Pacsker írta:Ja nagyon pofás ez a sylvia. És szarér hugyért lehet már őket venni. Ha érdekel valakit komolyan, tudok kettőt mutatni. Egyik fekete leengedett gumis, lepukkant sok ideje álló, de turbos, másik fehér, de az lehet használatban van. Gondolom értitek mire gondolok. Felkeres tulaj, megmondja, hogy fanatik stb és reménykedik, hogy megveheti potom pénzért.
Egy rokonom tulajdonában van kettő darab ilyen...érdekes módon az
egyik fehér, a másik fekete....
Ezekre a kulcsszavakra keress youtube-on, google-n. TE71 TE72 KE70
Annyi találat lesz és annyira beleszeretsz, hogy jövő héten már kérsz, hogy menjek veled ausztráliába.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Nézd csak meg Andoriusz kocsiját.
Az hogy az első lámpái mások, az nem jelent sokat
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Akkor kell, hogy intézzek egy kis családot, hogy ilyenem lehessen?
Nagyon bejövõs forma, pedig nem vagyok egy kifejezett kombi rajongó...
Én mindig nagyon bírtam a kombikat. Kövezzetek meg, de amikor az Audi RS2 Avant kijött, és volt szerencsém élõben látni _rendesen_ közlekedni, lefostam a bokám. Anno 1994.
Visszatérve a Nissanra, ezek a japók mindig rossz helyre teszik a kormányt. Nincs ott minõségellenõrzés
A civicnek van egy hasonló hátsó lámpás kiadása.Az tetszik....Ez annyira nem.De ebben biztos benne van az is,hogy kivagyok amikor azt hallom,hogy sevrolé'