Hát akkor max. nem fogom leírni többet. De a tény, attól még tény marad. Hidd el ha teljesen rajtam múlna, nem lenne kérdés. Egy héttel a tali előtt biztosabban tudok majd nyilatkozni. Addig meg...
Egy családi dolog miatt és annak anyagi vonzata miatt nemhiszem hogy el fogok tudni menni. Ma vagyok 24 éves és kaptam a nyakamba egy hatszámjegyű adósságot. Szóval no comment. Sajnálom srácok, de egy darabig most úgy néz ki mindent kihagyok. Majd ha tudok konkrétakat még jelentkezek.
Egy családi dolog miatt és annak anyagi vonzata miatt nemhiszem hogy el fogok tudni menni. Ma vagyok 24 éves és kaptam a nyakamba egy hatszámjegyű adósságot. Szóval no comment. Sajnálom srácok, de egy darabig most úgy néz ki mindent kihagyok. Majd ha tudok konkrétakat még jelentkezek.
Layosh!
Isten éltessen sokáig!
A talit nem hagyhatod ki! Legfeljebb beülsz vkihez, de ott a helyed köztünk!Gondolom, hogy az anyagi probémád úgysem vasárnap kerül megoldásra. Hacsak nem bankrablóst játszotok!
decaon16 írta:Hmmmm.... Részemről maradjunk abban hogy ha Yuko-t nem is hozom biztosan, de valaki hajlandó lesz cipelni az ülepem Pest-től, akkor megyek én is.
Erre ne legyen gondod!
Áll még az ajánlatod Biagio?
Biagio írta:Bármi van szólj megoldjuk és segítünk!
Egy nap se telik el, de már élnem is kell a lehetőséggel!
Layosh írta:Sziasztok!
Sajnos nekem megint közbeszólt az élet.
Na akkor neked is bejött az élet Layoshh!
Igaza van Gyurminak, eljöhetsz még attól szerintem is! Nem hiszem, hogy senkihez se tudnál beülni. Gyereeee!
Lali, tudod, hogy ránk is számíthatsz! mindig!!!
Jössz velünk!