Zed Kristianz írta:1.3 V8 ---- anomália, de ha csak ennyin múlik?
Elöl 1,3, hátul V8 hang zörög
De nem olyan jó, amilyen jónak hangzik ám!
Hallod ha kell nekem még ott van a GTi n a hátsó dob. Nem a legszebb állapotban de csak látszatra fél éves ócsón odaadom tök mind1 hogy rajta van e vagy sem...
Na meg srácok kaptam egy tök ari pps-t. Nézzétek majd meg elküldtem mailben de nem csatoltam Mégegyszer meg nincs kedvem
Gondom van! Ha valaki tud kérem segítsen rajtam! Az a helyzet hogy nem tudom pontosan menniyt kéne fogyasszon a kocsim de a 9 litert kicsit soknak érzem, vagyis nagyon. A totalcar.hu-n a népítéletben mindenki 7-7,5-öt írt ezekre a kocsikra. Bár nem vagyok egy vasárnapi vezető azért nem taposom ki a belét és mégsem megy 8,8 alá a fogyasztásom. Szeptmeberben volt szerelőnél a kocsim (még a baleset miatt) és ott azt mondták nekem hogy néha csak 3 henger megy. Cseréltek benne gyertyákat, de fogalmam nincs milyet kaptam azért gondolom hogy nem valami gagyit mert 8 ezer volt a 4 darab. Nem vettem észre semmilyen változást a kocsi menettulajdonságain, viszont a fogyasztásom azóta több lett. Előtte még klímával is alig alig ment 8 liter fölé, pedig akkoriban sokat álltam dugóban, ami manapság nem jellemző. Mit tanácsoltok?
Kész! Veresen lakom szerdától! nem volt egyszerű.... majd mesélek, egyelőre csak annyi hogy a corolla is remek teherautó de most nincs otthon netem. szenvedek!
Ma este viszem a fényezőhöz az autót, és indul a mulatság! Már csak két GT-i lököst kell szereznem, de ezt majd a megfelelő topicban. Igyekszem majd fotózni
Nah kérem. Szépen lassan rendeződnek a dolgok persze az autóval kapcsolatban. Át lessz írva a szín. Az összes létező világításra képes alkatrészt kicserélem a kocsiban Minden rossz vagy már gyenge inkább.
A kipufogó rendszert mindenestől cseréljük. Majd még a Gti régi rendszerére két króm végződé kell és csokesz. Cserélek benne olajat meg gyertyát. Viszont kéne egy motortartó bak. Azt hogyé lehet valaki mondja meg pls.
Előre is tanks. A többit meg majd jövő hétvégén ha ezek nagyjából készvannak.
Na kéremszépen. Az autó végre le van tudva. Úgyhogy mostmár egy kevés szerelgetés és indul a mandula.
Első körben. a Kipufogót kicserélem a GTi-n lévőre.
Aztán meg kicserélem a létező összes izzót a kocsibam, amit csak lehet LED re. Mert a sima izzók kb sárgák hozzá képest.
Viszont amiben kell majd help valszeg a motortartó bak.
Aztán jön a távos kp zár riasztóval meg a HIFI Az a legfontosabb ezt úgyis mindenki tudja rólam. Hogy inkább korlátokat döntöt de a zene szóljon...
Ha már a főoldalon ott van a Tuning Toyglik rovat.
Szerintem ha mást nem is de Totyának az autólyát és történetét egy szép hosszú leírással érdemes lenne feltölteni. Én akár be is vállalom hogyha megkapom a szöveget és a képeket hozzá hogy megszerkesszem. És a Tuning Toyglikon belül meg mondjuk egy téglalapba oda lehetne rakni, mint első igazán tuningolt Corollát. Szépen hosszan képekkel mindennel az egész mukafázist. Ha Totya is belemegy.
ezt támogatom. De úgy gondoltam, h Kiss Gábor, Vajk, Totya, és mindenki más ki úgy érzi, hogy sokat változtastott a kocsiján. Képekkel mellékelve hosszú sztori.
Az oldal már megvan. Látjátok azt a félhmájba kitakartat. Ott meg lehet csinálni szépen. Azt grafikus srác csinálta.
Csak kérlek titeket legyetek türelemmel. Több munkahelyem van, Csinálom a szobám, suliba járok ... Már Paradoxxal beszéltük, hogy kicsit ráncfelvarranánk az oldalt stb stb. Úgy simán benne vagyok, ha 1-2 nap össze tudunk ülni páran és reggeltől estig ezt csinálni. Akkor erre is lenne időm.
Tudom, h néha megcsúszok a netes munkával, de én is csak ember vagyok és ez csak hobbi, nem csinálhatom napi 8 órába. Higyjétek el csak egy ilyen tagfeltöltős, nap, amikor kérik a többiek, h nálam ezt cseréld ki ezt írd át, ezt a képet rakd még fel. Mailes munkával együtt sokszor 6-8 óra... Megfingat ez is. Ne beszéljünk a galéirázásról, találkozó szervezésről, napi mailekere válaszolgatásról
Layosh írta:
Aztán jön a távos kp zár riasztóval meg a HIFI Az a legfontosabb ezt úgyis mindenki tudja rólam. Hogy inkább korlátokat döntöt de a zene szóljon...
Pacsker írta:ezt támogatom. De úgy gondoltam, h Kiss Gábor, Vajk, Totya, és mindenki más ki úgy érzi, hogy sokat változtastott a kocsiján. Képekkel mellékelve hosszú sztori.
Az oldal már megvan. Látjátok azt a félhmájba kitakartat. Ott meg lehet csinálni szépen. Azt grafikus srác csinálta.
Csak kérlek titeket legyetek türelemmel. Több munkahelyem van, Csinálom a szobám, suliba járok ... Már Paradoxxal beszéltük, hogy kicsit ráncfelvarranánk az oldalt stb stb. Úgy simán benne vagyok, ha 1-2 nap össze tudunk ülni páran és reggeltől estig ezt csinálni. Akkor erre is lenne időm.
Tudom, h néha megcsúszok a netes munkával, de én is csak ember vagyok és ez csak hobbi, nem csinálhatom napi 8 órába. Higyjétek el csak egy ilyen tagfeltöltős, nap, amikor kérik a többiek, h nálam ezt cseréld ki ezt írd át, ezt a képet rakd még fel. Mailes munkával együtt sokszor 6-8 óra... Megfingat ez is. Ne beszéljünk a galéirázásról, találkozó szervezésről, napi mailekere válaszolgatásról
Jójó persze. Azért is mondtam, hogyha megkapom a képeket meg szöveget, nagyon szívesen megszerkesztek belől egy statikus sima weboldalt HTMLt. És ott a Tuning Toygliknál meg minden aktuális kocsi kap egy téglalapot egy képpel és egy bevezetővel és ha oda rákatt mint a galériánál kijön egy teljesen külön oldal. És ott minden szöveg kép ott van. Ezt nagyon szívesen tényleg.