Annyira nem fontos, csak érdeklõdtem akad e.... de az elsõ toronymerevítõ jobban érdekelt volnamozso írta:Lasi, nem emlekszem mar, de lehet az elso szeriasban mar volt hatso toronymerevito. Illetve a TS hatso kanyarstabilizatora erosebb, vastagabb, mint a d4d, merjetek le.
E12 alkatrészek (2002-2007)
kari írta:Hahó!Voliver írta:Sziasztok!
Jobb kormányos 3ajtós TS bontódik!
Hiány cikk jelenleg:
Motor
Váltó
Hûtõk
Bölcsõ
Minden egyéb egyenlõre megvan.
Szélvédõ törött, és a balos ajtó is megvan húzva!
Toldatok körbe megvannak? A hátsó lámpa is lehet érdekelne. Mi az ára?
A toldatokat meg nem értem, ha a koptatóra gondolsz akkor az nincs már nincs
Képpel betudod pontosítani akkor megmondom
Lámpák mind kettõ: 15.000/pár
- Yautja
- Gyakori látogató

Szia!Voliver írta:kari írta:Hahó!Voliver írta:Sziasztok!
Jobb kormányos 3ajtós TS bontódik!
Hiány cikk jelenleg:
Motor
Váltó
Hûtõk
Bölcsõ
Minden egyéb egyenlõre megvan.
Szélvédõ törött, és a balos ajtó is megvan húzva!
Toldatok körbe megvannak? A hátsó lámpa is lehet érdekelne. Mi az ára?
A toldatokat meg nem értem, ha a koptatóra gondolsz akkor az nincs már nincs![]()
Képpel betudod pontosítani akkor megmondom!
Lámpák mind kettõ: 15.000/pár
Esetleg a bal oldali A oszlop szürke mûanyag borításáról tudsz képet küldeni?
Toldatok csak faceliftes Ts-en vannak...küszöb spoilerekre és hátsó lökhárító toldatra gondol...
toyota klubra is tedd fel, ha eddig nem...ott több az E12 coris, vagy Ts-es...
E12 '05 2ZZ-GE 1,8 TS facelift (5 ajtós) 192 Lóerõ 
Autóvillamosság - autó javítás - Toyota szervizelés - gumiszerelés - autóhifi stb.
Autóvillamosság - autó javítás - Toyota szervizelés - gumiszerelés - autóhifi stb.
- kari
- Visszajáró

Pl ami itt van alul: http://data.motor-talk.de/data/gallerie ... 8-w500.jpg
A TS-nek gyárilag vannak kis toldatai körben, nem úgy mint a többi kiadásnak. Ezekre gondoltam.
A lámpa E jelû, vagy cserélgetnem kellene?
A TS-nek gyárilag vannak kis toldatai körben, nem úgy mint a többi kiadásnak. Ezekre gondoltam.
'03 E12 1.4 VVT-i HB
Gyárilag is opcionális extra volt ez a toldat készlet, ezen az autón az akkori vásárló ezeket az exrtákat nem X-elte be :/kari írta:Pl ami itt van alul: http://data.motor-talk.de/data/gallerie ... 8-w500.jpg
Amúgy E jel benne van a lápában természetesen!
Engem a rendõr egyszer sem vont kérdõre a hátsó lámpa miatt inkább az elsõkért szoktak hisztizni!
Köszönöm holnap felteszem oda is!
Remélem onnan is elkel majd valami:)
http://imageshack.us/a/img850/9821/9bam.jpg
Enyhén koszos de amúgy hibátlan állapotú!
Remélem onnan is elkel majd valami:)
http://imageshack.us/a/img850/9821/9bam.jpg
Enyhén koszos de amúgy hibátlan állapotú!
Sziasztok!
Jobb oldali féltengelyt keresek nagy erõvel, de egyszerûen sehol nem találok a neten...
Bontóból tudtam szerezni de mint kiderült a belsõ fél ami a hajtáshoz kapcsolódik nem jó mivel fogszámbeli eltérés van,azaz a rossz féltengelyem 20-as, amit pedig szereztem több vagy kevesebb lehet, a lényeg nem tudják beilleszteni a hajtáshoz, eszem megáll...
valaki tudna segíteni?
Corolla Verso 2002 E12 1ZZFE
Köszönöm!
Jobb oldali féltengelyt keresek nagy erõvel, de egyszerûen sehol nem találok a neten...
