Pedig szoktam figyelni ám a kocsikat ismerõsök után kutatva. Nyugodtan villogj rám legközelebb, sztem észre foglak venni.
Mindenről, akármikor, akárkivel
Slampixxx írta:Elöbb ahogy jöttem a StopShop-ba netezni, van útközben egy Lukoil kút. Sokszor mennek el fizetés nélkül... Motorral vagyok, csak vetettem egy pillantást a kútra. Nézem, egy Suzuki letakart hátsó rendszámmal, elsõ rendszám nélkül... Megvártam mit csinál, hát tényleg nem fizetett.
Követtem egy ideig, megállt, visszarendezte a rendszámokat, megjegyeztem, visszamentem a kútra, elmondtam nekik, tiszta boldogok voltak.Mondták menjek máskor is.
Kaptam egy italt, meg némi benzint a motorba, ígyis tartalékon követtem a Suzukist.
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Csak annyit mondok, kereskedelmi egység és nem jótékonysági intézmény. Ha felpogoznak egy kutast vagy kirugják az attól még megy tovább. Ne kockáztass egy kereskedelmi egység hasznára. Neked csak egy életed van!
Következõ az ideológiájuk. Kis Péter Miklós kútkezelõ reggel 6-tól este 6-ig nem Kis Péter Miklós hanem maga a lukoil arca, tiulajdona és kiszolgáló személyzete. Tehát kizárólag a lukoilon segítesz és nem rajta. Nyugodj meg tisztességes kutas nem él meg vagy csak nagyon szarul. (Tisztelet minden kivételnek!) Ha a nem egy "lelépést-" vonnak le Tõle levonnak mást. Mindig van valami ami miatt nem lehet hazavinni a teljes fizetést vagy netán be kell fizetni. Mi Tõlünk is kizsarolt egy zsák pénzt a vezetõnk mindenféle ürüggyel. Egyébként a lelépést kizárólag a kutas akadályozhatja meg, de tudja, hogy úgy is lelépnek páran, meg van neki is a kis biznisze, azzal is kell foglalkozni, majd abból úgy is visszapótolja a pénzt.
Nem láttam mostanában autóhoz rohangáló szélvédõmosó, tankoló kutasokat ahogy Mi anno összeszedtük a jattot a pályán. 4 kutas pörgött 13 órában a kocsik között egy mûszakban és nem dícsért meg minket senki. Ez volt a természetes és az elvárt. Nem akarom tudni, hogy mibõl élnek manapság de az tuti, hogy ha a pályán sürögnének nem lenne annyi lelépés.
Következõ az ideológiájuk. Kis Péter Miklós kútkezelõ reggel 6-tól este 6-ig nem Kis Péter Miklós hanem maga a lukoil arca, tiulajdona és kiszolgáló személyzete. Tehát kizárólag a lukoilon segítesz és nem rajta. Nyugodj meg tisztességes kutas nem él meg vagy csak nagyon szarul. (Tisztelet minden kivételnek!) Ha a nem egy "lelépést-" vonnak le Tõle levonnak mást. Mindig van valami ami miatt nem lehet hazavinni a teljes fizetést vagy netán be kell fizetni. Mi Tõlünk is kizsarolt egy zsák pénzt a vezetõnk mindenféle ürüggyel. Egyébként a lelépést kizárólag a kutas akadályozhatja meg, de tudja, hogy úgy is lelépnek páran, meg van neki is a kis biznisze, azzal is kell foglalkozni, majd abból úgy is visszapótolja a pénzt.
Nem láttam mostanában autóhoz rohangáló szélvédõmosó, tankoló kutasokat ahogy Mi anno összeszedtük a jattot a pályán. 4 kutas pörgött 13 órában a kocsik között egy mûszakban és nem dícsért meg minket senki. Ez volt a természetes és az elvárt. Nem akarom tudni, hogy mibõl élnek manapság de az tuti, hogy ha a pályán sürögnének nem lenne annyi lelépés.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Nem fogok új topicot nyitni érte mert azért mégis OFF, de FERRARI RACING DAYS-ra valaki? Én egyszer nyertem jegyet és voltam kint. A jegy abszolút kifizethetõ kategória ( tribün jegy 4900ft szombat - vasárnapra, a paddock belépõvel 14900ft asszem ). Hatalmas élmény nézni, hallgatni és szagolni, A forma - 1 - ami szintén nagy élmény - ehhez képest semmi. A magyar érdekeltségû ( Válint a tabella 2 helyén áll az egyik F 430-as sorozatban ) Ferrari Cup szintén nagyon izgalmas szokott lenni. Igazi test test elleni küzdelem megy minden helyezésért.
Most hétvégén lesz!
Szóval?
Most hétvégén lesz!
Szóval?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Slampi!
Írj errõl bõvebben légyszi! Beugró, mi várható...
Írj errõl bõvebben légyszi! Beugró, mi várható...
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Slampixxx
- Fanatikus fórumozó

Beugró természetsen nincs, mint egyik börzére sem! Itt megtaláltok minden infót!
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986
·A komoly vasak hátul tekernek·

Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986
·A komoly vasak hátul tekernek·

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Lehet kinézek 
most nézem lehet venni helyet is. Kiállítom a TE71-et
most nézem lehet venni helyet is. Kiállítom a TE71-et
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)