Akkor tehát:
Jövő hét pénteken (22-én) aki él és mozog, corollával vagy csak annak szimpátiájával jöjjön a Lurdy ház parkolójába, rossz vagy hideg idő esetén annak mélygarázsába, kb 9 től, de szerintem aki előbb érkezik se lesz egyedül!
birka007 írta:Akkor tehát:
Jövő hét pénteken (22-én) aki él és mozog, corollával vagy csak annak szimpátiájával jöjjön a Lurdy ház parkolójába, rossz vagy hideg idő esetén annak mélygarázsába, kb 9 től, de szerintem aki előbb érkezik se lesz egyedül!
Én ott leszek.
Remélem mások is!
Sok új,s régi ismeretlen/ismerős!
Köszönöm mindenkinek aki ott volt a mai minimeeten (már tegnapi), akik nem tudtak ott lenni azoknak mondanám, hogy valaki 20ezreseket dobált meg supra és celica slusszkulcsokat!
Szóval így jártatok!
birka007 írta:Köszönöm mindenkinek aki ott volt a mai minimeeten (már tegnapi), akik nem tudtak ott lenni azoknak mondanám, hogy valaki 20ezreseket dobált meg supra és celica slusszkulcsokat!
Szóval így jártatok!
birka007 írta:Köszönöm mindenkinek aki ott volt a mai minimeeten (már tegnapi), akik nem tudtak ott lenni azoknak mondanám, hogy valaki 20ezreseket dobált meg supra és celica slusszkulcsokat!
Szóval így jártatok!
Bocs mindenki,hogy nem maradtunk sokáig!
Birka te mikor értél oda,hogy nem taliztunk?
Szal kb. 9 körül voltam ott és taliztam is a Hegével meg a kollégájával, de ők se láttak titeket.
Ezekután kb fél 10 fele úgy gondoltam megyek egy kört hátha meglátok valakit. Voltam kint is aztán amikor már visszafelé vonultam akkor botlottunk egymásba.
Szóval így jártatok!
Bocs mindenki,hogy nem maradtunk sokáig!
Birka te mikor értél oda,hogy nem taliztunk?
Szal kb. 9 körül voltam ott és taliztam is a Hegével meg a kollégájával, de ők se láttak titeket.
Ezekután kb fél 10 fele úgy gondoltam megyek egy kört hátha meglátok valakit. Voltam kint is aztán amikor már visszafelé vonultam akkor botlottunk egymásba.
Az enyém a zöld olyan, mint a tied csak szedánba. Az összes neon az bent van csak, hogy jobban lássam a koszos szőnyegeket.
Motorikusan valamihez hozzá tudtál nyúlni a tiedben?
Hiszem, hogy van benne még tartalék, talán a 4 leömlő lenne a következő módosítás.