Az injektoros autók ilyenek. Nem engedi hirtelen elvenni a gázt mert így tökéletesebben elég a benzin és nem olyan nagy a károsanyag kibocsájtása. Eleinte engem is nagyon zavart, de meg lehet szokni. Valamelyik autónál feltûnõbb a jelenség, valamelyiknél alig észrevehetõ.Ceka írta:az mitõl lehet, hogy ha megyek az autóval, és váltok, akkor a fordulatszám mindig kicsit megugirk,
vagy pl kipróbáltuk üresbe és gázt adtam a kocsinak, majd totál levettem a lábam a pedálról a pedál faszán vissza is jön az ugy reagál ahogy kell, de a fordulatszám megmarad abban a pillanatban ahogy levettem alábamat a pedálról kb egy fél- egész másodpercig.
Volt egy 1.4-es Fiat Mareánk, annál úgy vettem észre hogy ha nyugodtan jártunk vele akkor tényleg sokáig tartotta a fordulatot gázelvétel után is, viszont ha kicsit sportosabban nyomtuk neki akkor már-már karburátorosként viselkedett. A Corollámnál ezt nem vettem észre, ez mindig viszonylag hamar ejti a fordulatot, de lehet csak azért mert ezzel szüleim nem járnak

Carina Coupe 1.6 DX
KE11 Sedan