Igyekszek egy rövid beszámolót írni a túráról.
Péntek hajnali fél hatkor kirugott az ágyam, meg Zsuzsimat is. Ő elindult kávét-teát főzni, meg szendvicseket csinálni az útra, én meg tus+kávé kombó után elkezdtem a kocsiba pakolni. Fél hétkor Attila haveromat vettük fel, és go az OMV kútra, ahol Kis Andrisék csatlakoztak hozzánk, egy szemmel láthatóan másnapos navigátor vezénylete alatt.
Volt kisebb kavar a találkozási ponttal kapcsolatban, de végülis Pacsker segítségével ezt a problémát is orvosoltuk. Telefon szerteszéjjel, és sínen voltunk, mint József Attila.
Elkezdtünk szépen kifele konvojozni, ahogyan a többiek is írták, mindenki körbeautózott mindenkit egy fotó kedvéért. Amikor én kerültem sorra egy Matizos épp előzni akart mind a 800 dühöngő köbcentijével... ...végülis sikerült neki.
A többit mondják el a képek:

A kép címe: Hova tűnt Misel? (Pihenünk, hideg van, fú a szél, Biagio négerrel mosat ablakot, stb.)

Az a pillanat, amikor megérkezünk és még mindenkinek őszinte a mosolya...

A második szállás: Pockinger Hof. Szép, nagyon szar a fürdőkád

Attila (aki rft néven regisztrált a minap) és Misel az Attila Corollájának kezdetleges szét- vagy összeszerelési fáziasit tanulmányozzák a jól megérdemelt Wienerschnitzel elfogyasztása után.

A kép címe: "Vigyorgó klubosok a hanyattló mögött"

A reggeli alatt (amikor még senki nem sejtette, hogy annyit kell enni, hogy a plusz pénz benne legyen)

ngabee: "Aszongya hogy Te már ideadtad, Te többet adtál, itt a visszajáró, Te kettő helyett adtad... ... sok lesz ez..."
Folyt. köv.