Ma tök jó dolog történt. Találkoztam egy lánnyal, elsõ randi, nem sokat tudtam róla, de viccesen alakult. Nem vagyok az a csak a kocsikról tudok beszélni pasi és ilyenkor fõleg nem ezen a vonalon mozog az ember. Hát így is volt, de aztán szóba került a neked van jogsid téma és innentõl mindenrõl beszéltünk, ami a kocsikról szól, de csak ésszel. Nagyon visszafogtam magam. Kiderült nem egy plázacicával állok szembe, elmeséltük a vezetõs élményeinket, ki hogy vizsgázott le, és miken vezetett keresztül. És hát kiderült nekik is van Corollájuk, IS

és ahogy sejtem ugyan az ami nekem van, vagy E9 max. Ugyan úgy nem egy szervóisten a kormánymû, de amúgy nagyon szeretik, már 4szer volt törve elég durván, és emiatt lehet vele a sok gubanc. Na mondom ezt 100%-ba át tudom érezni. Amúgy nekik Wartburg címû gépjármûvük is van, (édesanyjáé a verda), ami szintén nem egy nõi autó, de õ azzal szokott járkálni (edzés gyanánt)
Mesélt egy vicces esetet, amikor Balatonra mentek autópályán, már szépen pörgött a motor, egyik barátnõje megszólalt a hátsó ülésrõl, "én a helyedbe tennék neki egy 5-öst, minek huzatod ki annyira" Azt õ se tudta, hogy az csak 4 sebességes
Nekünk is volt warjú régebben, de én nem tudtam h nincs 5. , égtem is rendesen..