Jól mondjátok!
Nekem ez a GTI már a második Corollám.
Az elõzõnem volt egy görgõ törése, ami vezérmûszíj szakadást okozott a Hungárián.2 óra múlva már úton voltam vele. 12000ftból megjavítottuk.
nekem is volt a GTIvel, hogy egyik henger szarakodott, de egyenként kivettem a pipákat és kiderült, hogy a 4es henger szarakodott.
Az elosztófedélnél az a kis gumi van elszakadva és mivel a hûtõm nyomta ki a vizet 5000fölött rányomta és áthúzott, beszikszalagoztam és már semmi gond

Persze kikell majd cserélni, de kiderítettem a problémát.
Én biztos, hogy nem vennék Hyundai-t, de Hondát és micut sem. Vezettem már néhány kocsit, de nem elfogultságból, de eddig az enyém jött be a legjobban. Persze ha RX400ra lenne lehetõségem, lehet hogy nem tartózkodnék, de a kis Corolla akkor is megmaradna

Most a legzavaróbb tényezõ, azon túl hogy nincs még befejezve, az az h a beltérben jobb elõl zörög vmi, sztem kábel és sztem az, amit az erõsítõnek húztam hátra

Anyunak is E11 van és annyi a parája, hogy a kormánymagasság állítás nem tökéletes. Van egy kis lemez, ami ELKOPOTT és kikell majd cserélni.
Szóval hallgass a szakikra! Egy Corolla soha nem hagy cserben, ezt tapasztaltam. Láttam már néhány autót az útszélen, SÕT egyszer egy Corollát is, megálltam megkérdeztem van-e valami gond és a válasz csak annyi volt, hogy köszöni szépen de csak egy ismerõsét várja, akit Pesten elkell majd navigálnia
Sokezer kmt kívánok a Corolláddal!!