kubiak666 írta:Látom bekerültem az aranyköpések közé. de én igy ismerem.
Megköszönném ha megnéznéd, a legfontosabb a ball elsõ de ha van a többibõl is akkor azok is érdekelnek.
Köszi.
Megnéztem, megvan mindkét elsõ "sárpofozó"
A jobb oldaliból hiányoznak azok a fém alátétek, amik bele vannak pattintva a mûanyagba, de teljesen kör alakú a helye, alátétekkel tökéletesen lehet helyettesíteni.
Szerintem vannak hátsóim is, bár azt nem néztem meg, szóval az nem 100%.
---------------------------------- Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Köszi a gyors válaszodat!
Nem gond ha nincs benne az az alátét az a legkisebb gond.
A következõ lépés az lenne hogy hogyan tudnád esetleg eljuttatni hozzám. Gondolok itt postára...
És persze ingyen sem kívánom mindezt.
Köszi!
Tudna segíteni nekem valaki akkumulátor vásárlásban?
Meghalt az akksim, és sürgõsen kellene az autóba.
Milyet érdemes venni bele? És milyen áron vannak a használható akksik? Nincs túl nagy keret rá sajnos
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
Tudna segíteni nekem valaki akkumulátor vásárlásban?
Meghalt az akksim, és sürgõsen kellene az autóba.
Milyet érdemes venni bele? És milyen áron vannak a használható akksik? Nincs túl nagy keret rá sajnos
Olcsón tudok szerezni.
Használtak, de majdnem új autókból valóak. Mekkora kell? Este tudom megkérdezni.
Engem azért érdekel mennyi az annyi! Ha nem is most, de fogyó eszköz. Én simán vennék egy ilyen szalonban álló alig használtat!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Én marha meg most vettem a madaras bevásárlóközpontban 11-ért 44Ah-at, mért nem kérdeztem meg én is . Na mindeggy, majd ha muter verdájába kifekszik majd kereslek .
Üdv.
Én marha meg most vettem a madaras bevásárlóközpontban 11-ért 44Ah-at, mért nem kérdeztem meg én is . Na mindeggy, majd ha muter verdájába kifekszik majd kereslek .
Üdv.
Találtam olcsón akksit. Elvileg holnap megyek és meg is veszem.
A nagyonolcsó iszonyatmarketben holnaptól lesz akciósan 16.990-ért Bosch S3 56Ah-s akksi.
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)