Keressünk egy szép placcot az amcsi Halál Völgyében.
Az talán félúton van mindkettőnk számára....

Az első lámpákkal vigyázz!!!Atanen írta:Jahh,hova valósiak is?![]()
Amúgy baba a gép!
Jó eséllyel lesz lehetőségem bontani egy CE90-est (1,8D csapotthátú),nekem a hátsó ajtó meg a két első lengéscsillapító kell belőle,a motort a tulaj megtartja.Kell nektek valami belőle?Hordjuk már szét!
20/32-48-161
Amúgy meg ZDoman kolléga elhozta nekem a JDM Corolla halfcut maradék kasznielemeit (első lökös,lámpaX2,sárvédőX2),kis rendberakás után felapplikálás következik.De a lámpa nagyban különbözik,bár a tompi és a refi ugyanúgy H4-es,de tőle kiljebb van (az 5W helyzetjelző helyén) egy 21W-os izzó foncsorral,meg beljebb (csipában) egy hasonló (gondolom 21W) izzó,de azt még nem tudtam kibontani,odagyógyult a fedele.
A kérdés a következő:
Melyik mit szolgál,és milyen bekötést igényel,mivel együtt műxik,és ha mondjuk LED-esre cserélem az izzókat,akkor mekkora drótot tervezzek (nem tudom hány Wattos a LED-es "izzó")?

osztom a véleményed. nekem is ez tervem. szolíd "tuning"-ot akarok. lökösök színrefújva, kilincs színre fújva, mindenféle jelzés eltüntetve (ez már nagyjából megvan) minél egyszerűbb, letisztultabb külsőt adni neki. meg alátűzni egy alufelnit, némi sötétítés és máris nagyot dob az autón, ugyanakkor még eladható is marad, mert nem vesztette el az eredeti formáját...Pacsker írta:...
És harmadik lépésben most oda jutottam, h picit adjunk a külsőre is. nem azt mondom, h teli fény, full optika izlésesen szépen (akármennyire is vágyom rá) hanem kijavítgattam a kisebb hibákat, azon az 1 helyen ahol üszkösödött, kilakatoltam, mindent szépen lefújtam, a lökösöket is színre, + egy felni. Az régi álmom. Talán a leggazdaságosabb és egyben leglátványosabb optikázás. Szerintem ha ügyes az ember a legolcsóbban és a legtöbbet tud dobni ezzel az autó megjelenésén. Aki nemhiszi járjon utána![]()
Emellett esetleg még egy enyhe fóliára gondolnék ebben a körben, de szerintem ez marad későbbre.

ugye nem szaporítod azok táborát, akik a sima tompított mellett még a ködöst is használják, mert az milyen jól néz ki és mekkora poén, hogy megvakítanak engem?Layosh írta:Én már felraktam uyge a két ködöst előreHát nem arattak osztatlan sikert, de amikor mondjuk full sötétbe megyek hát a simá távolsági sehol sincs hozzá. ÉS négy darabot akarok

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)