Toyota Múzeum - Németország, 2008 április 25-27

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
Ericka
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ericka »

Nékem tetcik!!! :D :D :D

Nagyon jó ötletnek tartom, de akkor ezt komolyan meg kell szervezni alaposan. :lol:

Ericka
Geo Prizm 1.6 Gsi alias Toyota Corolla
andoriusz
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: andoriusz »

Tuti jo otletnek tunik. Minnel tobben megyunk, annal jobb. Szerintem meg ok is meglepodnenek.

Szivesen bevallalom a megszervezeset is! Viszont ha sokan megyunk, annak mar vannak jogi kotelezettsegei, de ezen is tudunk segiteni!
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Ez az Zoli!
Így már jobban hangzik! Jelen állapot szerint, én 95% hogy ebben a formában amit elmondtál, csatlakoznék a teamhez! Kicsit ugyan aggódom a műszaki probléma miatt, de akkor ellent mondanék a szlogennek, miszerint "olyan nincs, hogy egy Corolla nem indul" ! :roll:
A másik ami tetszik, hogy már most foglalkozol vele, és nem az utolsó pillanatban van kitalálva, ahogy eredetileg indult ez a topik!
Sztem akkor apránként vitatgassuk ezt a témát!.....
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

andoriusz írta:Tuti jo otletnek tunik. Minnel tobben megyunk, annal jobb. Szerintem meg ok is meglepodnenek.

Szivesen bevallalom a megszervezeset is! Viszont ha sokan megyunk, annak mar vannak jogi kotelezettsegei, de ezen is tudunk segiteni!
Milyen jogi kötelezettségekre gondolsz?

Időben dobtam fel, remélem? :) Szerintem tudunk elegen angolul, németül, hogy megértessük magunk. Olyan FEbruár elejére gondoltam a kontaktot a múzeummal és lesz idő mindenre. Még szótározni is :):)

Egy szép verőfényes és lágy májusi kora reggelen elindul a Corolla karaván, hogy lerója tiszteletét a fritzek földjén, mert Japán kocsival igen messze van....

HA Suzukival foglalkoznánk, nem tartana sokáig az út Esztergomba. De nem Suzukikkal foglalkozunk. :P
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Benne vagyok Zoli! De ezt már régebben is írtam!

Az az egyetlen mbajom, h minél előbb szeretném ezeket megvalósítani, mert ilyenkor tökre beleélem magam és és és.... értitek :lol:
És mit szólnátok, ha márciusban lenne? Mondjuk akkor még nagy a hideg, de akkor lehetne a Clubos első évforduló ajándéka. Az eddigi legnagyobb CCH találkozó. De lehetne májusba és akkor kihagynánk az áprilisit. Jelezve azzal, h gyűjteni kell és nagy buli lesz.
Viszont nem azt kéne, ami inkább ésszerű, hogy beülünk egy autóba minél többen, összedobáljuk a benyát így többen tudunk kimenni, de sajnos kevés autóval :( nem nem nem. Tudom ez a találkozó csak az elvetemültebbeké lesz. Sokat kell félrerakni. És nem kötelezhetünk senkit. Emellett szerintem jó hogy most újra felvetette Zoli a témát. Ha most elkezd mindenki félrerakni nem tűnik olyan vészesnek. Szeretném nagyon ha minél többen mennénk. Minél több autóval. Szeretném, ha emlékeznének ránk. Ha emlegetnének későbbiekben. Ha esetleg jó kapcsolat maradna köztünk a múzeummal a későbbiekben is.
Vinnénk nekik bekeretezett csoportképet magunkról, na meg természetesen pólót, de Corolla Club Hungary felirattal. Biztos jól esne a múzeumnak, és biztos vagyok benne, hogy szívesen fogadnának, nem úgy mintha magyarországon lenne....
Sok mindenen kattog az agyam, de ez még a jövő zenéje. A lényeg, hogy legyünk minél többen akik félre kezdünk rakosgatni és tényleg ki is szeretnénk jutni. :oops:
Gyurmi
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2004
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Gyurmi »

Nekem is tetszik az ötlet! Hajrá magyarok! 8)
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Ezen én is gondolkodtam Matyi, hogy a klub szülinapján jobb lenne kimenni! Viszont a Május az mégis jobb időpont lenne szerintem! Akkor már majdhogynem nyár van, és elvileg kisebb az esély arra, hogy elkap minket az Osztrákoknál valami hóvihar, vagy mifene! :roll:
OFF
A csoportkép ajándék nem rossz ötlet, csak azt is megkéne addig csinálni(valamelyik találkozón). Egyeztetni kéne az összes taggal, hogy tényleg mindeki egyszerre össze tudjon jönni valahol, és akkor megcsinálni! Szerintem jövő Márciusra a klub szülinapjára jó lenne ezt megvalósítani! De akkor tényleg a lehető legtöbb tagot össze kéne szedni (ha nem az összeset)!
ON
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

