Mindenről, akármikor, akárkivel
- Birka
- Fanatikus fórumozó

Röviden hozzászólva:
A mai reménytelenül rohanó, fejlõdõ és megújuló világunkban egyre kevesebb idõ jut a gyerekek fejlesztésére, odafigyelésére. Anya, apa dolgozik mint az állat, hogy legyen lapostévé meg húdegyorsnet, meg mondhassuk, hogy voltunk olaszba, meg egy csomó olyan dolog miatt aminek nincsen igazán személyre szabott értéke.
Szóval hazaesnek full fáradtan, kommunikáció nulla, megint egyes? mars a szobádba, és a legrosszabb, hogy mindig más a hibás érte. Lehet fogni a párjára és fõleg a tanárra -holott neki nem az a dolga, hogy alapvetõ dolgokat megtanítson (tisztelet, alázat, egyenesség, gerincesség stb...) 2 tanár is van a családban, a legtöbb panasz a szülõkre van amúgy.
Egy a lényeg, a sztori amit írtál Pacsker az szinte teljes mértékben a szülõk felelõssége és az õ értékrendjük át nem adásának eredménye. Persze az is lehet, hogy úgy látják jól van ez így.
Szvsz.
A mai reménytelenül rohanó, fejlõdõ és megújuló világunkban egyre kevesebb idõ jut a gyerekek fejlesztésére, odafigyelésére. Anya, apa dolgozik mint az állat, hogy legyen lapostévé meg húdegyorsnet, meg mondhassuk, hogy voltunk olaszba, meg egy csomó olyan dolog miatt aminek nincsen igazán személyre szabott értéke.
Szóval hazaesnek full fáradtan, kommunikáció nulla, megint egyes? mars a szobádba, és a legrosszabb, hogy mindig más a hibás érte. Lehet fogni a párjára és fõleg a tanárra -holott neki nem az a dolga, hogy alapvetõ dolgokat megtanítson (tisztelet, alázat, egyenesség, gerincesség stb...) 2 tanár is van a családban, a legtöbb panasz a szülõkre van amúgy.
Egy a lényeg, a sztori amit írtál Pacsker az szinte teljes mértékben a szülõk felelõssége és az õ értékrendjük át nem adásának eredménye. Persze az is lehet, hogy úgy látják jól van ez így.
Szvsz.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Félreértés ne essék nem a tanárokat hibáztatom, csupán azt mondtam, hogy nagyon meg kell választani (ha lehet) hogy kinél tanuljon a gyerek, mert igenis fejleszti és olyan alapvetõ dolgokat is át tud adni neki a szülõk mellett, amiket felsoroltál. Nem az õ feladata, de szinte több idõt tölt el a gyerekkel, mint a szülõk. Kiki is pedagógus és a kolléganõin látom, hogy milyen emberek is foglalkozhatnak gyerekekkel
Sokszor rémisztõ. Tisztelet a kivételnek, de tényleg van olyan, aki nemhogy a pályára alkalmatlan, de még frankón utálja is a gyerekeket.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

Remélem már nem sokáig aktuális, de azért hasznos lehet: Hidegindítás tippek
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
'07 E12 D-4D, Linea Luna
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Egész korrekt!
Köszi!
A kis üresben járást, az alacsony fordulatú "szellõs" melegítést tökéletesen csináltam eddig is, azonban nagyon sokat megyek rövid távon
Sûrûbben is cserélem az olajat, de nem 5 ezrenként, inkább 7-9. Remélem nem nagy baj. Bár azért nem esünk kétségbe
ha baj van, akkor se húz le a szerelõ... 
Köszi!
A kis üresben járást, az alacsony fordulatú "szellõs" melegítést tökéletesen csináltam eddig is, azonban nagyon sokat megyek rövid távon
Klubelnök

- Birka
- Fanatikus fórumozó

Beteg-beteg-beteg:
http://www.autonavigator.hu/sztori/sofo ... yaris-4717
http://www.autonavigator.hu/sztori/sofo ... yaris-4717
- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

De ha ilyen ember csúszna belém (túl vékony gumik), vagy kihúzódna (nem használ tükröt), vagy nem venne észre szakadó esõben pl 40-el (ablaktörlõ nélküliség), biztosan megütném párszor, és nyakába akasztanék egy olyan pert, hogy a következõ 100 évben megspórolt benzinpénzt is kifizetné...
Most komolyan, normális az ilyen? Ha szarrágó járjon gyalog, mezitláb (hogy a cipõtalpa se kopjon...)
De az hogy másokat veszélyeztet 100forintokért....
Nem azzal van bajom, ha valaki spórolni akar, de könyörgöm ne szopassuk/veszélyeztessük a többi közlekedõt...
Most komolyan, normális az ilyen? Ha szarrágó járjon gyalog, mezitláb (hogy a cipõtalpa se kopjon...)
De az hogy másokat veszélyeztet 100forintokért....
Nem azzal van bajom, ha valaki spórolni akar, de könyörgöm ne szopassuk/veszélyeztessük a többi közlekedõt...
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
'07 E12 D-4D, Linea Luna
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Srácok! A Toyotaklubos fogyasztáskirály egyéneket már kitárgyaltuk a "Fogyasztás" topicba. Olvasgassatok.... Életveszély 
Klubelnök

- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Ha fogyasztásról van szó, akkor mindig eszembe jut Hacsiati!
Egyszer kérdeztem, hogy figyi már, mennyit evett neked a hacsi? (csak úgy kíváncsi voltam...)
Erre kis hatásszünet.... Fa...om se tudja, soha nem néztem, le...om!
Még talán annyit tett hozzá, hogy nem azért van hogy nézegesse azt vagy vmi ilyesmi...
Amúgy tényleg kész életveszélyes barmok ezek a rekord döntögetõ majmok. Érdekes dolog, hogy mit lehet kihozni meg biztos vmi versenyként fogják fel, de akkor is...
Egyszer kérdeztem, hogy figyi már, mennyit evett neked a hacsi? (csak úgy kíváncsi voltam...)
Erre kis hatásszünet.... Fa...om se tudja, soha nem néztem, le...om!
Még talán annyit tett hozzá, hogy nem azért van hogy nézegesse azt vagy vmi ilyesmi...
Amúgy tényleg kész életveszélyes barmok ezek a rekord döntögetõ majmok. Érdekes dolog, hogy mit lehet kihozni meg biztos vmi versenyként fogják fel, de akkor is...
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Pepe
- Aktív fóruméletet élõ

Szerintem is beteg dolog. Amikor vettem a Carina motort egy Toyota Clubbos sráctól õ mesélt ezekrõl a fiúkról, õk is Toyota Club tagok.
Lehet hogy beteg dolog de azért veszélyesnek azért nem mondanám. Szerintem ha esik az esõ, akkor fent vannak az ablaktörlõk. Csak kérdés hogy mennyire tartják fel a
városi forgalmat..
Autópályán pl beállnak egy kamion mögé mondjuk fél méterre a kamiontól és úgy mennek. Mondjuk ez akár lehet veszélyes is.
Lehet hogy beteg dolog de azért veszélyesnek azért nem mondanám. Szerintem ha esik az esõ, akkor fent vannak az ablaktörlõk. Csak kérdés hogy mennyire tartják fel a
városi forgalmat..
Autópályán pl beállnak egy kamion mögé mondjuk fél méterre a kamiontól és úgy mennek. Mondjuk ez akár lehet veszélyes is.
MR2 - 2001

Carina Coupe 1.6 DX