Alkatrészek
Kedves Lackó!
Termosztátot kellene cserélnem, mert mindig túl alacsony a vízhőmérséklet és sokat is zabál a kicsike (8.6l volt legutóbb :S ).
Ha még mindig áll az ajánlat, akkor nagyon örülnék a segítségnek.
A kocsi: 98' wagon, 4E-FE motorral (1332 cm3). Az általad említett cégek honlapján két féle is van: 82 ill. 88C-hoz való. Nem tudom melyik kell az enyémhez. Még megpróbálom kideríteni.
Szerdán járok pesten (nov.19). Addigra össze tudnánk hozni?
Köszönöm!!!
Üdv,
Gergő
Termosztátot kellene cserélnem, mert mindig túl alacsony a vízhőmérséklet és sokat is zabál a kicsike (8.6l volt legutóbb :S ).
A kocsi: 98' wagon, 4E-FE motorral (1332 cm3). Az általad említett cégek honlapján két féle is van: 82 ill. 88C-hoz való. Nem tudom melyik kell az enyémhez. Még megpróbálom kideríteni.
Köszönöm!!!
Üdv,
Gergő
'98 Corolla Wagon 1.3 (4E-FE)
Ha rámhalgatsz, csakis gyárit raksz bele!!!!arkigeri írta:Kedves Lackó!
Köszönöm!!!
Üdv,
Gergő
16 éve foglalkozok toyotával és még nem láttam utángyártottban olyant ami nem sumákolt volna
(másrészt nem sokkal drágább és fogyasztásban gyorsan visszahozza
Cikkszámot tudok mondani alvázszám alapján.
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
ooohh! de kar. Legkozelebb turelmesebb leszek. Vegul 5700 huf a brutto ar volt, rosszat mondtak elotte a telefonban. Most epp egy 1500km-es kulfoldi uton vagyok, es mindenkeppen meg akartam csinalni elotte a termosztatot. Ugy latszik bejott, a fogyasztas lement 7.5-re (igaz teligumival, vegig palyan, 130-140-es temponal). Remelem nyaron meg jobb lesz majd. A szereles gyerekjatek volt, vegeztem vele kb. fel ora alatt.
Koszi a segitseget!
(Lacko, lehet hogy a legkozelebbi egy kerekcsapagy lesz... meg a fura hang felderitesi fazisaban vagyok csak...)
Udv,
Gergo
Koszi a segitseget!
(Lacko, lehet hogy a legkozelebbi egy kerekcsapagy lesz... meg a fura hang felderitesi fazisaban vagyok csak...)
Udv,
Gergo
'98 Corolla Wagon 1.3 (4E-FE)