Megvannak
Azthiszem gyűjthetném őket még jó sokáig, lenne típus amit kiraknék, még lenne olyan is amit most találnék, de már így is elragadtattam magam. Lenne még 1-2 nem Japáni

régiség is, de már belefáradtam a keresgetésbe. Volt olyan autó amit a google nem is tárolt

Tehát a témához hűen igazi régi ritkaságok
Előre is elnézést a terjedelemért, dehát nem megéri megmutatni őket?
Még most szeretném említeni, hogy megpróbáltam mindegyik autóból a leggyáriasabb kinézetűt berakni, hogy ne a tuning miatt tetszen vagy ne tetszen valakinek.
Kezdjük a Toyotával.
Sőt legelsőként az általam legjobban ismert múltú és típusválasztékú autóval a Corollával

Na meg hát vmi ilyesmi klubban is vagyunk.

Fogadok, hogy páran meglepődtök milyen kis pofás méregzsákok is voltak azzal a címszóval amit a kocsink hátulján olvashatunk.

( ha nem elég, akkor honlapon Corollák története-> hátsó kerekes corollák története képekkel doc-ban )

Az egyetlen cabrio corolla széria

TE75

Óriás orrú sportliftback-coupe

TE51,TE55

Az amcsik által talán a leginkábban kedvelt régi corolla, amit szarrá hegyeznek.
Igazi kis méregzsák!!! Nagyon tetszetős vonalakkal

TE27

Az egyik legszebb coupe. Gyönyörű vonalvezetés. Hacsi elődje. Szerintem bőven vetekedik vele. Mázlista aki hozzájut egyhez a folyamatosan csökkenő táborából! Ugye Áky?

TE71 GT

Sajnos a nem európai piacra szánt széria 80 as évek elejéből. Gyönyörű a kombi is! TE70, TE73

Na és ugye az elmaradhatatlan Hacsiroku Coupe-k. Trueno és Levin kivitelben. Írjak róla regénnyeket? Azthiszem felesleges

AE86
És akkor jöjjön a többi régi toycsi:

TA28 Celica. Icipici, de mégis megfog benne valami. Hasonlítani tudnám a kis méregzsák TE27-esk Corykhoz.

Süllyesztett 4 kocka lámpás hátsókerekes keret nélküli ajtós...

80 eleje

celica 80as évek közepéről. Csakis amcsi átfordulúhűtőmaszkú lámpákkal

A legelső Supra. Tekintélyt parancsoló vonalakkal! Celica-Supra XX (Supra MK1)

Celica-Supra. Láttam már párat élőben. Leírhatatlan élmény. Tulajdonképpen a hasonló korú celica kasztnija, meghosszabbított és bukólámpás harcsára kialakított orral. Na meg a 2.8 sor 6 sem elhanyagolható

Szerintem a legszebb Supra! Vitatkozzatok bátran

MK3... Lesz egy ilyenem! Tuti ezermilliótrilliárd százalék

1JZGTE. Mond ez vkinek vmit?

Toyota Crown 70 végéről. Egyszerűen váááááááááááááááá

A tudatomban megtelepedó coupe és wagon létezésének megvilágosítója AndrewGL. Egyszerűen tökéletes és egyben merész formák.
Végül egy két terepjáró, hogy az is legyen

4Runner. Ami csak öö krr brr vááá

Hiluxok 80-ban. Elnyűhetetlen igáslovak. Mint ahogy a videó is szemléltette

És végül két típus a 80-as évekből. Az igazi akadályt nem ismerő északi sarkot bejáró, saharát átszelő, dzsungelben gázló LAND CRUISER-ek!

(Még most is ezeket a példányokat használják sok nehéz terepen, mivel nagyon jó alapok és az újak már kicsit városiasodtak)
Most akkor jöjjenek a Keleti tesók közül páran
Nissanék:

Skyline. Fura de bejön

Sylvia. Láttam már jópárat. Hasonló méretekkel rendelkezik, mint a hacsik. De jó lenne 20 évvel ezelőtt ülni Japánban egy versenypálya tribünjén és nézni ahogy pörögnek 10 ezreket....

Nissan Cherry. Ha jól tudom a 240sx elődje. Igazi rallygép. A sofőr is odaillő, ugye?

300ZX alias Miss Supra
Mitsubishiék:

Turbós Galant coupe 77ből.

Turbós Lancerok. láttam már Tökölön szépen rendbehozva izléses felnikkel. Nagyon oda....

Mitsubishi Sigma Wagon

Családi nyaralós
Mazdáék:

Az RX széria pár ékes darabja, hát nem gyönyörűek???!!

626-os Coupe 80 elejéből.
Hondáék:

Accord 90ből. Épp hogy belefért a topic kritériumába

Marosi Norbi barátjának ilyen van! Remélem visz vele egy kört?!

Accord coupe 87-ben. Bárcsak hátsó kerekes lenne

Prelude-ök. Van belőle Mo-on is jópár. 1-2-nek nagyon szép a hátsó lámpája. Lehet amcsi kivitel, enm értek hozzá. Igazi csajozós sportkocsi

De ugye elsőkerekes, na jó vagy össz

Egy Toycsihoz nem ér fel
Folytathatnám még a Csúnya de imádnivaló Subaru Leone-val, a Nissan Patrollal és még jópár Japán csodával. Benne lenne a listába talán még pár amcsi, spanyol, olasz és(
német) kuriózum is, de csak elvétve.
Japcsik forever 
És még van akik azt mondják ezek után, hogy jó jó megbízható autó a japán, de vállaljuk emellé, hogy bűn rondák...
Félreértés ne essék, nekem is van jópár 90es, talán még újabb kedvencem, sokuk a most említettek újabb generációi, dehát nem ebbe a topicba valók. Legalábbis nem ebbe a körbe.
Még utoljára annyit, hogy: Tibcsi? Elnézhető ez a minimális "megcsalás" a márka iránt, vagy menjek gyónni?

Természetes, hogy a következő autóm is vagy Toyota vagy Lexus

lesz! A végén felsorolt autók inkább egy egy tulajdonságukért tetszenek csak!