Balatonlellei 2 napos nem hivatalos találkozó

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

A vezetõség nem viccbõl állt fel és nem hiába 5 fõbõl áll!
-Tóth Mátyás (Pacsker)
-Lasits Zsolt (Zsoltee)
-Orosz Attila (Frool)
-Szüllõ Szabolcs (Szabber)
-Molnár Balázs (Biagio)

Akár melyik nagyobb több klubtagot is érintõ találkozót nézem ami több napos, vagy egy napos találkozót nézem mindig a vezetõség (5 fõ!) szervezte és tette közzé, nem véletlenül!
A vezetõség mindig a többséget nézve szervezi a programokat, nem kis erõfeszítéssel, hogy minél több embert mozgasson. Egy baráti meghívás történhet e-mailes úton és más egyéb csatornán. Ez a hátulról mellbe nekem nem jön be és egyáltalán nem rokonszenves kezdeményezés.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

Ehh. Nem akartam beleugatni a dologba, de ez azert egy kicsit kiverte a biztositekot. Matyi hozzaszolasat abszolut megertettem, mert - meg ha nem is mindenben ertek Vele egyet, de - abszolut mertekben el tudom fogadni a velemenyet, es kulturaltan volt tallalva. Ezt viszont egy kicsit soknak erzem.

Ezt hatbatamadasnak venni, es nem rokonszenvesnek nevezni azert szerintem kicsit eros, ugyanis - bar tudom, hogy ebben az orszagban ilyet meg feltetelezni sem szokas masokrol - biztos vagyok abban, hogy Attilat a jo szandek vezerelte, es az volt a celja, hogy ebbol egy jo buli legyen. Az addig rendben van, hogy a bejelentes modja esetleg nem szimpatikus, de erre igy reagalni, kiemelve, hogy ez egy vezetosegi allaspont, az pedig szerintem nem hogy nem szimpatikus, hanem egyenesen gaz.

Azt pedig nyilvan Te sem gondoltad komolyan, hogy egy ilyet valaki mailben szervezzen meg... Lehet, persze, de akkor aztan vegkepp nincs jogalap sirni, ha esetleg valaki veletlenul kimarad a meghivottak listajarol. Nem erzem ugy, hogy ez lenne a kovetendo irany.
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Attila
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Attila »

nyíltan meghivtalak téged is.
senkit se tamadtam hátba.

mindenki egyszerre olvashatta a meghivast. ez a program már akkor élt amikor a cch sehol se volt. most ezt megosztottam veletek is, ezért ne várd hogy bocsánatot kérek.
AE92 GT-Z Liftback (Smallport MAP 4AGZE)
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bohi »

Szerintem nem erre gondolt Balázs. A meghívással nincs semmi gond.
Viszont ha van egy klub, aminek van egy fóruma és ahol a klub szokta szervezetten átbeszélve megrendezni a találkozókat már sok éve, akkor ha nekem lenne kapcsolatom/információm egy találkozóban segíteni akár megcsinálni, akkor azt tartanám a minimumnak, hogy írok a vezetõségnek. Valami olyasmit, hogy srácok itt ez a hely és ilyen lehetõségek vannak meg ilyen programokat lehetne csinálni, ennyibe kerül, ekkor szabad. Mit szóltok, legyen itt esetleg a nagy nyári találkozónk vagy irjam ki a fórumra, hogy menjünk az augusztusi talitól függetlenül? stb stb.
Mivel nem voltál a királyréti találkozón, azért nem hallottál a nyári találkozóról, ami valószínûleg azért nem lett kihirdetve, mert a részletek még nincsenek pontosítva. Királyréten elhangzott, hogy lesz majd összejövetel és hallottunk plusz 1-2 infót róla kedvcsinálóként.
Amúgy nekem nagyon tetszik ez a balatonlellei hely mivel tényleg egy jó kis hétvégét össze lehet ott hozi, de én nem tudok elmenni sajnos több okból is. Fõleg anyagiak, mert inkább az augusztusira gyúrok, de kíváncsian várom az anyagi vonzatát ennek! :wink:
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2007
Autód típusa (és generációja): Verso
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: MPV

Hozzászólás Szerző: bepi81 »

montoya írta:Ehh. Nem akartam beleugatni a dologba, de ez azert egy kicsit kiverte a biztositekot. Matyi hozzaszolasat abszolut megertettem, mert - meg ha nem is mindenben ertek Vele egyet, de - abszolut mertekben el tudom fogadni a velemenyet, es kulturaltan volt tallalva. Ezt viszont egy kicsit soknak erzem.

