ELADÓ COROLLA
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Bár nem volt még hacsim de azért szerintem az,hogy mennyit kell rákölteni nagyban függ attól,hogy mire akarod használni.RWD írta:Pontosan![Walaki]D`Lair írta:Ez egy öhhöm jó vétel, akármilyen állapotú. DE! Erre is rá kell borítani, mint mindegyikre állapottól függetlenül 1-1.5 millát mire JÓNAK lehet mondani.
Nyilván ha keresztbe akar vele csúszkálni(amire a legjobb:-))akkor más összegekben kell gondolkozni.
De lehet nem sportra is használni.(csak néha kicsit:-))Ehhez szerintem-(Most szólok,hogy ez speciál az én véleményem.Én így csinálnám-)Elég lenne egy kasztnizás,fényezés,és napi használatra alkalmassá tétel.És megpróbálnám óvni amennyire lehet.
Ez szerintem kihozható milla alatt.
Vagy nem?
- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
Igaz, csak Én tuti nem így cselekednék végsõ soron.Elsõ fázis ez lenne valószínûleg, de nem elégendnék meg.Fék, futómû, motor...sprintike írta:Bár nem volt még hacsim de azért szerintem az,hogy mennyit kell rákölteni nagyban függ attól,hogy mire akarod használni.RWD írta:Pontosan![Walaki]D`Lair írta:Ez egy öhhöm jó vétel, akármilyen állapotú. DE! Erre is rá kell borítani, mint mindegyikre állapottól függetlenül 1-1.5 millát mire JÓNAK lehet mondani.
Nyilván ha keresztbe akar vele csúszkálni(amire a legjobb:-))akkor más összegekben kell gondolkozni.
De lehet nem sportra is használni.(csak néha kicsit:-))Ehhez szerintem-(Most szólok,hogy ez speciál az én véleményem.Én így csinálnám-)Elég lenne egy kasztnizás,fényezés,és napi használatra alkalmassá tétel.És megpróbálnám óvni amennyire lehet.
Vagy nem?
Szóval határ a csillagos ég.
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
- Bruce E9
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Ez például nem magyarországi, 2000 EUR= 560 ezer forint + regadó+ forgalomba helyezés +x,+z, +y. Simán összejön 800 eFt. Ez meg itt Magyarországon van forgalomban, mûszakival, napi használatban 450-ért. Ráadásul ez 5 ajtós, sokkal praktikusabb, jobban használható, .... szerintem.outlaw írta:Itt van pl ez:Pacsker írta:Biztos lesz még ilyen! Annyira nem ritka a gti. Fel fog bukkanni! Az idõ meg a te pártodon van. Csak gyûlik a pénz
http://www.autoscout24.at/Details.aspx?id=licepg424hz4
alkudni biztosan lehet, a regadója már nem olyan nagy összeg
Persze nem akarok senkit rábeszélni, még a végén úgy tûnik, hogy érdekeltségem van benne, de ha lenne pénzem én biztosan nem haboznék.
Gondoljatok bele: vesztek egy lepukkant Gt-it, egy lakat és telifény csak min. 300 ezer Ft és ez csak a külsõ.
Lehet, hogy fel fog még bukkanni másik ilyen állapotú Gt-i, de az ismert magyarországi Gt-ik mellett nem sok esélyt adok neki.
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
sprintike írta:Bár nem volt még hacsim de azért szerintem az,hogy mennyit kell rákölteni nagyban függ attól,hogy mire akarod használni.RWD írta:Pontosan![Walaki]D`Lair írta:Ez egy öhhöm jó vétel, akármilyen állapotú. DE! Erre is rá kell borítani, mint mindegyikre állapottól függetlenül 1-1.5 millát mire JÓNAK lehet mondani.
Vagy nem?
Én holnap viszem lakatoshoz + fényezni, benne lesz 5-600 ezerben a téma. Ezt utcai használathoz is rá kell költeni. Utcára is kell venni bele 4 jó gátlót, gömbfejek csere, szilentek csere, újabb 100-as. Eddig tartunk 700-nál. Összes olaj cseréje, még 40. Szûrõk csere, újabb 15, Szíjak csere, még 5. Mondjuk utcára ki lehet jönni 1 milla alatt.
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///

2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///
- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
És akkor még úgy számoltunk, hogy nem szól semmi a hajtásban, és egészséges a motor.Én holnap viszem lakatoshoz + fényezni, benne lesz 5-600 ezerben a téma. Ezt utcai használathoz is rá kell költeni. Utcára is kell venni bele 4 jó gátlót, gömbfejek csere, szilentek csere, újabb 100-as. Eddig tartunk 700-nál. Összes olaj cseréje, még 40. Szûrõk csere, újabb 15, Szíjak csere, még 5. Mondjuk utcára ki lehet jönni 1 milla alatt.
1981 - Toyota Starlet KP62
- Frool
- Fanatikus fórumozó

Deeee! Mert olvashatja olyan is a fórumot aki információ és tapasztalat nélkül szerelemre lobbanva beleugrik. Aztán benne lesz a híradóban,
hogy egy görbe féltengellyel harakirit követett el.
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Ez a kockázat minden jóérzésû és csekély értelmû embert fenyeget. Én csak azt kértem, hogy ne indítsunk olyan témát amiben csámcsoghatunk egymás pénzén és/vagy lehetõségein. Képtelenség ugyanis igazságot tenni viszont kellemetlen perceket annál könnyebben szerezhetünk egymásnak.Frool írta:Deeee! Mert olvashatja olyan is a fórumot aki információ és tapasztalat nélkül szerelemre lobbanva beleugrik. Aztán benne lesz a híradóban,
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Hogyan nem vettünk autót ma délután?
Attila haverommal elmentünk megnézni azt a Liftback E10-et, amit még a nyáron néztem meg a munkahelyem parkolójában. A kocsi felületes szemlélõdéssel nagyon szépnek mutatta magát, de egy alaposabb körbenézés rengeteg tízezres tételt kezdett elõrejelezni.

