Mindenről, akármikor, akárkivel

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
B Jani
Visszajáró
Visszajáró

.

Hozzászólás Szerző: B Jani »

Pacsker!
Küldtem e-mailt :wink:
Köszi.
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

Péntekre ha minden jól megy, elkészül az autóm. Pár sokkoló képet azért készítettem róla...

Galéria
Eladva...
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Megjött az első matrica :)

Racing Development TRD :)
Eladva...
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Gratula hozzá!!! :)

Még a csomagolását is elraknám! :)
Na mi van a kocsival? elkészült mára? vagy csúszik?
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Most értem haza az autóval :) Gyönyörű lett, igaz az elektromos tetővel voltak gondok (a kárpit kinyomta az utolsó pár centin, és felszántotta a zsír új fényezést, úgyhogy újrafújva + kárpit nélkül megy most). Szép lett, már csak a feliratok jönnek meg, és a műszaki rendberakás van hátra, és a hónap végére még akár autó is lehet belőle, főleg azért, mert akkor jár le a műszaki :lol: Majd holnap igyekszem fotózni. Sikerült 7 mm-es króm csíkot szerezni a lökhárítóhoz, úgyhogy az is rendben lesz. Várom már a végét, de jó volt egy kicsit végre meghúzatni autópályán, már elvonási tüneteim voltak :D A több hetes állás valószínűleg nem tett túl jót, az utolsó stádiumban lévő akku már nem akarta beindítani, és úgy füstölt, mintha égne. De mire bemelegedett, rendben volt. Úgyhogy ha van fejlemény, írok :)
Eladva...
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Holnap reggel ugye fényképezéssel töltöd az első órákat, aztán azoknak a netre feltöltésével folytatod? :D
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Dolgozom, de estére produkálok vmi eredményt :D
Eladva...
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Totya »

paradoxx írta:Dolgozom, de estére produkálok vmi eredményt :D
gratulálok én is:D de remélem azért a lámpákat is kiszetdétek:). Látom új a mocitetőd és a 2 hátsó javítóíved is. megkérdezhetem mennyibe kerültek, mert úgy néz ki h punto 2 es lámpákat teszek előre és kéne vennem mocitetőt hozzá:D
Kép
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Az elsőket cserélni kellett, mert foncsor csak nyomokban volt benne, plusz az egyik meg volt repedve, és akkor már helyzetjelzőcsere is volt. A fényszórónak 16e volt darabja, géptető 30e, az ívek darabja 5e körül volt. Amúgy jó volt rájönni, hogy sedanhoz és hatchbackhez minden olcsóbb, következő lépcső a liftback, és a legdrágább a GT-i, már ha van alkatrész hozzá :) A hátsó lámpát nem igazán lehetett kiszedni, mert vmi okos beragasztotta... :?
Eladva...
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

paradoxx írta:Az elsőket cserélni kellett, mert foncsor csak nyomokban volt benne, plusz az egyik meg volt repedve, és akkor már helyzetjelzőcsere is volt. A fényszórónak 16e volt darabja, géptető 30e, az ívek darabja 5e körül volt. Amúgy jó volt rájönni, hogy sedanhoz és hatchbackhez minden olcsóbb, következő lépcső a liftback, és a legdrágább a GT-i, már ha van alkatrész hozzá :) A hátsó lámpát nem igazán lehetett kiszedni, mert vmi okos beragasztotta... :?
azok gyárilag be vannak ragasztva ilyen fekete gumis ragasztóval,kicsit körbe kell vágni szikével és kint is van 8)
Kép
Pacsker

:)

Örülök, hogy elkészült! Képeket képeket képeket! Milyen olyan autóóba ülni, hogy tudod, hogy makulátlan a fényezése??? Hogy nincs rajta pici karc, kis horpadás, netán rohadás? Mintha új lenne? :oops:

Irígyellek!! Mutasd meg feltétlen! GYere el jövőhét szombaton a Tátrába
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Pacsker írta::)

Örülök, hogy elkészült! Képeket képeket képeket! Milyen olyan autóóba ülni, hogy tudod, hogy makulátlan a fényezése??? Hogy nincs rajta pici karc, kis horpadás, netán rohadás? Mintha új lenne? :oops:

Irígyellek!! Mutasd meg feltétlen! GYere el jövőhét szombaton a Tátrába
a frissen fényezet ,kasznizott kocsi ténneg olyan mint az új:D én még új autó illatú ambi purt is vettem bele:D
megvannak az új kerekek és a kipuffom is
http://www.carstyling.hu/pic/usercar/18 ... 1194773734
Kép
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Kép
Pacsker

a felni.... bejövős az a perem :shock: :oops:
turkish
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: turkish »

Srácok! Ez az én formám... Tegnap már az utcában jártunk, apámmal, /mentünk az XLi-ért/ amikor egy sevrolettből kiszállt két bőrjakós rendőr és nekiállt nagy pofával okoskodni, hogy nem vontathatjuk az utánfutót, itt kell hagynunk, feljelentenek, pénzbüntetés, pontosk, stb...
Ami vicc: a tréler súlya az autóval együtt lett volna kb. 1100 kg, apám kocsija 1470 kg-ot húzhat. A gond az volt, hogy a futó MAX. teherbírásába kötött bele, ami 1500 kg. Ennyi nem is lett volna!!! Na mindegy Q szarul érzem magam, hogy bajt hoztam apámra. ráadásul a kocsit sem tudtuk elhozni.
Van esetleg valakinek ötlete?!, vagy meg kell várni a büntit és fizetni? Nincs valami kibúvó?
Akkor még üres volt a futó, ami 380 kiló........................................................................................................................................................ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
1988 1.3 XL
Válasz küldése