Ezt hatbatamadasnak venni, es nem rokonszenvesnek nevezni azert szerintem kicsit eros, ugyanis - bar tudom, hogy ebben az orszagban ilyet meg feltetelezni sem szokas masokrol - biztos vagyok abban, hogy Attilat a jo szandek vezerelte, es az volt a celja, hogy ebbol egy jo buli legyen. Az addig rendben van, hogy a bejelentes modja esetleg nem szimpatikus, de erre igy reagalni, kiemelve, hogy ez egy vezetosegi allaspont, az pedig szerintem nem hogy nem szimpatikus, hanem egyenesen gaz.

Azt pedig nyilvan Te sem gondoltad komolyan, hogy egy ilyet valaki mailben szervezzen meg... Lehet, persze, de akkor aztan vegkepp nincs jogalap sirni, ha esetleg valaki veletlenul kimarad a meghivottak listajarol. Nem erzem ugy, hogy ez lenne a kovetendo irany.
+1!
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

Bohi: ott voltam. :wink: Igaz, csak olyan 3-ig.
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bohi »

montoya írta:Bohi: ott voltam. :wink: Igaz, csak olyan 3-ig.
Persze, tudom! :D Beszéltünk is, de Attilának címeztem, bocs a quote lemaradt! :wink:
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Azért mert a vezetõség listában szereplek nem feltétlen jelenti azt, hogy külön véleményem nem lehet. Köszi Bohi, ebbõl is látszik, hogy ha valaki ismer egy kicsit is akkor tudja a mondanivalóm jelentõségét és hirtelen robbanékony vagyok. Ezért én sem fogok elnézést kérni, mert elmondtam a véleményem.
Záró akkordként Pacskert idézném:
"Sajnos így alakult, de hogy ne legyen probléma idén, megpróbáljuk távolabbra helyezni a klubtalálkozó idõpontját, hogy akinek ehhez az összejövetelhez is kedve van részt tudjon venni mindkettõn"
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Pacsker írta:--------------------------------------
A találkozó nem lett sajnos egyeztetve az évrõl évre megrendezésre kerülõ CCH Nyári Találkozójának idõpontjával kapcsolatban. Meglepetésként hatott és kicsit furcsán is érintett többünket. Csupán nem szeretném, ha a két találkozó közeli idõpontjai miatt megoszlana a Corolla tulajok csoportja és választaniuk kellene két program és a résztvevõk között.
Megkértem szépen Attilát (és ezúttal mindnekit), hogyha legközelebb nagyobb volumenû, több napos találkozót szeretne szervezni, egyeztessen a vezetõség egy tagjával, hogy tudjunk annyi idõt tenni a két találkozó közé, hogy anyagi problémák miatt senkinek se kelljen letennie a voksát valamelyik mellett és akár mindkettõn részt tudjon venni. Netán, ha olcsó szállást, jó programokat, helyszínt hoz fel az illetõ, akkor tudjuk-e segíteni a szervezést (körlevelek, utánajárások...) és Corolla Club találkozóként megrendezni az eseményt.
Attila mindezek ellenére hosszas beszélgetés után is azt mondta, hogy nincs szándékában a közeljövõben sem közölni az ilyen kezdeményezéseket a klubvezetõséggel. Én azért örülnék, ha a többiek megtennék.

Sajnos így alakult, de hogy ne legyen probléma idén, megpróbáljuk távolabbra helyezni a klubtalálkozó idõpontját, hogy akinek ehhez az összejövetelhez is kedve van részt tudjon venni mindkettõn. Netán átalakítani ezt a nyári talinak

Köszönöm, hogy elolvastátok!
--------------------------------------
Ismét berakom, hogy mindenki olvassa át mondatról mondatra.

Annak ellenére, hogy nem tagadom nagyon komoly negatív érzelmeket váltanak ki belõlem a privátban, válaszokban és telefonon kapott szemrehányások, azt hiszem röviden és végtelenül diplomatikusan összefoglaltam, hogy miért probléma, ha valaki komolyabb Corolla találkozót szeretne szervezni ennek a közösségnek úgy, hogy nem jelzi elõtte a vezetõségnek. Sõt, még én próbáltam megígérni, hogy a klubtalálkozó idejét ennek függvényében próbáljuk meg módosítani a klubtagok érdekében.
Aki a fenti hozzászólásból sem érti meg a lényeget, nyugodtan leírhatja továbbra is véleményét, de hibásnak biztosan nem fogom érezni magam miatta. (Sajnos nagyon rosszul esik és elrontja már a második napomat, hogy van akinek nem evidens, hogy egy ilyet ha másért nem is, de illik megbeszélni az illetékesekkel és ha már kimaradt, a finom hangú jelzés ellenére is, 1 órásra nyújtott telefonbeszélgetés után is azt mondja, hogy csak azért sem fogom a továbbiakban jelezni a hasonló találkozókat...)

