Ha jól kifogod 50-60ér találhatsz! Persze nem bontóban....
E10 alkatrészek (1992-1997)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Nem nagy mutatvány, ha van benned barkács szellem és ha találsz ólcsón kompletten (tartály, szivattyú, kormánymû, csövezés...), akkor szerintem relatív olcsó és megéri az élmény.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- corollaE10
- Újonc

Csak az a baj a te aberrációddal h az enyém benzines. Nem veretni akarom a kocsit, mert már nem nagyon lehet a sok trafi miatt, hanem h ne pörögje szét magát az autó, és nyomatékosabb legyen, meg kevesebbet egyen. Ezért akarok 1.8as motort. Nem rugatni, hanem normálisan használni.DBandesz írta:E10-be ha csak egy mód van rá az alábbi motorokat tessenek rakni:
- 4E-FTE
- 4A-GE Blacktop
- 4A-GZE
- 3S-GE
- 3S-GTE
A dízel az én aberrációm...
-
tibierdrol
- Gyakori látogató

Corolla 1993 Liftback
Sziasztok
most vettem egy Corollát és elsõ lökhárítót kellene vennem hozzá , remélem tudtok segíteni,
Rakok be képet csak illusztrációnak
http://www.autoplenum.de/Bilder/P/p0003 ... -1995-.jpg
http://www.modifiedcars.com/pix/cars_la ... 2_3015.jpg
köszi elõre is
Robi
köszi elõre is
Robi
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Re: Corolla 1993 Liftback
Lökösbe nemtudok segíteni mert az autó amit tudok az elején sérült.De ha érdekel hozzá esetleg beltérbõl valami vagy csomiajtó vagy hátsó ajtók,központizár ilyesmi lehet,hogy még aktuális.
Ha kell megadom a számot és kérdezz rá mi van még meg a kocsiból.
Ha kell megadom a számot és kérdezz rá mi van még meg a kocsiból.
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Ebben egyáltalán nincs igazad. Az én Carinám ugyanannyit eszik, mint a barátnõm Corollája....adatokat lentebb olvashatod. Az övé pár decivel eszik kevesebbet (enyém 6-6.2, övé 5.8-6) , tehát fajlagosan az enyémnek sokkal jobb a fogyasztása !!!tibierdrol írta:Nem hiszem, hogy egy nagyobb motor ugyanolyan használat mellett kevesebbet enne. Ezért kár motorcserébe belevágni.
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Ha ez az ábra, akkor én javasolnám a 4A-FE motort. Nagyon kellemes,corollaE10 írta:Csak az a baj a te aberrációddal h az enyém benzines. Nem veretni akarom a kocsit, mert már nem nagyon lehet a sok trafi miatt, hanem h ne pörögje szét magát az autó, és nyomatékosabb legyen, meg kevesebbet egyen. Ezért akarok 1.8as motort. Nem rugatni, hanem normálisan használni.DBandesz írta:E10-be ha csak egy mód van rá az alábbi motorokat tessenek rakni:
- 4E-FTE
- 4A-GE Blacktop
- 4A-GZE
- 3S-GE
- 3S-GTE
A dízel az én aberrációm...
kifejezetten jól autózható, fényévekkel jobb a nyomatéka, mint a 4E-FE
motornak, és ritka hogy pörgetni kell, alulról is jól húz (ha jó állapotú).
-
tibierdrol
- Gyakori látogató

Az én Corollám meg két literrel kevesebbet eszik mint apám Corollája, pedig 4E-FE motor van mindkettõben. Nincs két egyforma autó.Lackó írta:Az én Carinám ugyanannyit eszik, mint a barátnõm Corollája....
Mondjuk 1.4-es és 1.6-os között lökettérfogatban alig van különbség, lehet hogy a 4A-FE jobban sikerült motor és kevesebbet eszik mint egy 4E-FE, ebben nincs tapasztalatom, de szerintem _elméletileg_ egy kisebb motor normális használat mellett kevesebbet kéne egyen.
'99-es lépcsõshátú E11, 4E-FE motorral
a kisebb motor ua bódéval miért enne kevesebbet ? neki az nagyobb teher arányaiban és szenved!
Itt sokkal több paramétert kell figyelembe venni!
Haverom 9 literrel jár az 1.6 Carina E vel és a GZE-vel nyáron 7.5 télen 10 litert fogyasztottam...
A 4AFE az egy optimális választás szerintem. Érezhetõ a különbség! És a mi 4afe Carina E az eszik 7.8 litert és kombi.
Itt sokkal több paramétert kell figyelembe venni!
Haverom 9 literrel jár az 1.6 Carina E vel és a GZE-vel nyáron 7.5 télen 10 litert fogyasztottam...
A 4AFE az egy optimális választás szerintem. Érezhetõ a különbség! És a mi 4afe Carina E az eszik 7.8 litert és kombi.
AE92 GT-Z Liftback (Smallport MAP 4AGZE)
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Re: Corolla 1993 Liftback
Baja van a lökösnek, vagy nincs is meg?King082 írta:Sziasztokmost vettem egy Corollát és elsõ lökhárítót kellene vennem hozzá , remélem tudtok segíteni,
köszi elõre is
Robi
-
tibierdrol
- Gyakori látogató

Az lehet, hogy a nagyobb motornak fajlagosan kisebb a vesztesége, de abszolút értékben mégiscsak nagyobb, mint egy kicsinek. Remélem érthetõ hogy mire gondolokAttila írta:a kisebb motor ua bódéval miért enne kevesebbet ? neki az nagyobb teher arányaiban és szenved!
Nem tudom Toyotánál hogy van, de a Fiatnál pl. az 1.4-es Marea és az 1,6-os Brava is háromezret pörgött száznál, ott még a kisebb se erõlködött különösebben, tehát elvileg kevesebbet is fogyasztott. Hegyen-völgyön elképzelhetõ, hogy a kisebb motornál elõbb vissza kell kapcsolni, akkor ehet többet, de különben szerintem nem. Ha mégis, akkor az a jobban / rosszabbul sikerült konstrukcióknak köszönhetõ szerintem.
'99-es lépcsõshátú E11, 4E-FE motorral