Grat!!! Akkor most ha mindenki otthon van, akkor hány toyota van otthon???Pacsker írta:Azaz
Bömössel mi lesz/lett?

Túl sokBohi írta:Grat!!! Akkor most ha mindenki otthon van, akkor hány toyota van otthon???Pacsker írta:Azaz![]()
![]()
![]()
Bömössel mi lesz/lett?
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
küldj egy képet róla!Pacsker írta:Túl sokBohi írta:Grat!!! Akkor most ha mindenki otthon van, akkor hány toyota van otthon???Pacsker írta:Azaz![]()
![]()
![]()
Bömössel mi lesz/lett?
Úgy, hogy nincs jelenleg donor és vendég: KP60, TE71, AT171, AE92 Gl, AE92 Gti
plusz az a szegény BMW. Ha tudnátok olyat, aki tényleg feltámasztja, 50 ért oda is adnámCsak ne kerüljön vasba szegényke. (91-es 318i (M40) E30, pillanatnyi fogyis órával, napfénytetõvel, kultúrált belsõvel, Motor gyújtása szar (alapjáraton VFTS), vizet hengerfejtömítésnél engedi, egyébként jól fogyaszt, jól megy és megvannak még a veztengejek.., Futómû talán kopog, de alapvetõen van alatta. Kaszni rohadgat is, de nem annyira vészese. Jobb oldala meghúzva. Mûszaki jövõ áprilisig. Nem vezettem ezer éve, ne kérdezzétek milyen. Ha valakinek ez az álma (gondolom nem a fórumon!), akkor szóljatok. Grafitszürke és alapvetõen mindig szépen cserélgetve az olajai és szûrõi

Nagyon jó a képgecsa írta:én sem kaptam......pedig sok jó barátom rajong az e30ért...cikiznek is a corolla miatt,de:
(ezt a képet senki ne vegye sértésenek!)

egyetértek. a havernak van egy állítólagos "megkímélt" kintrõl hozott magyar papírra ültetett E30aPacsker írta: A másik, hogy régen valóban nekem is tetszett az E30, de az az igazság, hogy egyszer beülsz és utána már nem ragaszkodsz hozzá. A beltér szûkös, alig áll valami kézre. sok km-es korában minden kikopik (váltó sebességeit nem találod)... Egy megkímélt példány szerethetõ lehet, de akkor sem egy Japán, ami köréd van tervezve.