Személyes meglátásom pedig, hogy több választ egyszerûen gyerekesnek és komolytalan próbálkozásnak tartok, sokszor olyan mondatokat tartalmazva, amikrõl korábban szó se volt. "mondom, hogy piros az alma, hát látod a saját szemeddel... - hagyjuk, de nekem van akkor is igazam, mert az én Apukám erõsebb"
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Sancy »

Erõsen megoszlanak a vélemények...
Függetlenként csak azt tudom mondani hogy mindkét félnek van igaza, kinek ebben, kinek abban. :wink:
A vezetõségünk szerintem gond nélkül tudja kezelni ez a helyzetet anélkül, hogy klikkekre oszlana a klub...
-mert ugye az nagyon szar lenne. :?
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i

E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
Attila
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Attila »

bohi igazat adnék ha én ezt minr nyári nagytalalkozonak szerveznem. de mivel én megyek ide magamtól is, ezért meghivtalak titeket.
nem mondtatok hogy itt csak azt lehet amit engedélyeznek. továbbra is ez egy magán kezdeményez ahol a cch is szívesen látom.
valamint meg mindig nem tudni mikor és mit szerveztem keresztbe.

Matyi akár több órát is beszelgethetunk de ha van saját véleményem az nem fog elmulni és átalakulni a te akaratod szerint. a 60 percbol 45 percig szinte csak te beszéltél mikor mondtam volna én is a velemenyem az már nem érdekelt.
AE92 GT-Z Liftback (Smallport MAP 4AGZE)
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Attila írta: a 60 percbol 45 percig szinte csak te beszéltél mikor mondtam volna én is a velemenyem az már nem érdekelt.
Igen, valójában így volt :) ...
Ha még mindig nem tudod mi a KÉRÉSÜNK tárgya a jövõre nézve, akkor kérdezz meg valakit, hátha el tudja magyarázni jobban, mint ahogy mi leírtuk.
Klubelnök

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

Kép
Frool
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Frool »

Nem szeretném az elhangzott érveket/ellenérveket idézgetni, így csak rövid reagálást írok az eddig leírtakhoz.
Az elmúlt évben azért nem mentünk távolabbi helyre a nyári találkozó alkalmával, hogy ne legyen túl nagy anyagi teher az üzemanyag költség.
Információim szerint sokaknak problémát okozott volna. Az ország gazdasági/ családi kassza helyzete idén sem jobb sokkal. Emlékeim szerint a májusi talin az is
elhangzott a nyári tali helyével kapcsolatban, hogy északnyugat magyarország a tervezett uticél. Szerintem 1-2 hónapon belül közel ugyanazon tájegységen megrendezett találkozó nem túl szerencsés döntés. Ha Attila egyeztetett volna bárkivel, jó eséllyel nem adódik ez a szükségtelen és kellemetlen eset.
Nekem semmi bajom az önzetlen felajánlásokkal, pusztán csak a kompromisszum készség hiánya (ha ez jelen esetben fennáll) az ami esetleg zavar.
CCH vezetőségi tag

Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Halkan megjegyzem és az olvasók figyelmébe ajánlom, hogy pl:
- Nyékládháza, Hernádkak (Miskolci, Nyíregyi különítmény)
- Kisgyónbánya (Misel)
- Kunfehértó (Tibcsi)
...
találkozók a zárójelbe tett tagok ötleteként merültek fel és nem hogy olyan idõpontra raktuk, hogy ne ütközzön más találkozóval, hanem mivel jó programok voltak, ezeket tûztük ki CCH több napos nagy találkozóknak. Segítettük és támogattuk a rendezvényt és meghagytuk fõszervezõnek az említett kedves tagokat.
Ehhez csupán annyi kellett, hogy a fent említett tagoknak természetes volt, hogy egyeztet a vezetõséggel, (illetve amikor még nem volt velem) és milyen jó kis találkozók kerekedtek belõlük... Képeket, beszámolókat a beszéljünk rólába találtok.

Magyarul félreértés ne essék örülünk a kezdeményezéseknek...
Klubelnök

Kép
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

CSodálatos látni ezt az összhangot! Ne feledjük ez közösségi (baráti) klub, nem magánklub. E célból született anno, egyetértésben összefogni a Corollások magyarországi táborát.

Valóban eme "alulról jövõ kezdeményezés" hirtelen támadt és Attila hamar le is szervezte, látván az ûrt a nyár közepén, amolyan "lemegyek egy hétvégére pancsolni, tartsatok velem" céllal.

A probléma is világos, ami nem probléma, hiszen ha mondjuk Attila egy "ottalvós" driftversenyt vagy oldtimer találkozót hirdetett volna meg, akkor azt mindenki a maga kedve és kapacitása alapján dönti el, jön-e.
Ez reklám. Ez lesz és ekkor, lehet jönni.
Látható, hogy Attilának nem volt célja klubbossá tenni a kezdeményezést!

Kérlek Titeket, e szerint ítélkezzetek!

A klub érdekeit figyelembe véve, kérlek ne feszüljetek egymásnak, mert az törést fog okozni. Nem szeretnénk. Komolyan.
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Lezárt