CCH-s klubos pólók

Klubos relikviák, Aranyköpések, Tagok másképp...
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Totya »

hali sziasztok carstylingon van 1 srác hímzőstudiója van őt is meglehetne kérdezni mennyiért csinálná:D a piros fehér szín nekem is tetszik L es méretben :)

Ja alényeget majdnem elfelejtettem a srác oldalának a linkje:http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=32800
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Pampi írta:Mikorra lennének meg a pólók???? 8)
Amint mindenki visszajelzett. Úgyhogy ha valakinek most nem férne bele, akkor kérem azt is írja, gondolom néhány hónap múlva úgyis megint kell csináltatni, ha így növekszik a klub. 8)
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Totya írta:hali sziasztok carstylingon van 1 srác hímzőstudiója van őt is meglehetne kérdezni mennyiért csinálná:D a piros fehér szín nekem is tetszik L es méretben :)

Ja alényeget majdnem elfelejtettem a srác oldalának a linkje:http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=32800
Ha valaki el tud menni Nagykanizsára, és leszervezi, felőlem oké.
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

CindR írta:
Totya írta:hali sziasztok carstylingon van 1 srác hímzőstudiója van őt is meglehetne kérdezni mennyiért csinálná:D a piros fehér szín nekem is tetszik L es méretben :)

Ja a lényeget majdnem elfelejtettem a srác oldalának a linkje:http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=32800
Ha valaki el tud menni Nagykanizsára, és leszervezi, felőlem oké.
Szerintem inkább hímzett legyen,mert lehet kicsit drágább,de nem kopok le a 20-dik mosás után.nekem a kör és a galléros is tetszik.inkább a galléros.piros pólón fehér hímzés,illetve fehéren fekete,de filózom még a szín összeálllításon!
Min.2-3ra tartanék igényt,de lehet 4re ártól függően!

Köszi. Nagykanizsai dolognak utána nézek! :)
Balázs

C-POWER!!!!!
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

B26 írta:Szerintem inkább hímzett legyen,mert lehet kicsit drágább,de nem kopok le a 20-dik mosás után.nekem a kör és a galléros is tetszik.inkább a galléros.piros pólón fehér hímzés,illetve fehéren fekete,de filózom még a szín összeálllításon!
Min.2-3ra tartanék igényt,de lehet 4re ártól függően!

Köszi. Nagykanizsai dolognak utána nézek! :)
Felírtam, bár eddig úgy volt, hogy piros-fehér lesz csak, de végülis mindegy. Az árat feljebb megtalálod, de köszi, ha utánanézel a másiknak.
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

CindR.

Szerintem elég baárit ár a tied, úgyh nyugodtan kalkulálj azzal, h nálad intézzük. Nem akarunk kavarni. Sőt hogy még tudom is, h mennyi munkád van vele neked is, így ha a másik 100 ft-al olcsóbb, akkor is a te verziódat szeretném :)
Részemről marad a piros alapon fehér :wink:

Gondolom itt elég lassan jönnek a méret igények, meg nem is mindenki aktív tagja a fórumunknak, így mit szólnál ahhoz, ha dobnál nekem egy mailt és én azt kiküldeném egy körlevélbe?! Aztán várunk 1 hetet válaszol aki válaszol és indulhat a gyártás. Már alig várom :lol: :lol: :lol:
TRD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TRD »

HI!! Na? A póló ügyben mi újság van? :?: :shock: Már írtam pár e-mailt, de még nem kaptam választ!! Kértem,hogy jelezzetek a mérettel is kapcsolatban és hogy narancs színben is kellene,de még semmi reakció!!Lesz valami :!: :!: :!: :lol: :lol: Köszi az illetékesnek!!
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

TRD írta:HI!! Na? A póló ügyben mi újság van? :?: :shock: Már írtam pár e-mailt, de még nem kaptam választ!! Kértem,hogy jelezzetek a mérettel is kapcsolatban és hogy narancs színben is kellene,de még semmi reakció!!Lesz valami :!: :!: :!: :lol: :lol: Köszi az illetékesnek!!
Ne haragudj, elküldtem a választ!
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
Bogi
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Bogi »

Hát ja énis irtam de senki sem irt :( :( :cry: na nem baj ugyis jó ha Gabinak irtok ő meg majd mondja nekem :)) :wink:
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Totya »

ez meg ki a rák mé küldözgeti a vírusokat :twisted: :twisted:
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Sajna vannak ilyen spam bot ok vagy mittomén mik ezek. Mindenhova dobálják befele magukat. Majd a site adminok törlik ezeket a hozzászólásokat.
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Szóval. Készen vannak a logók, holnap tudok elmenni és megbeszélni mindent a készítőkkel. Néhányan mondtátok, hogy a toyota felirat is kéne a pólóra. Holnap reggelig akkor várom a hozzászólásokat, mi legyen.

Az eredeti terv: Elöl baloldalon kicsiben a "szarvas" Toyota logó, alatta Corolla Club felirattal, a hátoldalon nagyobban a Klub jele, a zászlós, és a bal ujján a japán corolla felirat.

Esetleges variáció: Elöl baloldalon a klub logója (zászlós), hátul nagyban a Toyota felirat a jelvénnyel (mint a gyári), és az ujján marad a japán cory.

A második variációt is a fórumról vettem. Kérlek titeket, hogy jelezzete, hogy melyik tetszene jobban. Most olyan 14 pólóra jött rendelés, ha mondjuk 6-7-en szóltok, hogy a második variáció legyen, akkor arra állunk át. De ez már tényleg az utolsó utáni pillanat, arra is, hogy eldöntsétek kinek mi kell.

A különböző szineket is (rózsaszín, narancssárga) kedden tudom meg.
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
Pacsker

Szia Balázs!

köszi a visszajelzést! Akár el is küldhetnéd körlevélben. (a gmailben címtár->regisztrált tagok->levél küldése a csoportnak) Így azok is tudnak rá reagálni, akik nem olvassák a fórmot.
Személy szerint elfogult vagyok :) én az első eddigis beszélt variációt támogatnám, mivel inkább a klub logója legyen a hátoldalon. Arra fektessünk hangsúlyt. A kis toyotajelekből úgyis kiderül a márka.
Viszont azt támogatnám, hogy valahol feltüntessük betűkkel is, h toyota. Legyünk büszkék rá. (csak ne legyen túl csicsa)
hm hm hol is legyen. mondjuk a másik ujján? vagy. nem is tudom.
Gyorsan csinálok photoshoppal valami kis mintát.
Pacsker

Tehát az első verzió.
Ha akar még valaki toyota feliratot képzelje valahova. Akár még jól is nézhet ki rajta.
Az eleje:

Kép

A hátulja pedig: (nem volt hátsó kép, a nyaka ne zavarjon meg titeket :) )

Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Hű de zsírul néz ki. Jó lessz jó lessz.
Válasz küldése