A barna E5-ök (nagyapók) nem olyanok voltak? Írd be gugliba, vagy nézd meg a régi E5 projektem.
Mikor jön a Carina haza a téli álomból?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Kérném a tippeket, hogy hogy csinálja! A végét is nézzétek meg, amikor átnyúl az asztalon!
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
mivel nem rendelkezem méröszalaggal,valaki lemàené nekem az e9 elsö szélvédöjét szélességbe felül,és beírná a matricás topicba?elöre is köszi!!!! ott az elözmény,hogy miért kell...
matyi,ingyenreklám miatt kellene,menny anyagi támogatás jár rá?;);););););););););););););););)
A TotalCar idén 10 éves.
Ez alkalomból lesz az OT Expón egy TotalCar stand, és oda várnak gyönyörû eredeti autókat kiállítani.
Japán autó még nincs, viszont a klubban többeknek is van gyönyörû 20-25 éves autója.
Szerintem beküldhetnétek oda a kocsitokat, hátha képviselhetjük mi a japán vonalat!
Esetleg Ákyéra tudok gondolni. Szerintem más nagyon nem jöhet szóba. De Ákyé sem OT.
Van még Kis András tagunk egy citromsárga KE30-al õ talán. De az se makula.
Klubelnök
Pacsker írta:Esetleg Ákyéra tudok gondolni. Szerintem más nagyon nem jöhet szóba. De Ákyé sem OT.
Van még Kis András tagunk egy citromsárga KE30-al õ talán. De az se makula.
Nem kell OT, csak makulátlan.
Mondj már egy makulátlan kocsit a klubból Slampixxx!
Bár lehet elküldöm a TE71-et nekik képbe. Az inkább mostmár oldtimer versenyautó. Poénból...
Klubelnök
Szerintem egy E9 annyira nem kuriózum. És a küszöbe pl annak is rohad, meg már hifi meg mittomén. Szerintem ez nem lesz a mi körünk, bár Ákyét el tudnám képzelni ott.
Azért kösz, hogy szóltál!
Klubelnök
Pacsker írta:Nem kell OT, csak makulátlan.
Mondj már egy makulátlan kocsit a klubból Slampixxx!
Bár lehet elküldöm a TE71-et nekik képbe. Az inkább mostmár oldtimer versenyautó. Poénból...
Helllóóóó keresett valaki? Nekem van egy gyári állapotú E7 a garázsban. Lekapom a fókazsírt róla és mehet is
Eredeti toyota hengerrel van gurítva. És korához hûen nincs összemaszatolva olyan hülyeséggel mint lakkréteg