Nem találtam infot, mi lesz most kint? Nyílt nap? a hivatalos honlapon nincs fent.
Sajnos nem tudok kimenni. Legkorábban is csak 5 fele érnék ki, akkor meg már nincs értelme.
Nem találtam infot, mi lesz most kint? Nyílt nap? a hivatalos honlapon nincs fent.
Sajnos nem tudok kimenni. Legkorábban is csak 5 fele érnék ki, akkor meg már nincs értelme.
Ez tavaly péntek volt.
E10/liftback 1.3 4efe
AE92/liftback GTI 1.6 4age
Hajts lassan és gyönyörködj a tájban, vagy nyomjad neki és épülj bele.
Én már vártam az infókat, szerintem az MTA nyugodtan jöhet ebbe a topicba.
Ki megy? Én szeretnék nagyon és ahogy látom szombat, biztos rengetegen lesznek!
Régen voltam már MTA-n, nekem nagyon tetszett, komoly autók egész jó pilótákkal. Nem keringenek bénák a pályán szülőktől elkért kocsikkal....
Aki már felmegy a pályára, hogy kipróbálja magát... az már valami. Nem lehet azt sem, közel sem ingyenből megúszni. Sokan edzenek nyílt napokon az MTA-sok közül is, nem biztos, hogy megmondod szemre. Én megyek!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Érdekel a dolog.
Beszéljünk még róla előtte. Nehogy elfelejtsük
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Bohi írta:Igen, ingyenes. A verseny 100 eur előre utalással. (szerintem nem is sok)
Én is remélem ott leszek! Persze csak nézőként!
pont azt néztem én is, hogy ez teljesen baráti, bár nem tudom mi van ebben benne (pl köridőmérő kütyü?) persze jelenleg mindegy is nekem , majd talán néhány év múlva .
AA63 Celica '83 -
ZZE121 Corolla '06 - 'A Felhő'
Ha nem látod a robbantott ábrákat ToyoDIY-en írj privát üzenetet, tudok neked segíteni!
Megneztem es Aprilis 11-en reggeltol autos nyilt nap (palyaido 10:00-15:30), majd utana Magyar Time Attack. En tuti megyek. Ha addigra be lesz progizva a kocsi, akkor palyan is. http://hungaroring.hu/src/pdf/autos_nyi ... 0411_2.pdf
CCH vezetőségi tag
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)