Nagyon jó ötletnek tartom, de akkor ezt komolyan meg kell szervezni alaposan.
Ericka

Milyen jogi kötelezettségekre gondolsz?andoriusz írta:Tuti jo otletnek tunik. Minnel tobben megyunk, annal jobb. Szerintem meg ok is meglepodnenek.
Szivesen bevallalom a megszervezeset is! Viszont ha sokan megyunk, annak mar vannak jogi kotelezettsegei, de ezen is tudunk segiteni!

Mi biztos szeretnénk menni!:)decaon16 írta:Ezen én is gondolkodtam Matyi, hogy a klub szülinapján jobb lenne kimenni! Viszont a Május az mégis jobb időpont lenne szerintem! Akkor már majdhogynem nyár van, és elvileg kisebb az esély arra, hogy elkap minket az Osztrákoknál valami hóvihar, vagy mifene!![]()
OFF
A csoportkép ajándék nem rossz ötlet, csak azt is megkéne addig csinálni(valamelyik találkozón). Egyeztetni kéne az összes taggal, hogy tényleg mindeki egyszerre össze tudjon jönni valahol, és akkor megcsinálni! Szerintem jövő Márciusra a klub szülinapjára jó lenne ezt megvalósítani! De akkor tényleg a lehető legtöbb tagot össze kéne szedni (ha nem az összeset)!
ON

Oké, persze! De én azt vallom, jobb félni mint megijedni!Zed Kristianz írta:Misel vetette fel azt a képtelenséget![]()
![]()
mi van, ha egyik autó elgyengülne. Végtére is 1100 km oda-vissza. Asszem Tibcsire számíthatunk, de bízom benne, hogy mindenki felkészülten indul el. Végtére is, értünk valamennyire a kocsikhoz, nem??!! Mi lennénk a Corolla Club, ugye???

De azért kitartóan és büszkén valhatom, hogy az 1,3al ott voltunk (vagyunk) a közép mezőnyben és nem tartjuk fel a konvojt, hanem tempósan erőlködés nélkül megyünk veletek!Zed Kristianz írta:Figyelmesen és nyugodtan közlekedve kíméljük a vasakat, figyelembe véve gyengébb társainkat is. Mint bármikor máskor tettük. Nagy átlagban