Janika for Prezident!janikatuning írta:hali valaki nem ad a telszám cserébe egy gti szárnyat?30/928-1525 le alkudtam nektek 30ra! egybe elhozhatjátok!
Respect!

Teteje nagyon sérült?ZDoman írta:Hazahoztuk ma a fehéret!
szóval egyik legnagyobb thx andrewnek, hogy beírta performance-ra hogy nézzek át ide a kocsi miatt! magamtól nem jutottam volna el idáig![]()
aztán óriás köszönet janikatuningnak, hogy felrakta a kocsit ide, meg hogy megadta a telefonszámot! Ígérem ha lesz gti szárnyam nekedadom!
Sajnos mikor odaértem nem akartam hinni a szememnek. tetejére raktároztak egy vw jettát![]()
Miután hazaértünk vele kb 10perc után sikerült beindítani, kerültem is vele egy kört, sokkal szebben muzsikál a motorja mint a kék-é.
Mivel teljesen komplett a kocsi nem szeretném bontani, remélem megérti mindenki.

De ugye a haweroknak kell a zsiga, ez meg egy mittoménmilyen toyota. Sajna így vannak vele.janikatuning írta::DXD van két telephelyük:D szerintem elférne de fõleg ritkaságokra tenni a cuccost bazze..:S fõleg hoyg beszéltem is vele hoyg kellesz...:S mert ha egy zsigulira teszi az okés mert van millió belõle:D

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Úúúú a gyári Corolla feliratosPacsker írta:Srác nem adja akkor? Azt mondtad megtalálta.
Beszélj Ákyval. HA! megválik tõle, akkor neki van egy nagylámpás szettje, amiben gyári Corolla felirat is van. Az nem rossz ám, nekem is fájna rá a fogam, de inkább legyen a tieden is!