Live For Speed / egyéb szimulátor szoftverek
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Tegnap ismét füstöltem némi gumit. Újra és újra meg kell szoknom az autót, vagy még inkább a 180 fokban fordulni képes kormányomat. Ahogy figyelgettem mások írásait a neten, akik igazán jól nyomják, azok 900 fokos Logitech kormánnyal verik neki. Nekem az még (egyelõre) nincs.
Mindenesetre jó volt. Csatlakozott hozzám egy srác, aki felkért némi tsuiso gyakorlásra. Rá kellett jönnöm, hogy a belépõ sebességemet eredendõen rosszul választottam meg eddig: túl gyorsan mentem. Ahogy kisebb sebességre álltam át, és a váltómon is variáltam egy kicsit, sokkal símább és szebb íveket tudtam venni, és végigvinni.
Ma ballagás, de holnap eksön!
Mindenesetre jó volt. Csatlakozott hozzám egy srác, aki felkért némi tsuiso gyakorlásra. Rá kellett jönnöm, hogy a belépõ sebességemet eredendõen rosszul választottam meg eddig: túl gyorsan mentem. Ahogy kisebb sebességre álltam át, és a váltómon is variáltam egy kicsit, sokkal símább és szebb íveket tudtam venni, és végigvinni.
Ma ballagás, de holnap eksön!
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

kanyar
900 fokos kormányt csak azbesztkesztyûben lehetne megfogni kb 3 tizedmásotpercre! Mirõl beszélsz?!
Ez a 19914. hozzászólás
Ez a 19914. hozzászólás
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

printscreen? ha esetleg látom tok segíteniTRD írta:Így csinálom,de valami hibát ír ki!:(bubidisc írta:a megfelelõ autót kiválasztod shift-f4 és lfs tune.exeTRD írta:Egyszerûen nem indul el nálam az lfs tune!!:( De miért?
így csináltad?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Az lfs tune nálam sem akar menni, magyarítva azt írja ki, hogy regeljem magam, hogy az LFS teljesen unlockolva legyen. 
Mind1. Egyre többet gyakorolom a driftet. Rendes gyors kört még mindig képtelen vagyok menni (1:37:88) de már nem is érdekel. Tényleg nem. Annyira nem, hogy regisztráltam magam az Initial Drifters csapatában.
Kibicnek jó vagyok. Aztán késõbb, ha már tényleg kezdek ügyes lenni, majd rendesen is versenyzek a társasággal.
Esténként szervert csinálok (Drift gyakorlás), ha gondoljátok gyertek Ti is.
Mind1. Egyre többet gyakorolom a driftet. Rendes gyors kört még mindig képtelen vagyok menni (1:37:88) de már nem is érdekel. Tényleg nem. Annyira nem, hogy regisztráltam magam az Initial Drifters csapatában.
Kibicnek jó vagyok. Aztán késõbb, ha már tényleg kezdek ügyes lenni, majd rendesen is versenyzek a társasággal.
Esténként szervert csinálok (Drift gyakorlás), ha gondoljátok gyertek Ti is.
Re: kanyar
Sztem a Logitech G25-rõl beszélt. Az annyit fordul, mint egy normál autó kormánya. komoly cucc. Kézifék 6 fokozatú váltó, 3 pedál. mmmmm.....bubidisc írta:900 fokos kormányt csak azbesztkesztyûben lehetne megfogni kb 3 tizedmásotpercre! Mirõl beszélsz?!![]()
Ez a 19914. hozzászólás
1.4 D4D 8 szelep, SOHC, közvetlen common rail, intercoolerrel
Itt bárki megtalálhat:
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=45331
Itt bárki megtalálhat:
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=45331