Nos nagyon úgy néz ki, hogy nálam még csak AndrewGL plusz egy barátom van, ilyenformán, mivel 5 személyes a tütt van még hely. Bár csak 3 uast regeltem, nem hinném, hogy probléma lehet Tökölön.
Amúgy tud valaki infot, a programról? Mármint, hogy mikorra érdemes menni?
Néztem a drifteren, de vagy átsiklottam felette, vagy csak nem volt ilyen kiírás.
Pacsker és mindenki aki jön!
Hol legyen a meeting a vonulás előtt?
Jó volna pontosítani, lassan, de bizosan jön a hét vége...
Leginkább gondolom pest környéki valami benzinkút vagy bevásárlóközpont jöhet szóba.
Reakciókat várok!
Rkeresztúri hambis megvan? 2 autóval biztos ott leszünk. Onnan majd megyünk tovább. Még össze kell szednem kik jönnek agyban és kitalálni vmi találkahelyet. Mondjuuuuuk Csepelen a gyorsforgalmi teteje? Obi van azthiszem ott meg pár benzinkút. Tehát a Pesti oldal.
Pacsker írta:Rkeresztúri hambis megvan? 2 autóval biztos ott leszünk. Onnan majd megyünk tovább. Még össze kell szednem kik jönnek agyban és kitalálni vmi találkahelyet. Mondjuuuuuk Csepelen a gyorsforgalmi teteje? Obi van azthiszem ott meg pár benzinkút. Tehát a Pesti oldal.
Nemtom mikor kezdődik. Valakinek info róla? Vagy mennyünk csak oda 9-10-re? Akkor már biztos lesznek. Csak ne essen az a .... eső. Megkérdem hacsisokat mikor érdemes odamenni!
Nemtom mikor kezdődik. Valakinek info róla? Vagy mennyünk csak oda 9-10-re? Akkor már biztos lesznek. Csak ne essen az a .... eső. Megkérdem hacsisokat mikor érdemes odamenni!
Sziasztok!
Matyi, gondolom, akkor ti mentek csapatban, mi meg menjünk és majd ott?
Írtam, hogy mi mivel 17ker körülről indulunk többen, ezért találkozunk itt és utána köv gyülekező pont mondjuk 9, negyed 10 tájékában a csepeli gyorsforgalmi északi vége (Soroksári út fele) Ha jól tudom obi meg pár benzinkút van ott. Az mindenkinek útba esik, mivel csepelen kell majd végigkrúzolnunk.
Tehát ott szívesen várunk mindenkit.
Összegzésképpen:
Akkor tali a 17-eseknek 8 30kor a Keresztúri hambisnál.
Képzeljétek most tudtam meg, hogy kb 800!!!an leszünk csak nézők!
Az edzés hivatalosan 9-től kezdődik és 5ig tart.
Ráráráhajrááááááá!
Igen akkor 8:30, majd megyünk tovább a gyorsforgalmi tetejéhez, ahol Kiss Gabi már tuti várni fog minket. Meg szerintem Áky is.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)