Bontóból tudtam szerezni de mint kiderült a belsõ fél ami a hajtáshoz kapcsolódik nem jó mivel fogszámbeli eltérés van,azaz a rossz féltengelyem 20-as, amit pedig szereztem több vagy kevesebb lehet, a lényeg nem tudják beilleszteni a hajtáshoz, eszem megáll...
Corolla Verso 2002 E12 1ZZFE
Köszönöm!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára djbogy 2013 aug. 06, 08:44 pm-kor.
Corolla Verso 1,8VVT-i 02' 1ZZ-FE E122L
- mozso
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2006
- Autód típusa (és generációja): Corolla E12
- Autód felszereltségi jelölése: Luna
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Pedig a 20-as fogszam a valto oldalon stimmel : viewtopic.php?t=1319&postdays=0&postorder=asc&start=15
Vagy a valtonal van gond, vagy nem 20-as, hanem 23-as a feltengely.
CCH vezetőségi tag
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb
Bocsánat kissé értelmetlenül fogalmaztam az elõbb de átírtam, igen a 20-as fogszám a régi/rosszé, amit szereztem pedig eltérõ, így (pontosan mennyi nem tudom, pénteken látom majd megírom hogy tudjuk) nem tudják beépíteni a hajtáshoz/helyéremozso írta:Pedig a 20-as fogszam a valto oldalon stimmel : viewtopic.php?t=1319&postdays=0&postorder=asc&start=15
C52 váltóm van a motortérben lévõ dögcédula szerint megnéztem, de amit linkeltél abban az áll hogy C50/C52 23-as fogszám és 1,6 benzin...nekem 20as van és 1,8-as a moci?!djbogy írta:Bocsánat kissé értelmetlenül fogalmaztam az elõbb de átírtam, igen a 20-as fogszám a régi/rosszé, amit szereztem pedig eltérõ, így (pontosan mennyi nem tudom, pénteken látom majd megírom hogy tudjuk) nem tudják beépíteni a hajtáshoz/helyéremozso írta:Pedig a 20-as fogszam a valto oldalon stimmel : viewtopic.php?t=1319&postdays=0&postorder=asc&start=15
Most nem értem ezt hogy 1ZZ 20fogas kéne hogy legyen, 20fogas is a régi/rossz féltengelyem. Amit meg szereztem hozzá valószínû 23 (még nem néztem meg majd pénteken) Hát mi 3 és fél évesen vettük, 2. gazdája vagyunk vezetett szervíz könyvel "ismert" tulajjal, 90% hogy eredeti a váltója legalább is remélem. Bp-en a Thököly úton beszéltem egy alkatrészboltal nekik van 20fogas féltengelyük Corolla Versohoz, de nemtudták megmondani hogy 1. vagy 2. generációhoz. Gondolom az újabb Verso-é ha 20as is nem fog jó lenni nekem, valahol máshol úgy is lesz eltérés... minden esetre viszem a rosszat ha úgy van pénteken és megnézzük.mozso írta:Igen, nekem is ez a fura, 1zz az 20 fogas kene legyen. Lehet a Versonal volt 23 fogas 1zz is? Eredeti a valtod?
Na szóval, dont pánik! Az E12 Corolla Verso-nak a váltóba csatlakozó féltengely vége 20 fogas valóban(az agyba menõ vége pedig 26)! A link a a sima E12 Corolla-hoz szól viewtopic.php?t=1319&postdays=0&postorder=asc&start=15 (tisztáztuk ugye telón mozso)djbogy írta:Most nem értem ezt hogy 1ZZ 20fogas kéne hogy legyen, 20fogas is a régi/rossz féltengelyem. Amit meg szereztem hozzá valószínû 23 (még nem néztem meg majd pénteken) Hát mi 3 és fél évesen vettük, 2. gazdája vagyunk vezetett szervíz könyvel "ismert" tulajjal, 90% hogy eredeti a váltója legalább is remélem. Bp-en a Thököly úton beszéltem egy alkatrészboltal nekik van 20fogas féltengelyük Corolla Versohoz, de nemtudták megmondani hogy 1. vagy 2. generációhoz. Gondolom az újabb Verso-é ha 20as is nem fog jó lenni nekem, valahol máshol úgy is lesz eltérés... minden esetre viszem a rosszat ha úgy van pénteken és megnézzük.mozso írta:Igen, nekem is ez a fura, 1zz az 20 fogas kene legyen. Lehet a Versonal volt 23 fogas 1zz is? Eredeti a valtod?
Visszamentem a bontóba és találtunk az autómhoz való féltengelyt és megnyugodtam!