Ja alényeget majdnem elfelejtettem a srác oldalának a linkje:http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=32800
CCH-s klubos pólók
- CindR
- Gyakori látogató

Ha valaki el tud menni Nagykanizsára, és leszervezi, felőlem oké.Totya írta:hali sziasztok carstylingon van 1 srác hímzőstudiója van őt is meglehetne kérdezni mennyiért csinálná:D a piros fehér szín nekem is tetszik L es méretben![]()
Ja alényeget majdnem elfelejtettem a srác oldalának a linkje:http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=32800
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Szerintem inkább hímzett legyen,mert lehet kicsit drágább,de nem kopok le a 20-dik mosás után.nekem a kör és a galléros is tetszik.inkább a galléros.piros pólón fehér hímzés,illetve fehéren fekete,de filózom még a szín összeálllításon!CindR írta:Ha valaki el tud menni Nagykanizsára, és leszervezi, felőlem oké.Totya írta:hali sziasztok carstylingon van 1 srác hímzőstudiója van őt is meglehetne kérdezni mennyiért csinálná:D a piros fehér szín nekem is tetszik L es méretben![]()
Ja a lényeget majdnem elfelejtettem a srác oldalának a linkje:http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=32800
Min.2-3ra tartanék igényt,de lehet 4re ártól függően!
Köszi. Nagykanizsai dolognak utána nézek!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- CindR
- Gyakori látogató

Felírtam, bár eddig úgy volt, hogy piros-fehér lesz csak, de végülis mindegy. Az árat feljebb megtalálod, de köszi, ha utánanézel a másiknak.B26 írta:Szerintem inkább hímzett legyen,mert lehet kicsit drágább,de nem kopok le a 20-dik mosás után.nekem a kör és a galléros is tetszik.inkább a galléros.piros pólón fehér hímzés,illetve fehéren fekete,de filózom még a szín összeálllításon!
Min.2-3ra tartanék igényt,de lehet 4re ártól függően!
Köszi. Nagykanizsai dolognak utána nézek!
-
Pacsker
CindR.
Szerintem elég baárit ár a tied, úgyh nyugodtan kalkulálj azzal, h nálad intézzük. Nem akarunk kavarni. Sőt hogy még tudom is, h mennyi munkád van vele neked is, így ha a másik 100 ft-al olcsóbb, akkor is a te verziódat szeretném
Részemről marad a piros alapon fehér
Gondolom itt elég lassan jönnek a méret igények, meg nem is mindenki aktív tagja a fórumunknak, így mit szólnál ahhoz, ha dobnál nekem egy mailt és én azt kiküldeném egy körlevélbe?! Aztán várunk 1 hetet válaszol aki válaszol és indulhat a gyártás. Már alig várom

Szerintem elég baárit ár a tied, úgyh nyugodtan kalkulálj azzal, h nálad intézzük. Nem akarunk kavarni. Sőt hogy még tudom is, h mennyi munkád van vele neked is, így ha a másik 100 ft-al olcsóbb, akkor is a te verziódat szeretném
Részemről marad a piros alapon fehér
Gondolom itt elég lassan jönnek a méret igények, meg nem is mindenki aktív tagja a fórumunknak, így mit szólnál ahhoz, ha dobnál nekem egy mailt és én azt kiküldeném egy körlevélbe?! Aztán várunk 1 hetet válaszol aki válaszol és indulhat a gyártás. Már alig várom
- CindR
- Gyakori látogató

Ne haragudj, elküldtem a választ!TRD írta:HI!! Na? A póló ügyben mi újság van?![]()
Már írtam pár e-mailt, de még nem kaptam választ!! Kértem,hogy jelezzetek a mérettel is kapcsolatban és hogy narancs színben is kellene,de még semmi reakció!!Lesz valami
![]()
![]()
![]()
![]()
Köszi az illetékesnek!!
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
- Totya
- Aktív fóruméletet élõ

ez meg ki a rák mé küldözgeti a vírusokatChupatolas írta:http://Pamela-Anderson-in-nylons.info/W ... ie=1273923
- CindR
- Gyakori látogató

Szóval. Készen vannak a logók, holnap tudok elmenni és megbeszélni mindent a készítőkkel. Néhányan mondtátok, hogy a toyota felirat is kéne a pólóra. Holnap reggelig akkor várom a hozzászólásokat, mi legyen.
Az eredeti terv: Elöl baloldalon kicsiben a "szarvas" Toyota logó, alatta Corolla Club felirattal, a hátoldalon nagyobban a Klub jele, a zászlós, és a bal ujján a japán corolla felirat.
Esetleges variáció: Elöl baloldalon a klub logója (zászlós), hátul nagyban a Toyota felirat a jelvénnyel (mint a gyári), és az ujján marad a japán cory.
A második variációt is a fórumról vettem. Kérlek titeket, hogy jelezzete, hogy melyik tetszene jobban. Most olyan 14 pólóra jött rendelés, ha mondjuk 6-7-en szóltok, hogy a második variáció legyen, akkor arra állunk át. De ez már tényleg az utolsó utáni pillanat, arra is, hogy eldöntsétek kinek mi kell.
A különböző szineket is (rózsaszín, narancssárga) kedden tudom meg.
Az eredeti terv: Elöl baloldalon kicsiben a "szarvas" Toyota logó, alatta Corolla Club felirattal, a hátoldalon nagyobban a Klub jele, a zászlós, és a bal ujján a japán corolla felirat.
Esetleges variáció: Elöl baloldalon a klub logója (zászlós), hátul nagyban a Toyota felirat a jelvénnyel (mint a gyári), és az ujján marad a japán cory.
A második variációt is a fórumról vettem. Kérlek titeket, hogy jelezzete, hogy melyik tetszene jobban. Most olyan 14 pólóra jött rendelés, ha mondjuk 6-7-en szóltok, hogy a második variáció legyen, akkor arra állunk át. De ez már tényleg az utolsó utáni pillanat, arra is, hogy eldöntsétek kinek mi kell.
A különböző szineket is (rózsaszín, narancssárga) kedden tudom meg.
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
-
Pacsker
Szia Balázs!
köszi a visszajelzést! Akár el is küldhetnéd körlevélben. (a gmailben címtár->regisztrált tagok->levél küldése a csoportnak) Így azok is tudnak rá reagálni, akik nem olvassák a fórmot.
Személy szerint elfogult vagyok
én az első eddigis beszélt variációt támogatnám, mivel inkább a klub logója legyen a hátoldalon. Arra fektessünk hangsúlyt. A kis toyotajelekből úgyis kiderül a márka.
Viszont azt támogatnám, hogy valahol feltüntessük betűkkel is, h toyota. Legyünk büszkék rá. (csak ne legyen túl csicsa)
hm hm hol is legyen. mondjuk a másik ujján? vagy. nem is tudom.
Gyorsan csinálok photoshoppal valami kis mintát.
köszi a visszajelzést! Akár el is küldhetnéd körlevélben. (a gmailben címtár->regisztrált tagok->levél küldése a csoportnak) Így azok is tudnak rá reagálni, akik nem olvassák a fórmot.
Személy szerint elfogult vagyok
Viszont azt támogatnám, hogy valahol feltüntessük betűkkel is, h toyota. Legyünk büszkék rá. (csak ne legyen túl csicsa)
hm hm hol is legyen. mondjuk a másik ujján? vagy. nem is tudom.
Gyorsan csinálok photoshoppal valami kis mintát.
-
Pacsker