Nem hallgathatok én sem!
Mindíg nagy élmény, mindíg van valaki új!!!! Most nem is kevesen. A konvojozás Fehérvárra! Nem toltam neki, ne szkadjunk szét nagyon ( nem úgy mint Misel FEhérvártól - 120 átlagban - belefért )
Szegény kisnyugdíjas Trabcska mellett dübörögtünk el a kaptatón, pedig le sem toltam, vigyázva az egészségére. CSak utána vertük felfele...bocs, hogy nem szóltam.

NEm tötyöröghettünk 80-90-nel....
Fehérvár egy meghatározó pont volt.
Corolla Verso-s taggal bővültünk, Tibcsiék tették tiszteletüket, ( Megoldható, hogy ne fürdjél le?????

) Misel, ngabee, Zsoltiék az AE92 GTI-vel és egy szétoptikázott Corolla 18-s felnivel, akiről azóta sem hallottunk.
Tetszett a hely és a környék (hazafelé 5m-re közelítettem meg egy őzt - máig sem értem, hogy nem hallott meg)
Robi, a Verso-s tulaj tolt velünk (Pampi, Jani) egy kört a dízel bestiával. Volt egy úttartása a kanyarban 140-nel, fogtam a majré vasat, ahogy tudtam, főleg, hogy az út felénél kanyarodtunk, tökünk közt a felezővonallal. CSAK MOST NE JÖJJÖN SZEMBEN SEMMI! Mindegy volt, melyik fokozatban vagyunk, hopp, már ugrott is. 177 lóból járja már. Zavart az a nagy csönd, még 170-nél is.
Igen, mentünk annyival visszafele és tutira ragadt az úthoz.

Neki valahogy nem tartott annyi ideig felérni a tempóra, mint nekem. PErsze 2x annyi ló tajtékzik benne.
Unatkozó családapák ideális választása, kompromisszumok nélkül.
Azonban Tibcsi Blacktopja közelebb állt a szívemhez. (Most is megköszönöm - s azt tanácsolom változatlanul, hogy ne fürdjél leeee!

:D) Mehettem vele. Mit kellett küzdeni a kormánnyal s a 16-s kerekkel, hogy egyenesben maradjon, őrület!!!! Meg is rótt a mester, hogy nem forgattam le 8 félig....szégyenkezve kérek bocsánatot
Itt köszönném meg az erdő össze kalandokat kereső kis-és nagyvadjának, hogy nem akkor akartak átkelni az úton, reszkírozva a sofőrt és gépét, kikerüli-e őt.
S köszönöm a szombatot az időjárásnak, hogy legalább aznap nem esett ( vasárnap viszont igen

)
Köszi nektek srácok és srácnék, hogy ott voltatok!
Köszi Biagionak az ízletes husiért, Rékáéknak, hogy kitettek magukért a konyhában és házfronton, Miselnek a helyért....abbahagyom mert az oszkár díj átadása jutott eszembe és már csak az maradt hátra, hogy megakarom tartani a világbékét.
Legközelebb veletek valahol!