Frankón kedvet kaptam hozzá! Megvenném, ha nem ennyi lenne az ára! Izléses, szép! És TTE
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Klubtag? Miért vettél újat? torpant? alapjárati gondok?
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Van minden! Érdemes figyelni, mert napról napra több dolog van. És nagyon olcsó! 2-3000 egy fékbetét garnitúra
Klubelnök
nézegetem ma reggel a hütöt . alulrol felfelé vagy 10cm magasságban totál el vannak rohadva a kis lamellák!
mindenhol rozsda és eléggé porlik szét az egész..kefével probálgattam tisztitgatni de porlik szét az egész.
mit lehet evvel csinálni? ki kell cserélni az egészet? újjonan iszonyat ára van, a bontott is jó?
nem akarom megfõzni a motort mert akkor kuka az egész..
Ötlet vkinek?
hellobello
egy kérdésem lenne,mégpedig a benzinmutató feletti ECONOMY feliratos 2 kis lámpa felõl. röstellem de nem tudom hova tegyem és mire lehet jó? köszi:)
kabos írta:hellobello
egy kérdésem lenne,mégpedig a benzinmutató feletti ECONOMY feliratos 2 kis lámpa felõl. röstellem de nem tudom hova tegyem és mire lehet jó? köszi:)
Hát pont a benzinmutató felé tedd ahol a helye van Feltéve ha olyan mûszercsoportod van.De ez talán mindegyikben benne van.Vagy nem
Egyébként csak láberõ mérõ Ha beletaposol narancs(asszem)ha nem akkor zöld(és gazdaságosan vezetsz)
Remélem arra válaszoltam ami a kérdés volt