Vásárlási segítség
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Arra celzott a kollega, hogy ha a motor keves a bodehoz, akkor tobbet fogy fogyasztani, mint egy kicsit nagyobb teljesitmenyu, ugyanabban az autoban. Lasd: 1.4 75le moci a GolfIV-ben, ami eszik kozel annyit, mint az 1.6, csak dombnak fel tolni kell.bubidisc írta:koosh írta:Ez jól hangszik. Féltem, hogy nagyon kicsi ez az 1.3-as motor és sokat fog enni. Akkor lehet inkább Corollat keresgélek.
Ez azert az E11-re nem all fenn, az a 88le boven eleg a nem tul nehez autohoz.
U.i.: azert ennel irtal mar tartalmasabb hsz-t is. Meg ha nem is sokat...
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Ez azért kicsit keménySzigorúan Budapesten belvárosban használva sem sikerült még 7 liter fölé vinni
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Szárazon tartja a puskaport.bubidisc írta:*szerk.
Monty!
Nem erre gondoltam. Horvath kolléga felajánlotta a határozottan jól felszerelt autóját megvételre. Erre az volt a válasz, hogy jó, akkor corollát fog keresgélni. Vagy félreérthettem valamit?
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd
- horvatht
- Aktív fóruméletet élõ

Miért is? Másoknak akkor mennyit fogyaszt klímával városban? 9l? Az igaz, hogy nem télen és nem nyáron, de az utolsó két-három hónapban tényleg bárhol-bármerre mentem, ennél nem fogyasztott többet. És az utolsó 3 hónapban belvárosban laktam. Tényleg nagyon keveset fogyaszt a kocsi nekem, én is csodálkozom sokszor. Most jöttem haza Sopronból utasokkal, csomagokkal, pályán 130-135tel végig klímázva, plusz országúton végig elõzgetve lett 6,9.Pacsker írta:Ez azért kicsit keménySzigorúan Budapesten belvárosban használva sem sikerült még 7 liter fölé vinniMég klíma nélkül is az lenne..
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
- montoya
- Fanatikus fórumozó

És el is tervezed adni, vagy csak odaadnád áron felüli ajánlatra?horvatht írta:Miért is? Másoknak akkor mennyit fogyaszt klímával városban? 9l? Az igaz, hogy nem télen és nem nyáron, de az utolsó két-három hónapban tényleg bárhol-bármerre mentem, ennél nem fogyasztott többet. És az utolsó 3 hónapban belvárosban laktam. Tényleg nagyon keveset fogyaszt a kocsi nekem, én is csodálkozom sokszor. Most jöttem haza Sopronból utasokkal, csomagokkal, pályán 130-135tel végig klímázva, plusz országúton végig elõzgetve lett 6,9.Pacsker írta:Ez azért kicsit keménySzigorúan Budapesten belvárosban használva sem sikerült még 7 liter fölé vinniMég klíma nélkül is az lenne..
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Sokkal inkább ezt, mint a celica!horvatht írta:Esetleg: http://www.hasznaltauto.hu/auto/lexus/i ... al-5720842
Hát te tudod a ts-el kapcsolatban. Természetesen pénztárca függõ. Persze a mostaninál erõsebb az tény, de egy olyan kiállású autótól szerintem sokkal többet várnának el...
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II