Mindenről, akármikor, akárkivel
- Laic
- Gyakori látogató

Hol szûk? Szerintem/Nekem pont jóbepi81 írta: A sedan szûk, ..... Olyan, mint a Chokito: Ronda, de Finom!!!
Sokan mondták már rá, föleg elõlrõl, hogy csúnya, de én amikor megláttam beleszerettem... Szép a hullámos motorháztetõ, aranyosak a kerek "szemei" és a sedan szerintem teljesen arányos autó. Igaz, hogy én is inkább liftbacket akartam, de ez volt, ez lett.
Toyota Corolla 1,4 sedan E11 4E-FE
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Csoamgtartoban szuk csak, pl akitol vettem a felniket, ugyanilyen bekalampas sedanjunk volt. Ok nem tudtak berakni a 4 felnit(r15,gumival egyutt) a csomagtartoba a viszonylag szuk nyilas miatt, en a liftbackbe igen.Laic írta:Hol szûk? Szerintem/Nekem pont jóbepi81 írta: A sedan szûk, ..... Olyan, mint a Chokito: Ronda, de Finom!!!még magam mögé is (szûken
) beférek. Monjuk az is igaz, hogy 4 embernél több még nem ült benne egyszerre és én sem utaztam még hátul.
Sokan mondták már rá, föleg elõlrõl, hogy csúnya, de én amikor megláttam beleszerettem... Szép a hullámos motorháztetõ, aranyosak a kerek "szemei" és a sedan szerintem teljesen arányos autó. Igaz, hogy én is inkább liftbacket akartam, de ez volt, ez lett.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

bepi81 írta: A sedan szûk, ..... Olyan, mint a Chokito: Ronda, de Finom!!!
Laic írta:Hol szûk? Szerintem/Nekem pont jómég magam mögé is (szûken
) beférek. Monjuk az is igaz, hogy 4 embernél több még nem ült benne egyszerre és én sem utaztam még hátul.
Nekem a kalaptartót kiemelve befértek hátra egymás mellémontoya írta:Csoamgtartoban szuk csak, pl akitol vettem a felniket, ugyanilyen bekalampas sedanjunk volt. Ok nem tudtak berakni a 4 felnit(r15,gumival egyutt) a csomagtartoba a viszonylag szuk nyilas miatt, en a liftbackbe igen.
Külcsín? Az enyém orrán sokat dob a ritkábbik gyári lökhárító és a G6-os hûtõmaszk, ellenben van egy olyan (gyári) színe, amivel eddig kevesen barátkoztak meg