Itt is megköszönöm Tibi!!!!!
Nagyon sokat segített nekem! Jelenlegi állapota az autómnak az átalakításban.
Hétfőn elkezdtem szétszedni. Teljesen darabokra bontottam. rakok majd fel képet. Esetleg egy kis galériát. A műszerfal helyett egy vas merevítő látszott, a beltér meg csak a piros karosszéria. A műszerfal és a 4 el ablak cseréje miatt mindent ki kellett kapni az autóból és full kábelköteg csere. A bal helyzetjelzőn át a gyújtáskapcsoló kábelein keresztül a jobb ködlámpáig mindent. Az autó teljes elektromos rendszerét. Kiépítettem mindent, beraktam a gti-jét. Indítás, semmi. Féltem tőle, hogy baj lesz mivel az enyém egy porlasztós motor, a gti uyge meg egy bonyolult befecskendezős ECU-s. Nem indult sajnos. Kedd délben végülis egy üléssel, bizti övvel, index nélkül ablaktörlő nélkül...., a régi és az új kábelkötegből egyet fabrikálva leugrottam Tibihez. Kb 10 perc volt, amikor az új kábelkötegből életet lehelt a motorba., aztán jött meg szépen a műszerfal nem működő része, az alapjárat, az indexek, a világítás... Egyedül a refi tompítottal volt kisebb szopás, de azt is sikerült megcsinálnunk.
Bátran állíthatom, hha Tibi nincs, meg a tapasztalata, én hetekig méregetem a kábeleket és szenvedek vele. Lhet nagy túlzás, de nagyon sokat szenvedtem volna. Még Apu is félt tőle, pedig eletronikus ember. Kicseréltük az olajgombát is, úgyh a töltőfeszültség és az olajnyomás is tökéletesen működik.
Mostmár szépen tisztogathatok mindent és elkezdhetem összerakni. Sajnos első üléseim nincsenek.

Majd elsz valahogy.
Jöhet az első ablakok emelő mechanikája, na meg minden más visszaszerelése. Olyan kis munka, hogy ha valaki akar porlasztósból Gti-t csinálni, akkor csak szóljon

Pitiáner munka

De nem bántam meg. mostmár az egész autó belseje is az agyamban van. Na meg nagyjából megismertem az elektronikai rendszerét.
Még annyi amit muszáj elmondanom, hogy brutálisan megy az autó így kibelezve. Nem vagyok az a végsebességezős fajta, de annyit mondhatok hogy hazafele már 2essel kezdődött a sebességem és nem kétjegyű volt

Azért egy 4A-F-es motortól nem is olyan rossz, nem?
Iszonyatosan harapott, 160ról is gyorsult mint a vadbarom. A BMW, amikor levillogott, aztán én őt, csak nézett. Na meg a DRIFT-1 es rendszámú Brabus E mercivel versenyeztem. Szerencsére nagy volt az eső meg a forgalom, így nem jött ki annyira az a pár száz lóerő különbség

Mosolygott ám. Elismerte a Japán márkát, na meg a motort.

De megnyugtatóbb volt hazafele, h láttam az olajnyomást, hogy minden rendben. Tök jó kis motorom van! Elégedett vagyok vele
Mégegyszer Köszönöm Tibi. Profi minőségi és lelkiismeretes munkát végez! Csak ajánlani tudom mindenkinek.