretném megtartani a "gyárias hatást", nem akarok egy 1 dines hifi rendszert es egy kis lyukat alulra, sem egy 2 dinest ami nem ilklik a "gyári idilli képbe" minden ötletet szivesen veszek, es bal első A oszlop kárpitja eléggé rossz állapotú, ha valaki tud tippet adni honnan szerezhetem be , lehetőleg új"bolhákkal " azt is megköszönném. A tetőkárpiton 3 db 1-2 mm-es pöttyön ki van égetve a kárpit, azzal mit tudok kezdeni? (így szereztem). Válaszokat előre is köszönöm
Üdv: Lewis888
Évjáratban tovább folytatott "E12" gyártás Kínában.
Corolla EX
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)