Ez a kezdet volt, itt kezdtük körbenézni a kocsit. Az alja sokkal szebb, mint akár az én, akár Attila E10-ének az alja. Viszont nagyon gyorsan kiderült a kocsiról, hogy kellemesen körbe volt törve, és utána kapott egy telibe fényezést. A színét sikerült eltalálni, de a fényezés elõkészítése katasztrofális volt.

Válik a gitt, az amúgy DEPO lámpa mellett.

Errõl méginkább.

Itt meg csúnyán meg van rogyva, bár az íveken nem látszik.

Itt is kezd leválni a fényezés.

Mindent sikerült lefújni. A kopásvédõ átlátszó matricát, a díszlécek kis furatait is..
Egyébként a motorja gyönyörûen jár, bár a váltójának ocsmány hangja van. Kikuplungolva elhallgat, de nem kiyomócspágy-jellegû hang hallatszik.
A villanyablakok mûködnek, a központizár is, elvileg a gyári Fujitsu-Ten végig az egész hangtechnika. A váltókulissza rendesen lötyög, a kuplung viszont jó helyen fog. A klíma elektromágnese vagy nem mûködik, vagy egyszerûen nem kap áramot, így nem tudtuk kipróbálni.
400.000 Ft-ot kérnének érte, úgy, hogy a fentieken kívül szükséges egy szélvédõcsere is, valamint lejárt a mûszakija a kocsinak. Alsó hangon rá kéne borítani még egy százast a kötelezõeken kívül+átiratás, meg a sallangok. Összességében nekünk nem érte meg.
Valaki esetleg?
Attila haverommal elmentünk megnézni azt a Liftback E10-et, amit még a nyáron néztem meg a munkahelyem parkolójában. A kocsi felületes szemlélõdéssel nagyon szépnek mutatta magát, de egy alaposabb körbenézés rengeteg tízezres tételt kezdett elõrejelezni.

Ez a kezdet volt, itt kezdtük körbenézni a kocsit. Az alja sokkal szebb, mint akár az én, akár Attila E10-ének az alja. Viszont nagyon gyorsan kiderült a kocsiról, hogy kellemesen körbe volt törve, és utána kapott egy telibe fényezést. A színét sikerült eltalálni, de a fényezés elõkészítése katasztrofális volt.

Válik a gitt, az amúgy DEPO lámpa mellett.

Errõl méginkább.

Itt meg csúnyán meg van rogyva, bár az íveken nem látszik.

Itt is kezd leválni a fényezés.

Mindent sikerült lefújni. A kopásvédõ átlátszó matricát, a díszlécek kis furatait is..
Egyébként a motorja gyönyörûen jár, bár a váltójának ocsmány hangja van. Kikuplungolva elhallgat, de nem kiyomócspágy-jellegû hang hallatszik.
A villanyablakok mûködnek, a központizár is, elvileg a gyári Fujitsu-Ten végig az egész hangtechnika. A váltókulissza rendesen lötyög, a kuplung viszont jó helyen fog. A klíma elektromágnese vagy nem mûködik, vagy egyszerûen nem kap áramot, így nem tudtuk kipróbálni.
400.000 Ft-ot kérnének érte, úgy, hogy a fentieken kívül szükséges egy szélvédõcsere is, valamint lejárt a mûszakija a kocsinak. Alsó hangon rá kéne borítani még egy százast a kötelezõeken kívül+átiratás, meg a sallangok. Összességében nekünk nem érte meg.
Valaki esetleg?
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Ez nem egymás pénzén csamcsogás.Ez valóban csak információ.Hogy hogy lesz a 250-bõl 7-8-900000 hogy utcára egybe legyen.És hogy lesz 1000000- a csillagos égig ha van rá elég pénzed.bubidisc írta:Ez a kockázat minden jóérzésû és csekély értelmû embert fenyeget. Én csak azt kértem, hogy ne indítsunk olyan témát amiben csámcsoghatunk egymás pénzén és/vagy lehetõségein. Képtelenség ugyanis igazságot tenni viszont kellemetlen perceket annál könnyebben szerezhetünk egymásnak.Frool írta:Deeee! Mert olvashatja olyan is a fórumot aki információ és tapasztalat nélkül szerelemre lobbanva beleugrik. Aztán benne lesz a híradóban,
tegnap anyámék elõtt az utcán takaritom az autóm. megáll egy biciklis öreg h neki ilyen toyotája volt hogy így meg úgy szerette stb..mondtam neki h én is szeretem meg ez egy törésmentes autó meg lehet nézni..belém bújt a cigó mondtam 150ért viheti friss vizsga van rajta. (ami 100ban volt)
asszongya hazamegy megbeszéli. bemegyek elkezdek gondolkodni mi a túrót veszek én 150bõl vagy 300ból esetleg...semmit
ott gitteltem vissza ne jöjjön. aztán hazajöttem. szerencsére nem jött vissza
asszongya hazamegy megbeszéli. bemegyek elkezdek gondolkodni mi a túrót veszek én 150bõl vagy 300ból esetleg...semmit
ott gitteltem vissza ne jöjjön. aztán hazajöttem. szerencsére nem jött vissza
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára murray 2010 szept. 26, 10:00 am-kor.