ELADÓ COROLLA
- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó

EWING,ITT AZ ELEKTRONYOS TÜKÖR, "lámpa mosó" MEG A SZERVÓ, HA IGAZ AMI RÁ VAN ÍRVA!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... li-4872354
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... li-4872354
E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
hehe, ez a nyári gyakszis munkahelyem mellett van kitéve, pont ma szemeztem velehorvatht írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... lt-4881963
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
1983 - Toyota Corolla AE86
Sziasztok!
Valószínûleg 1-2 hónapon belül eladásra kerül az autóm, illetve gondolkozok rajta.
A projektek téma körben van róla kép és leírás bõven:
viewtopic.php?t=789
De összefoglalom nagy vonalakban:
-97.7-es E100-as corolla gyári full kivitel +számtalan extra.
Átépített 4AGE 20v motor+váltó (160LE), hátul tárcsafékesre átalakítva, 50-es rendszer PROEX dob. Az autó papirjai rendben a motor legalizálva, friss vizsgával.
A motor tavaly télen teljes felújításon esett át fényképekkel igazolva azóta 18000km mentem vele. (a ropikban le van írva minden)Az auto szép állapotú plüss kárpitos, a karosszérián fényezési (lakk) hibák vannak illetve a két hátsó sárvédõ elkezdett rozsdásodni de azt cserélem és fényezem júliusban,a bal elsö kutyacsont kopog de azt is cserélem.
Ha valakit esetleg érdekel keressen emailben! cimem:scp10l@freemail.hu
Az áráról elképzelésem sincs mivel ilyen motorral nem nagyon lehet kapni ezt a tipust!
Várom az ajánlatokat!
Valószínûleg 1-2 hónapon belül eladásra kerül az autóm, illetve gondolkozok rajta.
A projektek téma körben van róla kép és leírás bõven:
viewtopic.php?t=789
De összefoglalom nagy vonalakban:
-97.7-es E100-as corolla gyári full kivitel +számtalan extra.
Átépített 4AGE 20v motor+váltó (160LE), hátul tárcsafékesre átalakítva, 50-es rendszer PROEX dob. Az autó papirjai rendben a motor legalizálva, friss vizsgával.
A motor tavaly télen teljes felújításon esett át fényképekkel igazolva azóta 18000km mentem vele. (a ropikban le van írva minden)Az auto szép állapotú plüss kárpitos, a karosszérián fényezési (lakk) hibák vannak illetve a két hátsó sárvédõ elkezdett rozsdásodni de azt cserélem és fényezem júliusban,a bal elsö kutyacsont kopog de azt is cserélem.
Ha valakit esetleg érdekel keressen emailben! cimem:scp10l@freemail.hu
Az áráról elképzelésem sincs mivel ilyen motorral nem nagyon lehet kapni ezt a tipust!
Várom az ajánlatokat!
EXTREME E100 4A-FE
- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó

Lehet kapni, csak nem nálunk.
Ha ilyesmirõl van szó az átszámítva 1.000.000ft, de ebbe gt ülés,óracsoport..szal gyári gt szett van benne, és minden extra.
Nem kérdeztek, szal nem akarok saccolgatni mi a reális ára és a kapható ár, amiért még elviszik és megéri eladni.

Ha ilyesmirõl van szó az átszámítva 1.000.000ft, de ebbe gt ülés,óracsoport..szal gyári gt szett van benne, és minden extra.
Nem kérdeztek, szal nem akarok saccolgatni mi a reális ára és a kapható ár, amiért még elviszik és megéri eladni.

E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
Nekem silvertop van mondjuk nem sok különbség van. Nekem a futómûve gyári, kivéve hogy hátul tárcsa fékes.
Belül hasonló felszereltség annyi hogy nekem nem elektromos a visszapillantó, de klima, ABS, 2légzsák, 4xel. ablak....... megvan.
És ami pozitívum hogy az enyém bal kormányos!
Egyébként az óracsoport cserére nekem is lett volna lehetõség, de nem láttam értelmét 180km/h-nál többet úgysem lehet menni az autóval, a fordulatszám meg 8000-nél tilt tehát a piros végénél kell váltani!
Amit kell azt le tudom olvasni a gyári csoportról is.
Eladás oka, hát ha nem sokat buknék az autón és elmenne valami mást típust vennék, nem lét kérdés az eladás csak hátha összejön valami komolyabb.....
Belül hasonló felszereltség annyi hogy nekem nem elektromos a visszapillantó, de klima, ABS, 2légzsák, 4xel. ablak....... megvan.
Egyébként az óracsoport cserére nekem is lett volna lehetõség, de nem láttam értelmét 180km/h-nál többet úgysem lehet menni az autóval, a fordulatszám meg 8000-nél tilt tehát a piros végénél kell váltani!
Eladás oka, hát ha nem sokat buknék az autón és elmenne valami mást típust vennék, nem lét kérdés az eladás csak hátha összejön valami komolyabb.....
EXTREME E100 4A-FE
- horvatht
- Aktív fóruméletet élõ

Az árát a hasonló korú Civic VTikhez lõdd be szerintem. Méretben, teljesítményben, extrákban szinte ugyanaz a két autó. Persze ez jóval ritkább, és a mi szemünkben sokkal többet ér mint egy Honda, de ilyen vevõt nehéz lesz találni. Ha jól emlékszem a békalámpás vtik 800ezer-1,2millió között mennek.
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
Akkor jó az 145Le-nek is, csak ne reklámozdGaben1004 írta:Nekem silvertop van mondjuk nem sok különbség van. Nekem a futómûve gyári, kivéve hogy hátul tárcsa fékes.
Egyébként az óracsoport cserére nekem is lett volna lehetõség, de nem láttam értelmét 180km/h-nál többet úgysem lehet menni az autóval, a fordulatszám meg 8000-nél tilt tehát a piros végénél kell váltani!Amit kell azt le tudom olvasni a gyári csoportról is.
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///

2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///
- Sancy
- Fanatikus fórumozó

Csövezett AE86
http://www.hasznaltauto.hu/auto/verseny ... ve-4367027
http://www.hasznaltauto.hu/auto/verseny ... ve-4367027
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i
E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i