decaon16 írta:Ezen én is gondolkodtam Matyi, hogy a klub szülinapján jobb lenne kimenni! Viszont a Május az mégis jobb időpont lenne szerintem! Akkor már majdhogynem nyár van, és elvileg kisebb az esély arra, hogy elkap minket az Osztrákoknál valami hóvihar, vagy mifene! :roll:
OFF
A csoportkép ajándék nem rossz ötlet, csak azt is megkéne addig csinálni(valamelyik találkozón). Egyeztetni kéne az összes taggal, hogy tényleg mindeki egyszerre össze tudjon jönni valahol, és akkor megcsinálni! Szerintem jövő Márciusra a klub szülinapjára jó lenne ezt megvalósítani! De akkor tényleg a lehető legtöbb tagot össze kéne szedni (ha nem az összeset)!
ON
Mi biztos szeretnénk menni!:)

Szerintem is a március jobb!

Várom már!
Balázs

C-POWER!!!!!
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Csak egy szavam lenne!

GO! 8)
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Örülök, hogy ismét beindult a pezsgés e téren. A lelkesedésnél nem kell jobb hajtóerő. :)

Olvasva a hozzászólásokat, legyen április, kerülve a húsvétot, akkor áll a bál ill. valaki elutazik szülőkhöz, nagyszülőkhöz. A konkrét időpontot jan-feb környékén fixáljuk majd le. A résztvevőknek március elejéig kéne beállni egy végleges állapotra.

A szállás sem utolsó dolog, javallott lehet egy kollégium például, oda sokan elférünk, vagy majd amit találunk. CSak melyik országban?? :) Akár Passau is jó lehet, hogy a "közelben" :D:D aludjunk.

Ha elegen megyünk (+10 autó) útvonalengedélyekre lesz szükség mind 3 országból. (Németo. talán lehagyható) Ezügyben Andira számítok, aki felajánlotta ennek és az egésznek a szervezési munkálataiban való részvételét.
A "Toyota tartalék" elindítását az augusztusi fizuk készhezvételéből ajánlott elkezdeni, mivel korábbi számításaim májusra szóltak. Ezesetben (áprilisi fizukat felvéve) 6250 Ft/hó. Mindvégig 50000 Ft elvitelére gondolok, szállás, belépők, szuvenírek, 2 ország pályamatricája és üzemanyagköltségek figyelembe vételével.

Nem játszom tovább a könyvelőt, adtam egy tippet, hogy ne legyen hirtelen akkora az összeg, amire szükség lesz. Ezen túlmenőleg mindenki azt csinál, amit akar :):) Legyen nálunk elég pénz!

Misel vetette fel azt a képtelenséget :shock: :shock: :shock: mi van, ha egyik autó elgyengülne. Végtére is 1100 km oda-vissza. Asszem Tibcsire számíthatunk, de bízom benne, hogy mindenki felkészülten indul el. Végtére is, értünk valamennyire a kocsikhoz, nem??!! Mi lennénk a Corolla Club, ugye???

Elporladva 2016...
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Zed Kristianz írta:Misel vetette fel azt a képtelenséget :shock: :shock: :shock: mi van, ha egyik autó elgyengülne. Végtére is 1100 km oda-vissza. Asszem Tibcsire számíthatunk, de bízom benne, hogy mindenki felkészülten indul el. Végtére is, értünk valamennyire a kocsikhoz, nem??!! Mi lennénk a Corolla Club, ugye???
Oké, persze! De én azt vallom, jobb félni mint megijedni! :wink:
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Figyelmesen és nyugodtan közlekedve kíméljük a vasakat, figyelembe véve gyengébb társainkat is. Mint bármikor máskor tettük. Nagy átlagban :D

Elporladva 2016...
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Zed Kristianz írta:Figyelmesen és nyugodtan közlekedve kíméljük a vasakat, figyelembe véve gyengébb társainkat is. Mint bármikor máskor tettük. Nagy átlagban :D
De azért kitartóan és büszkén valhatom, hogy az 1,3al ott voltunk (vagyunk) a közép mezőnyben és nem tartjuk fel a konvojt, hanem tempósan erőlködés nélkül megyünk veletek!
Kép
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Gond csak akkor lehet, ha Tibcsi v. Robi a Versoval diktálna egy keményebb iramot és jönne az emelkedő.... :wink: :wink: :shock:

De ilyesmi úgyse lesz.
Legfeljebb olyasmi, hogy néha meglóg 1-2 nehézlábú a sok balga meg tolja neki utánuk....
Aztán visszazárkóznak ezek a renegát elemek. :D

Elporladva 2016...
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Én meg nagy papa tempóban majd integetek a napfénytetőn keresztűl, mint sereghajtó! :lol:

De, ha kell én is megtudom ám sujjozni a jobb lábamat a normális határértékig! :P
Kép
Lezárt