Van itthon ezüstmetál tamiya spray-m. nincs egy éves. A TT-01 hez vettem. Gyönyörűen fed és nagyon tartós-rugalmas!!! Lehetett kézzel masni csavarni a kasztniba, esze ágába nem voltt pattogni.
Ha kell szívesen adok egy-két ködölésre.
Na meg tamiya festékből is van jópár darab (30-35 )
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Sziasztok én is makettezéssel kezdtem főleg harckocsik, utánna váltottam a modellezésre először egy elektromos tt-01 utánna pedig egy robbanós savage x ami 3 sebességes 4.6ccm közel 3.8LE és olyan 80km/h körül van a vége . http://www.rcoffroad.hu/mymodell/modell ... dell_id=89 ha gondoljátok egyszer elviszem egy talira.
gondolkoztam rajta hogy megtartsam e mert lazán elkölteném az árát a corollára
Bardos6 írta:Sziasztok én is makettezéssel kezdtem főleg harckocsik, utánna váltottam a modellezésre először egy elektromos tt-01 utánna pedig egy robbanós savage x ami 3 sebességes 4.6ccm közel 3.8LE és olyan 80km/h körül van a vége . http://www.rcoffroad.hu/mymodell/modell ... dell_id=89 ha gondoljátok egyszer elviszem egy talira.
gondolkoztam rajta hogy megtartsam e mert lazán elkölteném az árát a corollára
Hasonló van havernak is.Nagyon keményet megy A tapasztalata alapján túl keményet is:-)Telivert már vele pár dolgot szóval már közel sem törésmentes.Én is kipróbáltam....Mondanom sem kell,hogy nagy élmény volt amikor a kaiser's parkolóban este csapattam vele.Bár nem aszfaltra van de ott volt akkora placc ahol ki mertem próbálni.Volt egy srác aki ott írtotta le a sajátját.Pedig ő nem akkor ment először vele.Megfogott egy oszlopot.Leszakadt a tank....felfüggesztés stb.....
De nagyon király
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)