Egyéb alkatrész / vegyes típus

Ha alkatrészre lenne szükséged, vagy meg szeretnél válni tőle nézz be ebbe a témakörbe!
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

Sziasztok!

Lökhárító ügyben kérem a segítségeteket. Holnap megy fényezőhöz az autó, és még nincs lökhárítóm, mert mindenhol vagy elfogyott (hátsót eleve nem is árulnak), elsőt meg horror áron, ahol éppen van (min. 50e). A szívás az egészben, hogy az AE92 Liftback GT-i lökhárítója nagyon hasonlít a sima Liftback-ére, de nem ugyanaz! Pont az apró eltérések miatt kellene kifejezetten GT-i lökös. Hátsót bontva tud adni Lali, de az elsővel még mindig bajban vagyok. Első GT-i lökös valaki? Akár bontva (csak ne legyen repedezett a festék rajta!) akár újonnan, minden megoldás érdekel. Esetleg alig festett szárnnyal? :D Csak mert az már annyiszor volt festve, hogy rossz nézni... :( Előre is köszönök mindennemű segítséget akár itt, akár msn-en :)
Eladva...
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

paradoxx írta:Sziasztok!

Lökhárító ügyben kérem a segítségeteket. Holnap megy fényezőhöz az autó, és még nincs lökhárítóm, mert mindenhol vagy elfogyott (hátsót eleve nem is árulnak), elsőt meg horror áron, ahol éppen van (min. 50e). A szívás az egészben, hogy az AE92 Liftback GT-i lökhárítója nagyon hasonlít a sima Liftback-ére, de nem ugyanaz! Pont az apró eltérések miatt kellene kifejezetten GT-i lökös. Hátsót bontva tud adni Lali, de az elsővel még mindig bajban vagyok. Első GT-i lökös valaki? Akár bontva (csak ne legyen repedezett a festék rajta!) akár újonnan, minden megoldás érdekel. Esetleg alig festett szárnnyal? :D Csak mert az már annyiszor volt festve, hogy rossz nézni... :( Előre is köszönök mindennemű segítséget akár itt, akár msn-en :)
A mostanit nem tudja megcsinálni egy müanyagos? Szépen lecsiszolva, és újrafestve, a hibákat javítva?
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Sajnos én sem szolgálhatok jó hírrel. GTI lökös egyszerűen nincs. A liftbacké ugyanaz, elég lenne ha azt a kis toldatot rendelnéd hozzá! De sajnos az is horror áron van. Sok liftbackes klubtársunknak fáj a foga arra a nyúlványra, de nincs!

Miért nem jók a mostani lököseid? Ha jól emlékszem nem töröttek! nem értem mi a baj velük? Ha netán mégis újat veszel, rakd fel ide a mostanit, biztos lecsapnak majd rá!
De szerintem ne építs arra, h újat veszel! ALig van az országban. Sőt sok gti van, amin már sima lifback lökös van. Visszaamortizálódtak az idők során.
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

Nincs törve, egyszerűen arról van szó, hogy van rajta kb. 6 réteg festék, ami szét van repedezve. De majd meggyőzöm pénzzel a szakembereket, hogy csiszolgassanak kicsit. Nincs mese, majd megoldják. Azért köszönöm!
Eladva...
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Re: Műszerfal eladó!!! /fordulatszámmérős.../

Hozzászólás Szerző: Totya »

turkish írta:Nekem kettő lett, az egyiktől megválnék...
e9?
1,3?
mennyit gondolsz érte?
nekem csak az óra kéne 8)
Kép
turkish
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: turkish »

igenigen... :oops:
Én írtam el, nem az egész műszerfal, csak az óraegység...
No, neked mennyit érne meg?! 8)
1988 1.3 XL
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Totya »

turkish írta:igenigen... :oops:
Én írtam el, nem az egész műszerfal, csak az óraegység...
No, neked mennyit érne meg?! 8)
4-5 ezer kb
Kép
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Egyéb alkatrész...

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Toytib
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Toytib »

sprintike írta:Haló.
Örülnék neki ha valaki tudna segíteni.Egy 100A(?!) biztosítékot vadászok.Rögtön az aksi után van egy kis biztosíték doboz.Ebben van 3 biztosíték.Az a gondom,hogy az el?z? tulaj tett bele eggyet de az yoval nagyobb(magasságra) mint ami kéne bele és így nemtom lecsukni a kis biztosítékdoboz tetejét.Beázik+ha nem érintkezik rendesen akkor nincs gyujtásom!Próbáltam autósboltba+villamosságiba de nem tudnak beszerezni.Bontóba még nem néztem mert nem jutottam el odáig.Ha esetleg van valakinek egy fölös akkor jelezze!!
El?rre is köszi!!!!!!!
Sajna nekem sincsen, úgy szoktam vásárolni a szomszédos városban lev? Mitsubishi szervízben.
(miel?tt kimondják az árát, azárt ülj le :shock: )
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Tényleg wnnyire húzós?

A mérete miatt? vagy mi miatt? Azthittem max 2-3 száz forintos tétel. :(
Köszi Tibcsi
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Re: Biztosítékot keresek!!!!

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Örülnék neki ha valaki tudna segíteni.Egy 100A(?!) biztosítékot vadászok.Rögtön az aksi után van egy kis biztosíték doboz.Ebben van 3 biztosíték.Az a gondom,hogy az előző tulaj tett bele eggyet de az yoval nagyobb(magasságra) mint ami kéne bele és így nemtom lecsukni a kis biztosítékdoboz tetejét.Beázik+ha nem érintkezik rendesen akkor nincs gyujtásom!Próbáltam autósboltba+villamosságiba de nem tudnak beszerezni.Bontóba még nem néztem mert nem jutottam el odáig.Ha esetleg van valakinek egy fölös akkor jelezze!!
Előrre is köszi!!!!!!!
Ha pesten jársz, nekem a GTI ben ott van a biztosítékdoboz. De én még ekkor biztiről nem is hallottam hogy 100A. Nekem a HIFI hez is 60A s bizti megy, de már az is nagyon brutál. Nem hiszem hogy a gyári dobozba lennne ekkora. Elől a motortérnél a dobozba, az mind Relé nem?
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

Huhh.Köszi a sok választ.
Layosh,akkor neked van eladó vagy az benne van a kocsidba?Viszonylag sűrűn járok pestre egyébként Vác közelében lakom.Próbálok intézni egy képet hogy lássátok miről is van szó pontosan.
B Jani
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: B Jani »

Örülnék neki ha valaki tudna segíteni.Egy 100A(?!) biztosítékot vadászok.Rögtön az aksi után van egy kis biztosíték doboz.Ebben van 3 biztosíték.Az a gondom,hogy az előző tulaj tett bele eggyet de az yoval nagyobb(magasságra) mint ami kéne bele és így nemtom lecsukni a kis biztosítékdoboz tetejét.Beázik+ha nem érintkezik rendesen akkor nincs gyujtásom!Próbáltam autósboltba+villamosságiba de nem tudnak beszerezni.Bontóba még nem néztem mert nem jutottam el odáig.Ha esetleg van valakinek egy fölös akkor jelezze!!
Előrre is köszi!!!!!!!
Nekem is van bőven,de én messze lakok.... :wink:
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

B.Jani
Kössük össze a hűtőráccsal?!Úgy már lehet,hogy belefér?!
Mennyire vagy mondjuk újpestől?
B Jani
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: B Jani »

sprintike írta:B.Jani
Kössük össze a hűtőráccsal?!Úgy már lehet,hogy belefér?!
Mennyire vagy mondjuk újpestől?
50Km
Válasz küldése