GOKARTOZÁS
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Üdv. köztünk!
Biztos, hogy nagyon fog tetszeni a dolog, hamarosan kihirdetem az elsõ napot, helyszínt. Csak várunk még egy két érdeklõdõt.
Köszi a bátorítást! A topicot meg mozgásban tartom, még ha ez egy rakás gokartpályák környékén élõ muslica életébe is kerül!
Jól nyomom Zed?
Biztos, hogy nagyon fog tetszeni a dolog, hamarosan kihirdetem az elsõ napot, helyszínt. Csak várunk még egy két érdeklõdõt.
Köszi a bátorítást! A topicot meg mozgásban tartom, még ha ez egy rakás gokartpályák környékén élõ muslica életébe is kerül!
Jól nyomom Zed?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

A hosszúhétvégén, (valszeg vasárnap) tervezem, hogy ellátogatok A silverkartba vagy B mogyoródra. Ha páran összejönnénk akár egy foglalást is össze lehet hozni. C verzió a budaring. Új és egész izgalmas pályát alakítottak ki. Mogyoródon és a silverben kevésbé lehet meccselni, budaring meg baromi huplis, de ott kicsit jobban mehet a küzdelem.
Mindegyik pálya bejött anno, de ha csak a gokartokat nézzük akkor sodi, ami a csak silverben van ezek közül (!!!). A többihez képest fényévekkel jobb.
Hmmm?
Mindegyik pálya bejött anno, de ha csak a gokartokat nézzük akkor sodi, ami a csak silverben van ezek közül (!!!). A többihez képest fényévekkel jobb.
Hmmm?
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Mindig van egy gyorsabb. Akinek ez elveszi a kedvét az ne gokartozzon![Walaki]D`Lair írta:Úgy amúgy érdekel a dolog engem is, de most hétvégén/hétfõ-kedden dolgozom...mondjuk legalább van esélyetek "nyerni", nem veszem el senki kedvét a gokartozástól![]()
![]()
Örülnék ha még egy név lenne a listán, hátha összejönne egy csapat.
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Arcok!
Most elég jó ajánlata van a budaringnek, 6500ft / Fõ, idõméréssel és 20 körös versennyel! Min. 6 max 11. fõ és elõzetes egyeztetés kell csak! Ha összejönne a létszám én szívesen leszervezek egy komplett 4-5 fordulós bajnokságot, akár! Mire várunk még???
http://www.gokart-budapest.hu/arak
Most elég jó ajánlata van a budaringnek, 6500ft / Fõ, idõméréssel és 20 körös versennyel! Min. 6 max 11. fõ és elõzetes egyeztetés kell csak! Ha összejönne a létszám én szívesen leszervezek egy komplett 4-5 fordulós bajnokságot, akár! Mire várunk még???
http://www.gokart-budapest.hu/arak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bubi 2012 ápr. 27, 12:28 pm-kor.
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Van ez a gokart farm nevezetû hely csömörön. Egész normális. Ki lehet próbálni egy rotax motoros verseny gokartot is. Régóta szeretnék kipróbálni egy ilyet, vagy hasonlót. Van saját bajnokságuk is. Egész jó árakon.
http://www.gokartfarm.eu/
http://www.gokartfarm.eu/
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Persze, minden pályának megvannak a maga korlátai. Én is úgy látom, hogy kicsi és rövid. Egy próbát megér, lehet élvezetes a legrövidebb pálya is. A budaringre vagyok kíváncsi. Volt már idén valaki? Gokartok, pálya? Izgalmasnak tûnik! Ha lesz red bull kart fight tuti nevezek!
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- Csocsó
- Aktív fóruméletet élõ

Tavaly voltam a Budaringen, akkor nagyon jó volt, de ugye azóta új a vonalvezetés. Mondjuk eddig vagy 3 féle vonalvezetésen vezettem ott, és mindegyik tetszett, szerintem most sem lehet rossz. A kartok sztem kiemelkednek az átlagos bérkartok mezõnyébõl, egyetlen negatívum talán, hogy a talaj kicsit huplis, és kellemetlen a kartban a dobálás.
AE82 GT (ex) --> Yaris TS '04
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Tán utána járok ma, hogy milyen az új vonalvezetés.Csocsó írta:Tavaly voltam a Budaringen, akkor nagyon jó volt, de ugye azóta új a vonalvezetés. Mondjuk eddig vagy 3 féle vonalvezetésen vezettem ott, és mindegyik tetszett, szerintem most sem lehet rossz. A kartok sztem kiemelkednek az átlagos bérkartok mezõnyébõl, egyetlen negatívum talán, hogy a talaj kicsit huplis, és kellemetlen a kartban a dobálás.
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Budaring kipipálva!
Izgalmas az új pálya. Jókat lehet meccselni. Kipróbálhattam a legjobb gokartot. A gumik úgy tapadtak rajta, hogy a huplis pálya miatt, meg kellett gondolni hol kanyarodik az ember és, hogy milyen sebességgel. A 9 perc alatt rendesen görcsbe állt a kezem, úgy kellett szorítani a kormányt. Van még mit tanulnom.
Minden hónap utolsó szombatján van egy házi versenyük ami 6500 Ft-ba kerül. Lehet, hogy a következõn ott leszek.
Izgalmas az új pálya. Jókat lehet meccselni. Kipróbálhattam a legjobb gokartot. A gumik úgy tapadtak rajta, hogy a huplis pálya miatt, meg kellett gondolni hol kanyarodik az ember és, hogy milyen sebességgel. A 9 perc alatt rendesen görcsbe állt a kezem, úgy kellett szorítani a kormányt. Van még mit tanulnom.
Minden hónap utolsó szombatján van egy házi versenyük ami 6500 Ft-ba kerül. Lehet, hogy a következõn ott leszek.
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó