Kárpit írta:Háj Bubi ! A bandázás az hiányzik ! Azért is megyünk. Benzinpénz minek amikor helikopterrel érkezem csak 136 lityit szippant óránként.És azzal füvet is tudunk nyírbálni fejjel lefelé.
Nézzétek el nekem. Tegnap komolyan elnosztalgiáztam. Életem egyik legnagyobb mókája volt az a fûnyírásos dolog életem egyik legboldogabb idõszakában!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
A "kertészkedésnél" nincs jobb kikapcsolódás! Szerintem .
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
3 hét és irány Királyrét. Ismételten szeretnénk a kedves egybegyûltektõl kérni felajánlásokat, hogy aki tud hozzon magával vágódeszkát, kést a hagymapucoláshoz (a húshoz nem kell, mert már elõ lesz kockázva), fakanalat, tálcát. És nem utolsó sorban bográcsok felajánlását is várnánk hozzátartozó állvánnyal esetlegesen szakáccsal.
A tûzifa aprításához szekercét és szerintem Cslaci105 ha tudsz száraz fát hozni idén is nagyon megköszönjük.
PMR-eket hozzon mindenki, aki tud! (konvojozáshoz)
Kérem a két listát folytassátok, hogy ne maradjon senki se éhesen.
Bográcsot tudok hozni:
- ???
Szakácsnak jelentkezem:
- Biagio faterja
- ???
Köszönettel
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem
Bográcsvivõnek jelentkeztem már pár oldallal ezelõtt.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)