PiciPeti írta: Ha mész, akkor az Erdélyi rész felõl menj fel, és úgy át Romániába. Fékbetétet, fékolajat vigyél magaddal tartalékba... A víztározó melletti útszakasz elég gatya, de ez érthetõ. Bár mi ott is 80-al jöttünk... Azt hittem szétszakad a motor...
Megnézném, ahogy az út szélén lecseréled a fékbetéteket az E11-en.
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
PiciPeti írta: Ha mész, akkor az Erdélyi rész felõl menj fel, és úgy át Romániába. Fékbetétet, fékolajat vigyél magaddal tartalékba... A víztározó melletti útszakasz elég gatya, de ez érthetõ. Bár mi ott is 80-al jöttünk... Azt hittem szétszakad a motor...
Megnézném, ahogy az út szélén lecseréled a fékbetéteket az E11-en.
e9-nél simán megoldható..:D:D 2 csavar kérdése az egész..
21-22 2T ló, 90 kiló, teljesítményre hangolt beállítások, másfél kiló forgó tömeg jött ki a blokkjából... Elég veszélyes... 1-2 ben le se teszi az elejét... (50-55-ig kb)
4 ládában volt amikor megvettem, minden atomjaira szedve...
Ha esetleg valaki "olcsón" akar pálya versenyezni, szervezett körülmények között, vagy csak kipróbálná magát, keressen nyugodtan.
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Ha valakit érdekel eladó az én motorom.aprilia af1 125/50.rengeteg alkatrésszel.ami a teljes felépüléshez kell az egy power szelep,2 visszapillantó,hátsó fékmunkahenger(mert engedi az olajat,de lehet hogy tömítés)csapágyazás után 11 km ment!